Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Ако повярвате, че полза от цигарите никаква и никой не е умрял от това, че е спрял цигарите изобщо няма да ви е трудно. Просто трябва да вярвате, че това е правилното решение  Hug
Аз днес празнувам годинка, много съм горда със себе си и си направих си страхотен подарък по този повод  Grinning

# 346
мαрия, честита годишнина!   ura
Много си права за това, което пишеш, физически не ми липсваха, но ми трябваше време докато преодолея чисто психологическия момент, че мога да релаксирам и да се забавлявам без цигари. Сега ми е смешно даже като си помисля  Simple Smile

# 347
мαрия, честита годинка и от мен!  smile3501

# 348
Може много лесно да се пропуши след половин година  Simple Smile Аз съм пример. Не бях пушила от инат и гузност  Wink повече от година с голямата 7 месеца бременна и после 6 месеца кърмене и после пак ги почнах, защото не издържах повече и така по цигарка две..Но аз исках да пуша и си бях казала, че ще изтърпя времето, нооо каааато миииинеееееее.....  Simple Smile Дори не помня какво съм чувствала, все едно никога не съм ги спирала, защото беше само физически, а в съзнанието си бях пушач все още, просто не държах цигарата.
Затова съзнанието може да те направи пушач, а може и непушач, като Човечето  Grinning

Мария  newsm74  ura

# 349
Ох, бременността и кърменето ги броя в друга графа - по принуда  Mr. Green тогава човек го прави не защото иска, а защото трябва. Именно онова, което обясняваш за съзнанието - на мен в главата ми беше само как ще родя и ще запаля. Но и от време на време си дърпах, не ги бях спряла 100%  Embarassed примерно веднъж в седмицата 1-2 дръпвания. Което пак беше фактор при мен и си ми поддържаше огъня...

# 350
Първия път се издъних #Cussing out... Прочетох обаче книгата на Алън Кар и адски съм мотивирана! Почвам наново!!!!!
Как да си сложа банер.... лентичка???

# 351
Човече зависи, при мен откога отлагах отказването, все си търсех оправдания, от сорта на слаби ангели, нямам толкова воля, и страх ме е от надебеляването. Та просто нещата си дойдоха на мястото, нямам избор, или поне аз съм човек дето не би си тровил детето, че ги има и такива де, и хайде време е вече, няма за кога да се отлага  Naughty Но след книгата прословута, разбрах, че няма 1-2 цигари няма 1-2 дръпвания, край и това е!
mag_ven кликни на някоя лентичка и там ще те препрати към сайта с лентичките

# 352
mysterious, мерси... Hug а книгата е страхотна- без компромис... без оправдания....

# 353
mysterious, мерси... Hug а книгата е страхотна- без компромис... без оправдания....

Харесва ми лентичката ти   Grinning  -2 часа..значи след 2 часа поставяш началото на безцигарието  Peace

# 354
cvetka1314, успех!
Не се сърди, човече, само като си преставя, че някой си свива цигара и излиза на терасата си спомням как аз го правех и ме е срам - мой основен мотив за спирането. "Спрете колата да пуша, айде да излезем навън-да пуша,чакайте ме да си дръпна една, ох , пред дете не се пуши и т.нат.", и все срам, срам ( в началото не мислех така,де , но сега...)
Мария, честита годинка  newsm74 . Не забравяй да пишеш в темичката!
В началото и аз мислех , че ще се "разболея", ако не пуша, ама уви - хората не умират от това...
mag_ven, успех! И на мен ми харесва лентичката-остава ти 1 час  Laughing
Към  mysterious . Когато започнах отказването преди 2 месеца бях - 73 кг, в момента съм 61.200 - както се досещаш чувствам се в пъти по-лека и спокойна. Всичко е въпрос на режим и внушение. Смятам, че цигарите нямат нищо общо с кг.
Поздрави на всички!  Hug

# 355
Харесва ми лентичката ти   Grinning  -2 часа..значи след 2 часа поставяш началото на безцигарието  Peace
[/quote]Не, означава, че преди няколко часа съм го поставила!!!!! Ама аз си знам, че нещата трябва да стават по трудния начин.........................

# 356
  • София
Честито, Мария!
Пожелавам на всички от темата да празнуват годинка Peace!
За мен това ще си бъде празник, лична победа и съответно гордост от нея.
Мен също много ме беше срам, че пуша, но мислех, че никога няма да спра. Срамувах се от децата си и винаги, когато им казвах, че ги обичам, нещо ме стягаше от вътре и ми казваше:"Да, ама се тровиш, нали?"

# 357
Еха, колко сме станали, успех момичета  Hug
Моментите, в които ми се допушва са не когато съм ядосана, а обратното когато ми е най- хубаво, все едно нещо ми липсва за да бъде кефа пълен, като че цигарата е черешата на тортата, за да се справя казвам си :"това не е истина, а само илюзия" , но се надявам наистина да го повярвам, че е така.
Честито на всички за всеки един ден, месец, година... без цигари   bouquet!

# 358
Добро утро, сладурки!   55  sun

Радвам се на прогреса и успехите на всички. Пък на себе си дори не мога да повярвам, че така се справям. Примерно преди година дори не съм се и замисляла дали да ги спра...

brilqntinka, моля те, кажи как се отслабва, че аз си кибича на 67 (лентичката отдолу трябва да я махна, че вече не е актуална за съжаление). Мисля да тичам, както ти казах, но като ми свърши МЦ. Ама има ли някаква магия да споделиш  Mr. Green ?

# 359
  • София
Добро утро и от мен. Grinning
За жалост и аз качих едни 5 килограма за тези два месеца. А точно бях влязла във форма и бавно и полека с прочиствания бях свалила десетина килограма за няколко месеца. Sad Ама гладът след първата седмица беше просто неконтролируем и чак сега започнах да се успокоявам... Поне запекът ми се оправи, слава богу. Peace
Иначе и аз не мога да повярвам как въобще не ми се пуши. Кукумицина, и аз до преди да ги спра никога дори не се бях замисляла, че това е възможно и че някога ще спра да пуша.
Гордея се с всички тук! Супер сме!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт