Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 058
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета!
Благодаря на всички за пожеланията. Hug
Няколко дни няма да имам комп, надявам се като се върна да се увеличите още повече непушачите  Peace .
И на мен ми прави впечатление,че пушачите драстично намаляват.Най-големия ми ужас беше как ще отида на бар ,ще пия и няма да пуша.Даже не съм се и измъчвала да не посегна към цигара.Почвам да си мисля,че нарочно раздуват колко е трудно да откажеш цигарите,за да се плашат хората и да не си причиняват такъв излишен стрес  newsm78

100 % съм сигурна,че е така! Всичко е бизнес и ме е яд , че бях доста време вързана...

# 541
brilqntina, с малко закъснение, присъединявам се и аз към пожеланията  Heart Eyes Hug

...Почвам да си мисля,че нарочно раздуват колко е трудно да откажеш цигарите,за да се плашат хората и да не си причиняват такъв излишен стрес  newsm78

И моето мнение е такова. Много пъти съм писала - ако знаех, че ще е толкова лесно, да съм ги отказала отдавна...

# 542
brilqntina,  много много щастие, любов и сбъднати мечти и най вече здраве  Hug  bouquet

# 543
brilqntina,  много много щастие, любов и сбъднати мечти и най вече здраве  Hug  bouquet

Ей, мерси много! Мерси и на Не се сърди, човече и на всички  Hug  Hug  Hug

за да не е само спам, отправям призив

# 544
Здравейте, наминавам да се похваля!

Станаха две години вече! Едно от най-правилните и животопроменящи решения в живота ми!

cheers

# 545
ColdAsIce  smile3501 smile3525, поздравления!

# 546

Станаха две години вече! Едно от най-правилните и животопроменящи решения в живота ми!

cheers

Едно голямо браво  smile3501 smile3501 smile3501

Ще си направиш ли някаква специална изненада днес?

# 547
Благодаря, момичета!  Hug

Сега се сдобила с ново предизвикателство и борба със себе си и съм на 90 дневната диета и днес ми е плодов ден  Tired На пости и молитва съм, иначе бих се наградила с нещо вкусно и чаша вино. Сигурно ще си запазя правото и ще си купя подаръче някакво.  Flutter

# 548

cheers
Честно и от сърце трябва да кажа, че ти ми беше за пример. Някаква топлина и спокойствие лъхаше от постовете ти. Аз вече пълня първата годинка.

# 549

cheers
Ей това е то! Бравос!

Аз ... още зрея...
Не пуших цял един ден.  bowuu
На другия - само 5 цигари...
И те така, да видим ...
 Tired

# 550
# 551
  • София
Когато спрях да пуша,минах пълен курс с Табекс,което не ми пречеше да ми се пуши и да си запалвам по пет-шест пъти на ден.Когато си взех книгата "Вече на пуша",просто спрях.Решението беше отговорно и знаех,че ще се получи.Казах край,от утре спирам,и така стана.Сега обаче,не знам, заради компанията, в която отскоро се движим с мъжа ми,или какво,нямам идея,но започнахме и двамата,разделяме си една цигара от време на време,после по една вечер,преди лягане,после по две,когато сме пък с тези хора,от въпросната компания,пушим и по повече.Двамата заедно ги спряхме,сега се оказва,че заедно ги почваме.Много се ядосвам,искам да си ги избия от главата, и да не мисля за тях.От три дни не съм пушила,самонавивам се,гледам да мисля за друго,и така.Трудно е,казваш си,какво ще стане,ако веднъж си дръпна,нищо.Но,при мен явно не е така.

# 552
Недей да ги започваш, та това са близо 4 години. Успех ти пожелавам, Елказелка!

# 553
Елка-зелка, стегни се!  Simple Smile
Мисля,че няма нито един от нас, при който да няма ефекта "от само една цигара". Това понятие е много опасно.Предполагам,че заради въпросната компания искате да се приобщите към тях с цигарите,но просто трябва да намерите друг подход.
4 години са толкова много време, желая ви съвсем искрено успех да не загърбвате постигнатото, предполагам с много труд.

# 554
Страшно ви завиждам на всички, които сте успели. Толкова пъти се опитвах и нъц. И сега пак, бях решил от днес да не пуша и ето още в 10 ч сутринта се пробих.
Който е успял да се откаже, има такава страхотна воля, че за мен е направо като извънземен.

Общи условия

Активация на акаунт