Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 063
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Хехе, много ви се радвам момичета  Flutter
Успех, дано бързо да се получат нещата и без проблеми. Аз засега ще продължавам да с прочиствам дробовете и ще се надявам , че догодина ММ ще иска вече бебенце  Thinking аз затова спрях пущините

# 286
  • София
Момичета и аз да се похваля, че още не пуша, което ми се струваше абсолютно невъзможно като за мен. Не е страшно, не се мре - дори си хапвам много повече плодове и салати, за които нямах време преди. Цигарите бяха на 1во място - нали знаете - "само да изпуша една цигара" и после........
Ако трябва да съм напълно честна - на морето, след като дъщеря ми се тръшна с някакъв ужасяващ вирус с обриви и четири дена стояхме в стаята ми беше влезнала натрапчивата мисъл, че трябва да изпуша една цигара. Е дръпнах си 3 пъти и я загасих. Не съм нулирала лентичката - за да не хвърлям 2 седмици усили в коша. Не ми беше гадна, но не ми повлия за следваща.
Успех на всички. Има много закоравели пушачи, които са ги отказали, тъй-че и вие можете.

# 287
Изчезнала ми е незнайно защо лентичката и сега ще издирвам друг сайт, откъдето да си намеря лентичка, че ми липсва броячът на часове, дни, пари...

# 288
Моето спиране май ще се окаже доста трудно. Лошото е че вкъщи свеки и мъжа ми пушат и има цигари навсякъде, а като мина покрай някой от двамата като пуши направо подивявам от желание да му взема цигарата #Crazy. Хубавото е че пушат само навън, и децата не са пасивни пушачи Simple Smile.

# 289
И моят мъж пуши, а баща му нон-стоп му прави цигари...така че около нас също е пълно с такива. Принципно не ми пречи, но е нож с 2 остриета все пак...

# 290
На мен не ми пречеше, даже така е по-добре, защото човек, ако се движи само сред непушачи и в един момент се сблъска с пушач, сигурно ще му се прииска да му извади цигарата от устата и да я лапне  Mr. Green
Вкъщи никой не пуши, но всеки ден на обяд след училище с 3 деца от класа на детето се събирахме на една площадка и 3-те им майки не вадеха цигарите от устата  Simple Smile
А мъжът ми, когато ги отказа бяхме студенти, и в квартирата се пушеше, всички димяхме, купони нон стоп, но той си каза - не ми се пуши повече и край  Laughing

# 291
Благодаря за топлото посрещане! Пуша/ех от около 13 години по кутия на ден. Да се похваля вчера изкарах един ден без цигари, надявам се и днескашният да е бездимен  Simple Smile
Успех на всички!

Как си слагате лентички?

# 292
Оо, Вита, то е като диетата - да не ядеш като ти мирише на хубаво...

Как върви иначе, на мене първите дни  ми беше доста криво. Сега вече съм свикнала и отвреме навреме се присещам. Така че ще ти мине, само стискай зъби в началото.  Peace

koimi, цъкни  на моята и попълни каквото пише там и си готова  Simple Smile

# 293
koimi, браво за първия ден Simple Smile
За лентичките избираш си сайт (която лентичка си харесаш от нашите, като цъкнеш на нея и ти се отваря сайта):
- задаваш си дата, на която си стартирал
- натискаш да ти я създаде
- отстрани ти се появява линк, който копираш (пише при моята конкретно BBCode (for forums) и взимаш това, което е в прозореца)
- после отиваш на профила си и го пействаш в графа Подпис:

# 294
Благодаря Не се сърди, човече , сега ще се опитам, че не съм много на "ти" с техниката.

# 295
Справила си се  Simple Smile

Леле, говорих ти в мъжки род досега, видя ми се, че беше със син знак, извинявай  Blush

# 296
но той си каза - не ми се пуши повече и край  Laughing

Много освежаващо изказване  Peace

# 297
здравейте на всички ,на които мога само да се възхищавам за волята да се откажете от гадните цигари  bouquetчета ви от няколко дни и започвам да се надъхвам ,че и аз ще мога да ги спра...надявам се да успея,и ако може от време на време да си споделям неволите,  ще бъда благодарна за подкрепата ви! желая ви един усмихнат бездимен ден!

# 298
Хайде, краси2, добре дошла! Аз направих 2 дена без пушилките, помага ми пиенето на вода. Сутрин се събуждам рано и бодра, а преди бях една тежка гимия...
vita, къде си? newsm12

# 299
здравейте на всички ,на които мога само да се възхищавам за волята да се откажете от гадните цигари  bouquetчета ви от няколко дни и започвам да се надъхвам ,че и аз ще мога да ги спра...надявам се да успея,и ако може от време на време да си споделям неволите,  ще бъда благодарна за подкрепата ви! желая ви един усмихнат бездимен ден!

краси2, заповядай тук  Hug, много се радвам, че все повече искат да отказват тази чума (защото буквално си е такова - чума) Simple Smile

При мене всичко е на 6, ей сега преди малко ми се допуши. А преди това си помислих, че съм гладна и в следствие на това реших, че ако беше преди, щях да си изпуша една цигара и да ми мине  newsm50  smile3506 И за това почнаха едни мисли колко съм гладна.  smile3514 Ама си викам - не си гладна и не ти се пуши!!!, въобразяваш си bash ignore2

koimi, браво!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт