Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 003
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Здравейте, и аз вече реших, че трябва да откажа цигарите. За съжаление нямам воля. Баща ми пробва с някакви лепенки, но не видях да имат ефект  Thinking Вчера в едно списание попаднах на реклама на бонбони Табослим, надявах се във форума да има мнения за тях, но нищо не открих. Имали някой, който ги е ползвал?

# 331
vessita не съм ги чувала, иначе аз съм пробвала с таблети табекс, голяма глупост вместо пари за цигари, давах И за табекс, ефект нямаше. После пробвах с инат и бонбони, освен че по цял ден ядях бонбони нищо не направих и тогава, май изкарах 5 дни, сега ги отказах с Алън Кар книгата, още се чудя как стана номера, отказвах да я чета поне 2 години, щото не можех да повярвам, че с една книга ще взема да ги откажа. Просто една вечер запалих последната, сутринта си знаех, че вече не пуша и така. Не съм страдала особено. Понякога вечер като съм попреяла, ми липсва цигарата след вечеря, ама това е рядко примерно 1-2 пъти в месеца, тогава си казвам, ама аз съм непушач, и така.
Yasmeen е щом повечето около теб са непушачи не би трябвало изобщо да ти е проблем. Стягай се и ги махай  Naughty

# 332
ДОБРО УТРО!  tongue

koimi, Не се сърди, човече, zayo, brilqntina -   bouquet

brilqntina, даа, 1 месец почти направих и много се радвам, минаха бързо тия дни Praynig Честити два на теб Hug

emilio94, Yasmeen,  welcome Дерзайте смело Peace

Yasmeen, ако наистина възнамеряваш да избелваш зъбки, моля те дай отзиви после, защото и аз се оглеждам за това тия дни и много се интересувам!

краси2   Whaasup

reverance

# 333
Koimi,  абе аз нямам лентичка  Simple Smile
Иначе да, точно по време на 7мия месец ми беше критичен..засили ми се неимоверно желанието за цигара...сега определено е много по-добре. Ще чакам следващия критичен  Simple Smile Важното е да го дочакам.

Весита, зарежи тези боклуци. Просто използвай по-скоро времето да убедиш себе си, че нямаш нужда от цигари. Това е най-силният наркотик - твоята мисъл.

Аз още минавам през ситуации за 1 път, при които съм пушила. Или места посещавам, на които съм пушила. И винаги ми е кофти първият път. Но когато ги мина всичките, мисля че докато направя годината това ще стане, тогава вече ще ми е все едно.

Иначе аз нямам проблем с тоалетната, не съм и имала. Винаги сутрин след кафето с мляко и захар отивам. Килограмите бях започнала да ги трупам добре, но вече започвам да възвръщам оптимална форма  Simple Smile Общо качих около 6, сега съм на плюс 4 само. Но аз бях прекалено слаба за ръста си, сега ми е добре така.

# 334
И аз съм против всякакви дъвки, таблетки, лепенки и т.н. Бизнес като всеки друг. Реално физическата зависимост е няколко дни, макс 10, но тя е толкова лека, че е нищо в сравнение с навика. Той е съществения проблем.

За кризите, сега погледнах, само една имах, писала съм назад, към 50-ти ден. След нея край, толкова се отвратих от цигарите, че ми се повръща само като си помисля, че мога да дръпна.

Краси, в теб виждам себе си преди да намеря причина да ги откажа  Simple Smile само дето не правех опити.

# 335

За кризите, сега погледнах, само една имах, писала съм назад, към 50-ти ден. След нея край, толкова се отвратих от цигарите, че ми се повръща само като си помисля, че мога да дръпна.

Ти си оцелила 6ца от тотото  Grinning Аз всъщност нямам тази смелост да пробвам ефекта от 1 цигара. Обаче си мисля, че няма да ми стане лошо. Все пак пропуших без да ми е лошо, да кашлям и т.н. Единствено ми се гадеше, когато в 1 ден изпуших 7 цигари, като преди това дали и 2 бях пушила на ден. Ама това в зората на "прохождането" ми  Grinning Чудя се дали е било или съм сънувала, толкова далече беше  Simple Smile
Аз единственото, което започнах от скоро да чувствам е лееееко гадене, отвращение или по-скоро загубена наслада, когато си помисля за цигара. Може би започвам да виждам истинската им същност, както когато бях дете и някой пушеше. Като пушач явно си сляп, виждаш това, което мозъка те кара да виждаш  Crazy

Но твоят случай доказва, че зависимостта на цигарите е психологична....трябва ти само да си излекуваш съзнанието, т.е. да започваш да свързваш цигарата с нещо лошо. Също като да намразиш човек, който си обичал.

# 336
Аз пък все още не се отвращавам от спомена за запалена цигара. Дано дойде и този светъл ден при мен.  Blush Даже си припомням с умиление пушенето на терасата ми...  #Shocked

# 337
Аз пък все още не се отвращавам от спомена за запалена цигара. Дано дойде и този светъл ден при мен.  Blush Даже си припомням с умиление пушенето на терасата ми...  #Shocked

Еее, на теб още ти е рано  Mr. Green

zayo, и на мен от първата не ми стана лошо, нито съм кашляла, затова толкова се изненадах. Но може би зависи и от цигарите, ако е някоя лекичка, може и да не доведе до това, аз си пробвах с якия тютюн, дето пафках преди това, а той е силен даже за някои редови пушачи  Laughing едва успях да мина 2-та метра от терасата до дивана  Crazy

# 338
vessita не съм ги чувала, иначе аз съм пробвала с таблети табекс, голяма глупост вместо пари за цигари, давах И за табекс, ефект нямаше. После пробвах с инат и бонбони, освен че по цял ден ядях бонбони нищо не направих и тогава, май изкарах 5 дни, сега ги отказах с Алън Кар книгата, още се чудя как стана номера, отказвах да я чета поне 2 години, щото не можех да повярвам, че с една книга ще взема да ги откажа. Просто една вечер запалих последната, сутринта си знаех, че вече не пуша и така. Не съм страдала особено. Понякога вечер като съм попреяла, ми липсва цигарата след вечеря, ама това е рядко примерно 1-2 пъти в месеца, тогава си казвам, ама аз съм непушач, и така.
Yasmeen е щом повечето около теб са непушачи не би трябвало изобщо да ти е проблем. Стягай се и ги махай  Naughty
    Табексът не е глупост.Пих го и не пушех, после- стрес-пак пуша,лепенки-не пуша, спирам ги, стрес и т.н.Може да се окаже на психична основа-ква е тая книга?

# 339
Yasmeen е щом повечето около теб са непушачи не би трябвало изобщо да ти е проблем. Стягай се и ги махай  Naughty
   Табексът не е глупост.Пих го и не пушех, после- стрес-пак пуша,лепенки-не пуша, спирам ги, стрес и т.н.Може да се окаже на психична основа-ква е тая книга?

Ако свързваш цигарата с успокоение и спасение от стреса, значи лошо....я пробвай следващия път без табекс и лепенки, да видим дали няма да стане? Това, че си решил и си ги спрял, а едновременно с това си почнал тези боклуци, не означава, че си ги спрял заради тези боклуци.
Ако търсите спасение в разни никотинови простотии, значи наистина не сте готови и нямате идея какво точно ви кара да пушите /а това е мозъкът, който по-същият начин ви кара да мислите, че щом сте си лепнали лепенка, значи не ви се допушва/. Тук май вече говорихме за панацеята.
Книгата е на Алън Кар и стои на 1 страница!

# 340
Здравейте и от мен! И на мен ми е време да спирам с дименето.... Прогресът ми засега е, че пуша само като съм си в нас на балкона, нито на улицата, нито в открити кафенета, защото.... защото ме е срам. Приятелят ми не пуши, повечето ми близки не пушат и някак свикнах пред други хора и аз да не пуша, за да не ме гледат накриво. Но много ми се пуши и все не мога да ги откажа за постоянно. Решила съм да си правя избелване на зъбите и това да ме мотивира да не запаля отново, за да не се развали ефектът. Ще си запиша час за другата седмица и дано успея този път. Ще пиша за напредъка си, а дотогава ууспех на всички в начинанието, струва си Grinning

Здравей, и успех. Приличащ ми на мен преди.... преди около два месеца  Wink

# 341
Момичета, знам че сте против всякакви заместители на цигари, но хора като мен, които ги е страх,че няма да успеят сами , ги използваме.
Моето мнение е , че те помагат, не вършат цялата работа...Трябва сами да го решим.
Два пъти ги отказвам като пия половината опаковка, не ги изпивам всичките, моя брат също така ги отказа(както и чичо, и чинка). Те ги спряха от около 5-6 години и ми бяха голям стимул.
Също така и двата пъти четох книгата на Алан Кар, много четях форумите и така нататък.
В момента не изпитвам нужда да се окуражавам допълнително, от онзи път през уикенда  Simple Smile .
Кукумицина, какви отзиви искаш. Аз ходих на почистване малко след като ги спрях, супер си е!!!

# 342
  • София
Аз ще направя почти месец и съм много горда от себе си. Всъщност съм много щастлива от факта, че не пуша и това ми помага в моментите на изкушение. На тези, които сега стартират ще кажа, че след 3тия ден, хубавото чувство се засилва все повече с всеки ден без цигара. Най-трудно ми е, когато се ядосам. Преди няколко дни така бях яхнала метлата, че ако имах цигари сигурно щях да изпуша цяла кутия. За щастие нямах цигари под ръка.
Изглежда ми невероятно след шест месеца без цигари човек да пропуши. Имам чувството, че след 6 месеца ще съм си един истински непушач. Успех на всички.

# 343
Привет и от мен Simple SmileДнес ми е първи ден без цигари  да вметна ,между другото имам още 2 неуспешни опита за по 3 месеца.Много се надявам третия ми опит да е последен и да е успешен.Успех на всички решили да се преборят с цигарите !

# 344
Момичета, знам че сте против всякакви заместители на цигари, но хора като мен, които ги е страх,че няма да успеят сами , ги използваме.

Аз съм против, само ако става дума за финансово олекване  Mr. Green защото ме е яд, че използват хората в момент, когато са уязвими и ги убеждават, че ще стане едва ли не без усилия. Ако са дъвки, спорт, клечки, сламки, нещо което залъгва навика, съм за...

Иначе и на мен ми е странно как след 6 месеца някой може пак да пропуши, но явно има и такива случаи...
Снощи имахме гости пушачи, нищо не ми трепна докато си ги свиха и пушиха на терасата   animal085 това преди няколко месеца даже в мечтите си не го виждах Simple Smile

cvetka1314, успех! Наблюдавай положителните промени в тялото ти, за да се стимулираш още повече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт