Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 052
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Браво и на теб, Кукумицина smile3525!
Аз ги отказвам от 3 юни, но се издъних на 20-я ден, нулирах брояча и сега наново! Никотиновото човече е много хитро измисля, какви ли не капани само и само да запалим! Този път съм решила пълен ИГНОР!

# 301
Благодаря ви за подкрепата момичета Simple Smile
Имам чувството, че времето когато пушех беше преди поне година.. толкова ми е далечен този навик.. много се радвам, че толкова бързо успях да го изкореня!
Пожелавам на всички опитващи същата скорост на отказ като моята  Hug

# 302
Сутрин се събуждам рано и бодра, а преди бях една тежка гимия...

Точно Simple Smile да не говорим колко свеж е дъхът ми, преди все едно цяла нощ бях яла развалено месо  Sick Joy

краси2, добре дошла и успех в отказването, както и northlove написа, става бързо и лесно, само трябва да стартираш  Simple Smile

# 303
Сутрин се събуждам рано и бодра, а преди бях една тежка гимия...

Точно Simple Smile да не говорим колко свеж е дъхът ми, преди все едно цяла нощ бях яла развалено месо  Sick Joy

краси2, добре дошла и успех в отказването, както и northlove написа, става бързо и лесно, само трябва да стартираш  Simple Smile

И аз се причислявам към вашата група. Днес се успах, станах в 6.20 и в 6.30 бях на работа. Смятаааай..... , обаче си бях свежарка  Simple Smile Нали не пия кафе, не пуша цигарки....

# 304
Здравейте на вси4ки и браво на моми4етата ,които са се вклю4или !Успех ви желая!Аз съм с плаващ резултат  Embarassed,но не се отказвам .....с хранителните си навици и със спортуването се справям отли4но ,но с цигарите се дъня.Но продължавам .....трябва да издържа 3 седмици,това ми е крити4ния период .Срам ме ,4е споделям такъв резутат ,но.....Хубава ве4ер от мен .

# 305
Хей, как сте, момичета  Hug

mildlen, най-хубавото е, че имаш желание и не губиш надежда, че можеш да се справиш  Peace
brilqntina , ти си световен рекордьор, признавам ти го  Mr. Green
Не се сърди, човече , права си, едно от първите неща, които осезаемо се променят е дъхът.
northlove    Hands Thumbsup respect!
koimi , никотиновото човече - за него  newsm29

Днес на 4ти юли чичо Сам каза:

reverance

# 306
ех момичета ,благодаря ви за подкрепата но засега само се надъхвам,чета алън кар,и съм решила неделя да е денят в който ще спра да пуша,силно се надявам да успея,имам чувството ,че ако един ден не пуша и ще се справя,не може за всичко да имам воля а сега за едни цигари да нямам,освен това преди 2 години ги бях отказала и не пушех 1,5 год.,просто знам колко е хубаво,а сега не мога да си обясня защо още се чудя и не мога да реша...всички колежки на работа пушат и това е нон стоп,затова съм избрала неделя...имам работа из къщи,спя повече така че си мисля че по бързо ще мине денят....дано успея!хубав ден ви желая,радвате ме много! smile3525

# 307
момичета,къде сте се скрили Simple Smileаз просто искам да споделя,че започвам деня без цигара,твърдо решена повече да не паля,но ще ми се ако може някой днес да ми подаде ръка,ей така за кураж,просто от време на време имам нужда да прочета нещо ,за да не ми се допушва.....ами в момента си пия кафето без цигара,стискайте палци да не се изкуша newsm78....

# 308
Краси2 в къщи не се пуши, и просто като си пия кафето, преди висях по терасата, няма студ, няма жега, а сега чета по форумите, или по ФБ, така че просто не го мисля, не е кой знае какво се оказа  Laughing А ти успя ли?

# 309
ааа тук съм тук съм,шетам и като се сетя за цигара ,хоп тук,благодаря че ми отговаряте,просто имам нужда точно от това Hugв къщи също не се пуши и аз по терасата ходех,и мъжът ми сега го няма да ме дразни така че днес е денят....стискайте палци  bouquet

# 310
Аз ги отказах вече 3 месеца без цигари... Но моя стимул е силен - бременността  ми  Heart Eyes

Успех на всички !

# 311
  • София
Краси, не е толкова трудно, сама ще се убедиш, минеш ли кризисните първи няколко дни. Допуши ли ти се, пийвай водичка, хапвай плодове... Аз лично се бях запасила с ментос и бял тик-так и това много ми помагаше.
Препрочитай си темата назад, мен ме вдъхновяваха положителните резултати на спрелите цигарите. Още не мога да спра да се радвам на чистата си и мека кожа, гладките си зъби, свежия си дъх и хубаво миришещата си коса. Mr. Green Да не говорим за парите, които се спестяват... Кутията да струваше 1,20 лв. като преди - да, ама при тия цени разликата много бързо се усеща.  Laughing
Успех, стискам палци и вярвам, че ще успееш!

# 312

Благодаря ти Тeddy   bouquet наистина препрочитам назад и се нахъсвам още повече и засега чак толкова не ми се е пропушвало ама то до довечера има много време.....абе ще ги откажа бе ,не може така #Cussing out

# 313
Краси , желая ти успех.
Щом си решила, ще се справиш!!!
Да ви се оплача пък днес се скарахме нещо с приятеля ми, бяхме навън и докато се приберем, ми се искаше да изпуша поне 6 цигари.  Cry  . Даже минахме и през такива магазини за цигари, които ме викаха... Ела, изпуши една цигара, успокой се... Е, това разбира се беше мит, устоях на изкушението, защото знаех, че това няма да ме успокои(цигарата). Та малко ми е нервно сега... Confused

# 314
 Благодаря ти   brilqntina ,все още се чувствам добре,намирам се занимавка,ям ментови бонбони и много кайсии...боже днес сигурно 2 кила съм изяла  Laughingчак сега се усещам,но да ви кажа като цяло добре се чувствам поне днес,за утре не зная как ще е,всички пушат около мен #2gunfire....
желая ви хубава и бездимна вечер newsm10

Общи условия

Активация на акаунт