Само да уточня, че не съм бременна и всичко описано се дължи само на цигарите... Спрях ги без никакви помощни средства - само с мотивацията, че искам да си изчистя организма от тях, преди да забременея.

1. Вече усещам ефекта върху дробовете. Живея на 4-ти етаж без асансьор и преди стигайки на 4-тия етаж, сърцето ми вече се разтуптяваше от многото стълби. Сега още се позадъхвам, но разликата е огромна - нямам чувството, че сърцето ми ще изскочи от гърдите.

2. Обоняние - станала съм като хрътка!

3. Вкус - вярно е това, което казват, че вкусът се връща и започваш да усещаш истинския вкус на храната! Само дето по разбираеми причини това е колкото плюс, толкова и минус...
4. Кожата!! Това е любимото ми!

5. Косата ми се омазнява по-бавно - сега мога да я мия с цял ден по-рядко, което си е цяло чудо, понеже принципно се омазнява бързо и я мия през ден.
6. Не се омирисваш толкова... Наистина е много приятно, когато установиш, че косата ти можела и да мирише на шампоан!

7. Определено виждам разлика в зъбите, избелели са видимо!
8. За спестените пари просто да не говорим...

Негативните неща при мен са постоянният глад и запекът. Трудно е, но решението е ясно - режим на хранене и спортуване. Няма бягане! Тоест... Колкото повече бягане - толкова по-добре!