Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 217
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
zayo, случило ли се е нещо? Стрес, стрес, ама нали знаеш, че няма цигарата да реши проблемите. Дано издържиш Simple Smile

# 421
Момичетааааа.. бременна съм! Вече имам най-непоклатимия стимул да не докосна цигара  Hug

# 422
  • София
zayo, не се поддавай! Всички тук те подкрепяме и стискаме палци да издържиш! Ако се поддадеш сега, следващото спиране със сигурност ще ти е по-трудно. Да не говорим и за чувството за вина, което ще те разяде отвътре, че пак си пропушила.
Сигурна съм, че си ги знаеш тия неща, но пий водичка, яж тик-так, тъпчи се с плодове... И се гордей, че не пушиш, макар и да преминаваш през тежък период!   bouquet
northlove, все пак да кажа честито и тук!  Hug

# 423
Момичетааааа.. бременна съм! Вече имам най-непоклатимия стимул да не докосна цигара  Hug

Честито!
Лека бременност и раждане   ylinfant

zayo, пробвай с физически усилия. Изкарай си го на велоергометъра или там, каквото имаш или можеш да си намериш... Пък ако не стане, тогава го мисли. Стискам палци за положително развитие на проблемите ти! Praynig

# 424

АУУУУУУ, това е най-хубавата новина,която може да чуеш. Пупу, всичко да е наред.Честито.  bouquet smile3501 1crib

Зайо, чу ли какъв трябва да ти е стимула.Моля те не го прави,не започвай.Няма да се решат проблемите,само ще се задълбочат.Все едно да кажеш:ще започна да пуша трева,защото е много успокояваща, а тя е...но не пушим , нали?

# 425

northlove   ura newsm18 Hands Clap Честито! Желая ти гладка и вълнуваща бременност!  Hug

# 426
Брилянтина, я виж каква хубава идея ми даваш  Joy Да взема вярно да пропуша трева поне  Crazy
Благодаря ви хора, че ми вдъхвате кураж  Hug Най-трудни са ми моментите, в които ме е страх за децата ми. Значи тогава бих пропушила наново без угризения...Всичко друго преживявам и намирам стимул и разсъдък да не го правя..но в такива случаи ми е адски трудно.
Иначе нищо не се е случило, просто много ми боледува /какво ли не изкара/ и на мен все ми се въртят черни мисли. Днес и пуснаха кръв, да видим какво ще покаже, и дано се успокоя...
Иначе много лесно се успокоявам с книга или в краен случай чаша пиене. Но когато са болни децата не ми се прави нито едното нито другото..и няма какво да ме успокои или по-точно залъже....Като знам 1 път що е цигара...ако не знаех, нямаше да я виждам като решение..също както не виждам тревата и наркотиците  Simple Smile

Честито Нортлав...дано си една винаги щастлива майка и да се радваш на детето ти и никога да не поискаш да посягаш повече към цигарите  Simple Smile

# 427
Ех,зайо.  Confused
Съжалявам за боледуванията на детенце. Според мен се залъгвай с четене по темата,която те вълнува.Може да откриеш решение, по е правилно от циг....е  Simple Smile
хм, бързо възприемаш лошите идеи, недей така  Peace
Успех,  Hug

# 428
Брилянтина, я виж каква хубава идея ми даваш  Joy Да взема вярно да пропуша трева поне  Crazy
Благодаря ви хора, че ми вдъхвате кураж  Hug Най-трудни са ми моментите, в които ме е страх за децата ми. Значи тогава бих пропушила наново без угризения...Всичко друго преживявам и намирам стимул и разсъдък да не го правя..но в такива случаи ми е адски трудно.
Иначе нищо не се е случило, просто много ми боледува /какво ли не изкара/ и на мен все ми се въртят черни мисли. Днес и пуснаха кръв, да видим какво ще покаже, и дано се успокоя...
Иначе много лесно се успокоявам с книга или в краен случай чаша пиене. Но когато са болни децата не ми се прави нито едното нито другото..и няма какво да ме успокои или по-точно залъже....Като знам 1 път що е цигара...ако не знаех, нямаше да я виждам като решение..също както не виждам тревата и наркотиците  Simple Smile

Честито Нортлав...дано си една винаги щастлива майка и да се радваш на детето ти и никога да не поискаш да посягаш повече към цигарите  Simple Smile

Стискам палци всичко да е наред и да се възтанови бързичко...

А иначе благодаря на всички за споделената радост..

# 429
...Най-трудни са ми моментите, в които ме е страх за децата ми...

Чудесен стимул да не пропушиш  Hug
Дори да не пушиш при детето, неизбежно дрехи, коса, кожа, попива дима и вредните вещества, а после при прегръдка с децата им ги предаваш. Те пък от своя страна свалят имунитета и предразполагат към разболяване  Peace

# 430
Присъединявам се към Човечето. zayo, не се давай!!

А по повод чудесната новина на northlove..  Познавах една дето пушеше през цялата си бременност (втората, защото през първата не съм я познавала, може и тогава да е пушила). После пак си димеше нон-стоп, тия деца в облаци дим откакто са родени (и преди това)... Даже на заведение като беше бременна и на мене ми е неудобно, от другите маси гледат и се чудят и маят каква е тази жена... Не знам как са й децата, че отдавна не съм я виждала... ooooh! Не знам какви са тия майки да причиняват това на децата си, неродени при това.

# 431
ето ме и мен ,имма гомляма мотивация ,успех на всички

# 432
Нали казват, че деца расли в цигарен дим не пропушват, защото както на Човечето организмът им е отвратен от цигарите  Simple Smile  А гледали ли сте за 1 дете някъде по островите май беше, което не можеше без дневната си дажба от цигари и става раздразнително. Това дете беше на няколко годинки само  ooooh! И родителите го снабдяваха с цигари, щото иначе се изнервяло

Eто даже го издирих: http://www.google.de/imgres?imgurl=http://static.bnt.bg/public/f … QEwBA&dur=279

# 433
Да, помня го това дете, понеже и в новините го даваха.
Аз, zayo, съм от децата израстнали в цигарен дим - и баща ми, и майка ми пушат. Майка ми обаче е пропушила доста след като ме е родила. И въпреки това не съм била отвратена Simple Smile

# 434
Да, помня го това дете, понеже и в новините го даваха.
Аз, zayo, съм от децата израстнали в цигарен дим - и баща ми, и майка ми пушат. Майка ми обаче е пропушила доста след като ме е родила. И въпреки това не съм била отвратена Simple Smile

Ти се прецедент  Wink

У нас пък никой не пушеше, даже и роднините ни от първо коляно не пушеха..Съвсем никой. Само ние със сестра ми издънки бяхме..Тя се отказа отдавна, ама аз ..

Общи условия

Активация на акаунт