И за да е още по- силно желанието и по- малко изкушението ще продължавам да си отделям сумата, която давам и иначе. Въоръжавам се със търпение. Ще пиша как вървя!
п.п. Как да си сложа банер като вашите ?
И за да е още по- силно желанието и по- малко изкушението ще продължавам да си отделям сумата, която давам и иначе. Въоръжавам се със търпение. Ще пиша как вървя!

Но чувството ми е познато...преди да реша да ги спра, не можех да си представя да живея без цигари и да бъда щастлива и намеря смисъла в живота. Когато ми се случваше да не пуша ден или два...идеше ми да умра...точно защото бях нещастна.
Животът не е започнал с цигара и няма да свърши без нея 
Дано, дано....
Значи може, може и още как..и никак не са нещастни непушачи
Дават ми съвети да пуша поне с кафето сутрин или постепенно да намаля цигарите
Не мисля, че е редно. Аз така или иначе пушех по около 10 цигари и то все на средата ги гасях напоследък. Днес е първи ден и все още ентусиазма е на 100 %

Избягвам ситуациите в който да съм до пушачи в момента, кафетата... Горе долу така.
За килограмите- леле... дано не започна да качвам, защото вече ще е трагедия. Хайде успех

Исками се и на мен след време да мога да се похваля с такъв резултат 

Препоръчани теми