Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 168
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Да, помня го това дете, понеже и в новините го даваха.
Аз, zayo, съм от децата израстнали в цигарен дим - и баща ми, и майка ми пушат. Майка ми обаче е пропушила доста след като ме е родила. И въпреки това не съм била отвратена Simple Smile

Как така не си била отвратена? Да не би да забравяш началото как е било?  newsm78
Питам, защото аз пропуших на 15, пропуших защото приятелите ми пушеха и беше модерно.В началото още си спомням колко се мъчих да бъда модерна  Cry . Гадно ми ставаше, но след време и то дълго време се убедих,че ми харесват,ебаси и работата ви казвам.
При вас как беше?

# 436
  • София
И аз не съм била отвратена. Grinning Нашите пушеха като комини, когато бях малка, и тъй като живеехме в малък апартамент, цигареният дим винаги ме е следвал неотлъчно. Laughing Пропуших си и така някак естествено на 14-годишна възраст, просто ми беше приятно. Е, може подсъзнателно част от причината да е била да се правя на готина, но не е било само това. Mr. Green Крадях синия Ротманс на баща ми и ходихме да пушим в кварталните дворчета. Ех, спомени... Mr. Green

# 437
Аз първите три пъти крадях от цигарите на баща ми . Чакам всички да заспят и отивам при кутията, всичко ми трепери да не ме усетят, качвах се на последния етаж на къщата ни и дърпам , кашлям, очите ми ей такива.След това си купих цигари и с моята приятелка " пушим", а тя ми се смее: какво пушиш като не дърпаш.Та след няколко урока се научих, мислех си че момчетата ще ме харесват като пуша, всички ще ми завиждат... Май не беше така...

# 438
Хаха, ми и аз съм крадяла ама те гадни Sick Сестра ми и тя, ама понеже беше малка и мене ме бяха заподозряли един път, обаче разкриха сестрата. Пък аз си крадях професионало Laughing

# 439
Хаха, ми и аз съм крадяла ама те гадни Sick Сестра ми и тя, ама понеже беше малка и мене ме бяха заподозряли един път, обаче разкриха сестрата. Пък аз си крадях професионало Laughing

Хаххаха а аз пък пропуших като студентка... сестра ми пушеше от училище още въпреки, че е по-малка от мен и в началото аз и прибирах цигарите, когато й ги намеря къде ги крие.. бях събрала една кутия от обувки с кутии хахахах накрая като пропуших взех да пуша от нейните дето съм ги трупала уж да я предпазя от пушенето..

# 440
И аз сега като в клуб на алкохолиците да се изповядам  Joy
На 16 започнах..и май като се замисля, точно държането на цигари в къщи оплесква работата. Баща ми всъщност е пушил като ерген 1 година. Ама си държеше праисторическите цигари в една табакера. Аз често си играех с тях, ама 1 ден реших: Бе я да видя какво ще е, ако запаля. "Дръпнах" 2-3 пъти и я хвърлих. И тук отворих кутията на Пандора. После показах на една  приятелка как пуша с още 1 цигара. И оттам вече отраднах 1 кутия от леля ми, която също ей така я държеше у тях. Всеки петък изпушвах 1 цигара преди дискотека като ритуал. Обаче се криех в парка, да не ме гледат. /ВИНАГИ ме е било срам, че пуша и никога не съм мислила, че ще се харесам на някой с цигара./ И после вече си купувах. А на 14 години ме караха момчетата от нашия клас да пуша, аз бях решила, че никога няма да пропуша, а и не изпитвах желание, въпреки че сестра ми вече пушеше.

Не са ми били никога гадни, не съм кашляла. Бях абсолютен герой в усвояването на занаята  Grinning Затова знаех, че съм непоправим пушач до последно...

Един ден в Студ. град се запали общежитието. И аз в бързината познайте какво само взех?? Точно тъй! Цигарите. Даже пари не си взех и трябваше да искам на заем, за да си купя авт. билетче да преспя другаде. Цигарите ми бяха въздуха. Това е.

И сега у нас пак има купчина цигари. И може би това 1 ден ще ме прецака, както и в началото.

Иначе да се похваля, че детето има добри изследвания. Има някакво възпаление по показатели, но нищо хронично и нищо сериозно... newsm44

# 441
zayo, раздвам се, че детенцето е добре Hug

И за цигарите - допреди няколко години не съм предполагала, че съм пристрастена. Винаги съм си мислела, че по всяко време мога да ги откажа. Но после не беше точно така, когато наистина си го мислех и осъзнах, че е кофти да се пуши. Е, като цяло съм приятно изненадана от себе си, горе долу не ми беше апокалиптично отказването. Трудно е, но бе възможно! Mr. Green

# 442
бях събрала една кутия от обувки с кутии хахахах накрая като пропуших взех да пуша от нейните дето съм ги трупала уж да я предпазя от пушенето..

Joy Joy

# 443
  • София
И аз на 15 пропуших (за първи път  hahaha). Пуших 8 години - спрях ги за 6 г. - после пак пропуших (след 6 години бях абсолютен непушач ... колко съм била глупава  ooooh!) - това пропушване ми костваше нови 5 години дим - сега отново съм спряла от 1 година.
Дано никога не пропуша отново  ooooh!

Едно дръпване - и капана е готов, щракнал е.

# 444
Лентичката ми е занулена Confused. Нещо не ми издържаха нервите и при положение че имах цигари в къщи , си запалих. И лошото е че ми беше кеф, освен това установих че без една мога, но с една не Blush.
 Въпреки всичко ще се опитам да не пуша без големи очаквания  ден за ден.

За протокола: започнах цигарите много късно, като студентка в трети курс, едно лято след като баща ми почина и в същия момент се разделих и с гаджето. Спирала съм ги само когато бях бременна. Сигурно имам стаж 10г Embarassed

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 14:43 от vita

# 445
Лентичката ме е занулена Confused. Нещо не ми издържаха нервите и при положение че имах цигари в къщи , си запалих. И лошото е че ми беше кеф, освен това установих че без една мога, но с една не Blush.
 Въпреки всичко ще се опитам да не пуша без големи очаквания  ден за ден.

За протокола: започнах цигарите много късно, като студентка в трети курс, едно лято след като баща ми почина и в същия момент се разделих и с гаджето. Спирала съм ги само когато бях бременна. Сигурно имам стаж 10г Embarassed

Вита, съжалявам за нещата,които са ти се случили  Embarassed

# 446
Аз ги започнах към 17 г., но по 1-2 на ден, вкъщи никой не пушеше, баща ми е бил някога пушач като млад, но аз не го помня с цигара, пушел е само в работата (2 кутии на ден)  Crazy била съм малка, когато ги е отказал. От раз.
От всичките ми роднини само брат му пуши, но той живееше далеч, рядко сме се виждали, така че и той не е бил причината - всичко друго - тотални непушачи  Laughing
Не ми е било гадно в началото, но започнах да гълтам дима май чак след година, докато разбера как става точно  Embarassed Joy защо пропуших, не знам. Привличаше ме по някакъв начин. И така, близо 18 г.  Confused
Сега на детето обяснявам, че проблемът не е в почването, а в спирането  Mr. Green така че ако не иска да ѝ е трудно (а тя хич не си пада по трудности Twisted Evil), не трябва въобще да ги започва. Ще видим... Като се замисля, с тези наркотици и подобни гадости, както се казва, ще се молим да минат само с цигари...

vita  Hug
Аз съм същата. В трудни моменти първо за тях мислех. Но в един момент бях готова, до степен, че мозъкът ми сам да спре да приема цигарите като изход и успокоение. Всяко нещо с времето си, насила не става  Peace

# 447
  • Fort Worth, TX
Присъединявам се към Човечето. zayo, не се давай!!

А по повод чудесната новина на northlove..  Познавах една дето пушеше през цялата си бременност (втората, защото през първата не съм я познавала, може и тогава да е пушила). После пак си димеше нон-стоп, тия деца в облаци дим откакто са родени (и преди това)... Даже на заведение като беше бременна и на мене ми е неудобно, от другите маси гледат и се чудят и маят каква е тази жена... Не знам как са й децата, че отдавна не съм я виждала... ooooh! Не знам какви са тия майки да причиняват това на децата си, неродени при това.
Аз на такива бременни пушачки съм се нагледала.Аз ако съм им мъж отма им отвъртам един с опакото на ръката без да ги бавя.Имам позната бременна не спира бе хора разбирате ли не спира.Направо си прави по една кутия.Така е била и с първото дете.Не можела да ги спре..

# 448
Креми,
хем ми се струваш твърде крайна (за шамарите), хем и съм съгласна с теб.
При мен беше превратната точка за спирането,че искам здраво дете скоро време и само като си го мисля това и ме свива. Криво ми става като гледам сега бременни мами, или мами с детенце до тях и димят.Криво ми е като се сетя,че и аз пушех, докато сестричката ми беше малка.Единственото,което правех е да духна на другата страна от нея, като че и има значение... ooooh!
Искам да има закон за това нещо: ще има мрънкащи, но ще видят, че може (не можела да ги спре?), ама няма да стане, защото касае голямата индустрия... Money

# 449
  • Fort Worth, TX
Бебето няма избор и ще не ще трябва да търпи заради овчата глава на майка си.Която е толкова слабохарактерна и лигава, че си пуши ,без да й мигне окото.Като си е сама да се трови,ама що трябва да трови и невинния бебок в нея.Отвътре ме човърка като ги видя да ида , да и издърпам цигарата, да я разтреса и питам знае ли какво прави.В повечето случаи мъжете си димят невъзмутимо с тях.

Общи условия

Активация на акаунт