Пример, запалваш и си мислиш: Колко е готина тази цигара, как мога да живея без тях и т.нат.
Пример, запалваш и си мислиш: Леле, как смърди, как може човек изобщо да ги пуши тези фъш..и, кашляш, задушаваш се и усещаш как дима минава през цялото ти тяло и остава своя болезнен отпечатък ( е, с времето ще се разбере колко точно, но защо да чакаме).
Аз лично съм такъв пример, не знам дали да го пиша, защото е лош примера ми... Мисля беше една седмица след спирането ми, мислех си:Никой не ми пречи да пуша, нищо ми няма като пуша, защо да ги спирам , дори майка не ми вярваше и ми казваше, защо си причиняваш този стрес?
И една събота или неделя беше, ММ го нямаше и аз в абсистенция... На никой никакви обяснения да не давам.Тъй като все още имам цигари в шкафа отидох и взех една. Еми, да ви кажа не я изпуших цялата, стана ми лошо и осъзнато оттогава го помня това чувство (защото преди това си мислех колко е готина цигарката), оттогава знам цигарите са зависимост, това е. И аз искам да съм свободна. Чувствам се добре, получавам комплименти и хвалебствия, ей продължават хората да не ми вярват
Та общо взето мнението ми е нито една цигара повече и завинаги. Съвета ми е добре си помислете докато пушите последната си цигара.
Криша е права, излишен романтизъм.
Момичета как се справяте, пишете? Мидлен, Кукумицина

, винаги ще си останем бивши пушачи. Чела съм, че има кризи на 6 месеца, година, две...А и след 10 години има хора се връщат... Няма гаранция Франция!
.
носих игли за отказване 40 дни. Не знам дали те помогнаха или е самовнушение, но спрях цигарите и от тогава не съм палила нито веднъж! Имах само 1 криза - четири месеца след последната цигара. Не ми се пуши, не ме дразни цигарения дим, все едно ми е, а покрай мен е пълно с пушачи.

...............трудно ,но не невъзможно......пристъпи "много ми се пуши"-4ести ,ама и това ще отмине.....да видим,не смея нищо да кажа ...дано................успех моми4ета и благодаря 

Та се наслаждавам и аз на благоухания...