Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 027
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте,момичета!Не съм влизала,защото съм на почивка Crazy Искам да ви се похваля,че официално 15дена не съм слагала цигара в устата си,аот 5дена не съм си дърпала и от електронната   newsm44 Интересото е че ИЗОБЩО не ми се пуши.Аз имах притесения,че след като съм на море няма да издържа.Да ви кажа пия си по цял ден мента със спрайт и хич не се и сещам за цигара:)) При вас така ли беше в началото?Да е би да ме удраи жесток никотинов глад след седмица?? newsm78 Искам да съм подготвена,за да успея да устискам...Поздрави от Лозенец:) Drunk

# 526
Здравейте,момичета!Не съм влизала,защото съм на почивка Crazy Искам да ви се похваля,че официално 15дена не съм слагала цигара в устата си,аот 5дена не съм си дърпала и от електронната   newsm44 Интересото е че ИЗОБЩО не ми се пуши.Аз имах притесения,че след като съм на море няма да издържа.Да ви кажа пия си по цял ден мента със спрайт и хич не се и сещам за цигара:)) При вас така ли беше в началото?Да е би да ме удраи жесток никотинов глад след седмица?? newsm78 Искам да съм подготвена,за да успея да устискам...Поздрави от Лозенец:) Drunk

Споко, Мишел.
Май всички чакаме да ни удари нещо, ама нъц. Просто си живеем животеца, без излишни нерви и миризми, пием си коктейла и се чудим как сме пушили  Grinning .
Скрит текст:
Много ме зарадва като каза,че си на Лозенец    Nature Sunny.И ние бяхме там, но юли и ми домиля и ми се приходи пак на море, и пак в Лозенец. Как е моренцето сега? Къде сте отседнали? Има ли хора?

# 527
  • София
Mishel9 аз спрях цигарите. Към втората седмица някъде страшно ми се допуши и започнах да дърпам от електронната.
Така до към третия месец, оттогава натам - не съм пушила нито тютюневи, нито електронни цигари.
Не мисля, че е лошо. Всеки метод е добър, стига да те е задържал да не запалиш, пък електронната лесно се захвърля после.

Аз реално използвах електронната цигара около 10 дена като си дърпах от нея по веднъж-два на ден.Накрая ми стана доста гадна и захвърлих и нея.Мисля,че е вариант стига да си решил да откажеш цигарите ,а не да ги замениш.

# 528
  • София

Споко, Мишел.
Май всички чакаме да ни удари нещо, ама нъц. Просто си живеем животеца, без излишни нерви и миризми, пием си коктейла и се чудим как сме пушили  Grinning .
Скрит текст:
Много ме зарадва като каза,че си на Лозенец    Nature Sunny.И ние бяхме там, но юли и ми домиля и ми се приходи пак на море, и пак в Лозенец. Как е моренцето сега? Къде сте отседнали? Има ли хора?

Ние винаги сме в един и същ хотел.Намира се в началото на Лозенец-Нептун.Да ти кажа аз за прув път идвам след 15-ти август и си мислех,че ще е доста пусто,но е супер:))Сега ходим на плаж на Корал ,защото е по-спокойно,а водата е кристална....Simple Smile))

# 529
Хей, момичета, здравейте!!! reverance

Бях малко на моренце...  Добре дошли на новите и им пожелавам много търпение и инат welcome  Hands Thumbsup

# 530
Здравейте,  Hug
Кукумицина, добре дошла, надявам се отпуската да е минала прекрасно  Simple Smile .
Мишел, Корал наистина е страхотен и ние ходихме там.  superuu
Момичета, днес имам повод , помъдрявам с още една годинка и искам да ви почерпя за мое здраве  Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/751/4482751o.jpg
И разбира се си пожелавам, никога повече да не припарвам до цигари!!!

П.П. Днес майка ми (вече вчера) ми споделя,че се чудела дали да ги пробва пак цигарите...
Е, наложи се да й се скарам  Twisted Evil .

# 531
brilqntina, моята ги пробва  Tired и продължава да си ги пробва

# 532
  • София
Брилянтина, честито! Бъди здрава, щастлива, вдъхновена и вечно влюбена!
Скрит текст:

# 533
А аз съм много щастлива, че се отървах от този гаден навик.
Истинската дума си е "навик".
Майка ми ги отказа преди 3 години, след 20-годишно пушене, мъжът ми ги отказа преди година и половина, а най-много се радвам за баща ми, който пушеше 40 години и ги отказа април месец, тази година /при него се получи малко насила, изплаши се, след прекаран инфаркт, но все пак, е важен резултатът/. 
В офиса никой вече не пуши...изобщо, като се огледам около себе си, са останали единици, които все още не са се преборили с цигарите. Сигурна съм, че и това ще стане.

# 534
brilqntina Честит празник! Да си жива и здрава   bouquet

инсп. Гаджет Уф аз така преди да ги спра, като бяхме на заведения бре оглеждам се в само аз пуша на масата, чак ми ставаше неудобно на моменти, та предпочитах да се дръпна настрани като пуша. Тамън реших да ги спра - от един ден не бях пушила, излизаме на кръчма, ми то около мен всички пушеха. И съответно вечерта ми беше много трудна и неприятна. Че пък и постоянно ме бъзикаха "Вземи запали една цигара стига си се лигавила" "Още ли не искаш да пушиш" Откачих!   smile3511

За родителите - майка ми отказа цигарите преди почти две години и тя в общи линии беше най-доволна от това, че възнамерявам да спра да пуша. Баща ми е друга пряка - много е зле вече с тези цигари. Сутрин и вечер така кашля, че  понякога дъх не може да си поеме. Пробвали сме да го накараме поне да ги намали малко. Не иска явно. Малко ми става жал и точно си мисля, че сигурно трябва да се случи нещо сериозно (да не дава Господ) та да се осъзнае какви ги върши със здравето си.

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 12:11 от cveti90

# 535
Айде да се включа и аз с нещо полезно в темата:

http://profit.bg/news/Naj---vuzdejstvashtite-reklami-sreshtu-tyu … icid-_page-1.html

Grinning

# 536
# 537
brilqntina, да си жива, здрава и обичана   bouquet
ExquisiteS  Shocked
Скоро ми свършва ваканцията, ама не се оплаквам, все пак продължи 3мес  Laughing. През това време нито веднъж не се сетих за цигари. Много ми е хубаво, че не се пуши никъде на закрито.
За родителите и двамата пушат по много, убеждават усърдно (най-вече себе си), че никога няма да поискат да ги спрат. Израснах с цигарен дим и може би затова беше някак естествено и аз и сестра ми да пропушим малки. Сега вече не съм дори и пасивен пушач и усещането е страхотно  Peace

# 538
  • София
 Честит Рожден Ден на патерици,Брилянина!:)И майка ми имаше рожден ден на 21.08.Тя също беше пушач,но когато бях много малка.Помня само ,че пушеше CAMEL.Тя ги е спряла от раз и от около 25 години не е запалвала.А баща ми никога не е и опитвал да пуши.Направо не знам аз откъде се пръкнах такава страстна пушачка  Thinking

# 539
  • София
И на мен ми прави впечатление,че пушачите драстично намаляват.Най-големия ми ужас беше как ще отида на бар ,ще пия и няма да пуша.Даже не съм се и измъчвала да не посегна към цигара.Почвам да си мисля,че нарочно раздуват колко е трудно да откажеш цигарите,за да се плашат хората и да не си причиняват такъв излишен стрес  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт