Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 128
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
rimar, не ти ли стана лошо?

# 241
  • София
Не, малко гадно ми беше. На другия ден-пак 1 цигара . И така. Като ми стана неудобно да искам от колеги по една си купих и това отключи всичко. И понеже съм сама в къщи и не трябва да се съобразявам с нищо тръгна, та се не видя  Embarassed

Лошото е, че посягам и паля даже и като хич не ми се пуши. Но пък ако е необходимо и нямам тази възможност-не ме дразни, че не мога да пуша. Е...ти

# 242
Кукумицина,не знам дали се 4исти ,ама днес 4истих,прах,готвих ,торти правя,не 4е ми се яде,аз като не пуша и нямам апетит...........правих упражнения.............и сега съм ве4е   #Crazy.........луда работа,но няма да се отказвам.....хубава ве4ер Simple Smile

# 243
rimar,разбирам те напълно ,аз съм от тези пуша4и ,които не им става лошо при дълго непушене..........дори си спомням пърата си цигара ,купих си син ким ,прибрах се вкъщи и си запалих,няма кашлица,неприятен вкус или нещо подобно.Сигурна съм ,4е в предишният си живот съм била циганка ,от онези старите сбръ4каните с плитки и цигара в уста Grinning(нищо ли4но към ромите)....та някои могат да си пушат по всяко време,но идва време за промяна в самите нас ,аз просто искам свобода и няма да се дам лесно.......успех и на теб

# 244
 Laughing И аз чистих, прах някакво леке с Вениш, сготвих супа и манджа. И сега се чудя кво да правя, че съм още сама  Joy Направо изперках!

Хайде, rimar, спирай ги, гледай само колко е забавно smile3503

# 245
  • София
Сега с деня на пълнолунието ще си погелая да се справя с този проблем. Дано, дано...

# 246
Привет!Днес пуших Embarassed,оба4е,нулирам и продължавам пак  Simple Smile

# 247

newsm66

Успех следващия път. Като ти се допуши си намери някаква задача, вземи си душ, пий вода, пусни си силна музика на слушалки, с една дума, разсей се с нещо  Simple Smile

# 248

Grinning Много сладко. Само така  Peace

На мен иначе много ми помогна четенето на книги...аз за момента чета Ст. Кинг и така ме увлича и "насища", че дори да ми се е пушило ми минава...а и в книгите му винаги се споменава лошата страна на цигарите  Simple Smile
Аз мисля, че минах критичния период след 6тия месец...тези дни детенце боледува сериозно и съм под стрес, но не ми се е допушвало.

# 249
  • София

Напълно подкрепям Не се сърди, човече! При повечето хора проблемът идва от силните навици, от които не можем да се отървем. В този ред на мисли на мен ми помага да руша навиците - сутрин пия фреш от морков, ябълка и цвекло (или от портокал) вместо кафе; след като се нахраня, веднага отивам да мия чинии; на работа си почивам с четене на книжка; желанието за пушене в първите дни успешно потисках с бял тик-так... Дреболии са, но действително помагат. Пийвай често вода, прави упражнения, хапвай плодове... Сигурна съм, че ще се справиш! Hug

# 250
Аз снощи имах доста тежък момент, мнооооого ми се пушеше. Добре, че нямам скрити цигари. На мене ми се пуши най-непреодолимо когато съм разстроена или ядосана. Иначе цигарата "за кеф" не ми липсва толкова вече, поне на този етап.

# 251
Аз не замених сутрешното кафе, понеже съм с ниско кръвно и се притеснявах, че ще припадна, както ми се е случвало преди. Но вместо на терасата с цигара, влизах да чета клюките във форума, все някъде имаше скандал и докато прехвърля всичките си изпивах кафето  Mr. Green

Което ме подсеща, че ми се забави пулса и вече е нормален, преди винаги бях с доста ускорен, което не е никак хубаво. Не го свързах с цигарите, но сега погледнах и го има като страничен ефект при пушачите  Simple Smile

Кукумицина, аз в такива моменти си "дръпвах" от сламката с филтър. Ефектът е същия, явно дълбокото вдишване и издишване успокоява.
За резервите - аз съм обратното, ако знаех, че нямам, щях да откача, даже да не ми се пуши, ей така психологически, за сигурност  Laughing затова плика с принадлежностите за свиване си ми стоеше на мястото в дневната дълго време, но въобще не ме изкушаваше, даже ме успокояваше, поне едно нещо да си е на старото място... разкарах го след прословутия 52-ри ден  Joy

# 252
Ами аз имам електронна цигара, но не съм я пушила, откакто спрях. Защото нали идеята е да се откажеш освен от катрана, и от никотина. Така че все имам някакъв резервен вариант, но за мене това не е решение. Просто си мисля, че ако имам цигари в нас - край. А и за какво да имам като не искам да пуша. Надявам се все някога да мине това присещане за цигари когато съм в кофти ситуации... Praynig

# 253
  • Fort Worth, TX
Аз пък не бих заменила кафето с нищо.Дори сега ми е по-сладко и има друг вкус.Обичам кафето, но сега го пия на терсата,докато си поливам цветята.Simple Smile

# 254
А на мен започна много рядко да ми се пие кафе, иначе не го спрях като спрях цигарите...

Общи условия

Активация на акаунт