Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 36 967
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Ами, "магия за спиране на цигарите няма"
Скрит текст:
Кукумицина, и за отслабването няма  Confused - не ям сладко, хляб,закуски, спазвам някакъв режим и тренирам няколко пъти в седмицата.Малко си е лишения и воля, но не съжалявам. Ако ще тичаш Фнимавай, мен ме е страх, че от тичането да не се обадят бъбреците...

Криша, много вярно и аз това си представям, въпреки, че нямам деца.

При вас не минава ли този номер; допушва ви се, отивате до някой пушач, особено след като я е загасил, и го помирисвате: Отврат!
Друго: заглеждате се в някой, който са го държали 2 часа да не пуши , и после запалва - дърпа като наркоман, все едно от това зависи живота...

# 361
При вас не минава ли този номер; допушва ви се, отивате до някой пушач, особено след като я е загасил, и го помирисвате: Отврат!

Да  Joy
Но не нарочно, случвало ми се да ми се пуши и в този момент да се размина с пушач, който в момента пафка. Мина ми на секундата  Sick

# 362
  • Монтана
Здравейте приемате ли нови попълнения в клуба на отказващите цигарите.

# 363
Момичета, пожелавам ви още една приятна непушеща седмица, в която мен няма да ме има (надявам се, да нямам време за форуми и интернет) . Ще ми липсвате през това време  Hug .
Таня, заповядай в темата и успех. Толкова много се радвам , когато видя нов член в темата, все едно отново аз ги спирам... Flutter
  Nature Sunny  grinning039 Пожелавам си една спокойна и слънчева почивка!
И най-хубавата новина е ,че парите за море са ми тези от цигарите.
 Не е истина колко може да си позволи човек, ако си позволи лукса да не паФка, нали!

# 364
  • Fort Worth, TX
Здравейте приемате ли нови попълнения в клуба на отказващите цигарите.
Здравей и успех от мен.Онзи ден така се бях изнервила, че ако имах под ръка цигара отма палех. Mr. Green

# 365
Отказах цигарите преди година и половина. Чувствам се добре, доволна съм от себе си (много от приятелите ми не вярваха, че ще успея) НО никога не ми е представлявало трудност, от известно време обмислях идеята, имах отвратителен вкус в устата, когато пушех и от веднъж ги спрях, вместо да сменя марката.  Peace

# 366
brilqtina, пожелавам ти страхотна почивка!   bouquet

tanq - разбира се, добре дошла! И успех  Peace Пиши как се чувстваш и как върви Simple Smile

Креми Анев , аз така се чувствам всеки път когато яхна метлата и за това стоя далеч от цигари.  Mr. Green

ExquisiteS  newsm10 Евала, какво друго мога да кажа!

Аз когато съм в компанията на пушач или се размина с някой, все още не чувствам отвращение. То и тази крайност може би не е добра, че като си в  компания с пушачи, остава и да ти се доповръща  smile3506 Може би е най-добре да се развие някакво безразличие.

Хубав ден, момичета!

# 367
ExquisiteS, браво!  Simple Smile

ExquisiteS, добре дошла и успех!  Hug

Аз когато съм в компанията на пушач или се размина с някой, все още не чувствам отвращение. То и тази крайност може би не е добра, че като си в  компания с пушачи, остава и да ти се доповръща  smile3506 Може би е най-добре да се развие някакво безразличие.

На мен ми е безразлично, ако някой друг пуши, но ако си представя, че аз трябва да друпна и коремът ми се обръща  Sick много съм доволна от това, защото именно физическото неразположение унищожи мечтите по навика  Simple Smile

# 368
Човече, аз преди като си пушех, накрая цигарите ми ставаха гадни (а аз пушех тънки), даже много пъти са ми казвали, абе какви са тия генералски фасове. Понеже загасвах доста преди да свършат. Като цяло ми беше гот първите няколко дръпвания - и после дето се вика я допушвах за дето съм дала пари. Това доказва колко е излишно е пушенето и колко е спорна нуждата ти от никотин. Обаче имах чувството, че ако не запаля, ще полудея. И някой беше писал назад, не знам дали не беше brilqntina, че като гледа някои как си палят цигара, все едно живота им зависи от това. Аз това съм си го мислила и преди и съм си казвала - сигурно така изглеждам в очите на непушачите - като някакъв лабилен наркоман.  15

# 369
Същата работа бях и аз  Joy
Но ги гасях като стигна средата, а накрая минах на тютюн и слагах дълъг филтър, така имаше за пушене точно толкова, колкото ми трябва, че иначе много ми смърдяха угасените фасове  Mr. Green

# 370
Благодаря, момичета!  Hug Надявам се да изградим едни топли съфорумни (на този етап хехе) отношения:)
А относно борбата с цигарите и дамите, които все още са на бойното поле... Споко! Желаеш ли нещо с цялото си сърце, в крайна сметка го постигаш Wink Никой не може да те накара да спреш нещо преди ти самият вътрешно в себе си да си го пожелал. Успех! Sunglasses

# 371
Ей, нищо не пишете напоследък... Да няма прегрешили  newsm66 Confounded  Joy

# 372
Аз не съм, но няма и какво да пиша. Не ми се допушва, вече и не сънувам, че пуша...много е безинтересно при мен  Grinning

# 373
И аз съм така. Но благодарение на лентичката вчера видях, че имам кръгъл месец (7 станаха) и го отпразнувахме с едно шампанско  Simple Smile

Обаче установих нещо, преди като тръгнех да се карам нещо на детето и често се случваше да не ми стигне въздух накрая, последните думи заглъхваха, сега нямам този проблем  Mr. Green

# 374
  • София
Честити седем месеца, Човечеbouquet
Аз снощи за първи път сънувах, че пуша и ми беше много странно, при положение, че въобще не ми се пуши. Чак не мога да повярвам, че съм пушила 12 години без спиране. Странно нещо е човекът.  Mr. Green
Иначе около мен се пуши, но това за щастие въобще не ми пречи. Винаги съм си мислела, че ще кифлея и като прясно спряла цигарите няма да искам да се дими около мен, но виж ти...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт