Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 034
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте,аз също имам желание вече да спра тази гнус,която пуша близо 10 години.Принципно пуша по кутия за два дена.Последния месец нарочно си купувах цигари,които не харесвам по 10 в пакет.Така успях да ги докарам до 4-5 на ден.От 7 дена съм с електронна цигара,но не е вариант,защото реално аз все още си пафкам никотина.Утре мисля вече и нея да зарежа.Малко ме е страх.,защото никога не съм имала желание и не съм правила опити да ги откажа.

# 481
Здравейте,аз също имам желание вече да спра тази гнус,която пуша близо 10 години.Принципно пуша по кутия за два дена.Последния месец нарочно си купувах цигари,които не харесвам по 10 в пакет.Така успях да ги докарам до 4-5 на ден.От 7 дена съм с електронна цигара,но не е вариант,защото реално аз все още си пафкам никотина.Утре мисля вече и нея да зарежа.Малко ме е страх.,защото никога не съм имала желание и не съм правила опити да ги откажа.

Желая ти успех, има доста момичета, които са тук и ще те подкрепим.
Моят съвет е да започнеш да четеш тази тема, или книгата на Алън Кар.
Най-важното е че имаш желание, не е толкова трудно, ще видиш.
Аз този месец забравих да се похваля,че направих 3 месеца, докато се сетя ,ще се хваля за 4 месеца  Wink .

# 482
  • София
В мойте представи три месеца без цигари си е цяла епоха:)))Поздравления!:)Днес прочетох книгата на един дъх.Записах си някои неща в тефтерче,ако случайно утре тръгна да се поддавам на никотиновия глад:)

П.С. Всъщност преди 4 години бях много близо до отказване на цигарите.За съжаление се разболях от свински грип.Около 4 дена бях на легло като 2 от тях изкарах само в спане.Когато се съвзех нямах никаква нужда от цигари.Около седмица държах половин кутия Карелия и не я пипвах.Просто насила запалих.От скука.Помня ,че вкуса им беше ужасен,но аз бях твърдо решена,че пак ще пропуша.Така ме е яд като се сетя  smile3511 .

# 483
При мен докато не минат 2 години откакто не съм слагала цигара в устата, винаги ще се тревожа, че ако дръпна 1 няма да ми е гадна. Защото не съм пушила година и половина и не ми бяха гадни или поне не помня да са били. Е, вярно че сигурно за тази година и половина съм запалила 2 цигари може би, но все  пак...

# 484
ехоо.. как сте момичета  Hug Как върви отказването? Mishel9, спря ли ги вече тия гадини  Simple Smile

# 485
Вчера се бях ядосала, и от толкова нерви си мислех да запаля (нали знаете,че си имам вкъщи) .
Знаех,че това няма да ми помогне, и си пуснах приложението на Андроид за кризи.
Изписа ми:"Важното е сега да не запалиш, после ще го мислиш." Така и направих.

Mishel9 , и аз да се включа към въпроса на northlove.

# 486
Я да видя аз кой е пушил smile3560

В петък е рождения ден на детето, живот и здраве Simple Smile спомням си, че когато ги спрях беше 16-ти и си виках, леле, точно 8 месеца ще навърша на 16-ти август, ако устискам, и ми се виждаше едно дъъъълго, дъъъълго време, пък кога дойде, не го усетих  Simple Smile

Вчера се бях ядосала, и от толкова нерви си мислех да запаля (нали знаете,че си имам вкъщи) .
Знаех,че това няма да ми помогне, и си пуснах приложението на Андроид за кризи.
Изписа ми:"Важното е сега да не запалиш, после ще го мислиш." Така и направих.

Браво! Много ти се радвам  Hug

# 487

Цитат
В петък е рождения ден на детето
Не се сърди, човече я да видя аз с чие дете имаме рожден ден на една и съща дата  Simple Smile С тази разлика може би, че детето не навършва 30така като мен хахаха Да ти е живо и здраво лъвчето Hug

# 488
И Мадона е на тази дата  Simple Smile

...Да ти е живо и здраво лъвчето Hug

Весело празнуване и на теб Simple Smile аз съм вкъщи с 2 лъва (мъжът ми е на 6-ти), така че съм си жив звероукротител  Mr. Green

# 489
Весело празнуване и на теб Simple Smile аз съм вкъщи с 2 лъва (мъжът ми е на 6-ти), така че съм си жив звероукротител  Mr. Green
Благодаря ти.. и на вас също!

Хихи ние пък сме цели 4 лъва (баща ми, племеницата ми, зет ми и аз), 1 овен и 1 стрелец Grinning Само огнени зодии

# 490
Весело празнуване и от мен   bigdance2

Не мога да разбера хвалите ли се, оплаквате ли се? Мисля да е първото... newsm03
Лъвове при нас аз, ММ, брат ми, дядо ми и сестра ми е стрелец, още е малка , но е опасна  Laughing .

Ето една почерпка по този случай, братчето ми става днес на 24 г.   http://prikachi.com/images.php?images/21/2514021q.jpg

И той не пуши, спря ги преди мен и ми беше стимул,че останах последната....в родата.

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 20:47 от brilqntina

# 491
Ъъъъ, аз се оплаквах всъщност  Blush

Ето една почерпка по този случай, братчето ми става днес на 24 лв... 

Да е жив и здрав! И браво за решението и успеха му!  nbirthday

Само не разбрах тези левове спестил ли ги е, 24 хиляди ли са...
С най-добри чувства, обичам такива грешки, и аз често правя подобни и много се забавлявам  Simple Smile

# 492
Ъъъъ, аз се оплаквах всъщност  Blush

Ето една почерпка по този случай, братчето ми става днес на 24 лв... 

Да е жив и здрав! И браво за решението и успеха му!  nbirthday

Само не разбрах тези левове спестил ли ги е, 24 хиляди ли са...
С най-добри чувства, обичам такива грешки, и аз често правя подобни и много се забавлявам  Simple Smile

Хаха, каква издънка съм, всичко в лв да обръщам Laughing Благодаря ти.
Иначе парички не е спестил кеш, ама си купи телевизор,пералня и други такива. Simple Smile
Досега никога не е казал: пуши ми се! Просто: Край! (а и той беше много смешен като пушач).
И да кажа още: страшно се е разхубавил, откакто ги спря (той винаги си ми е бил хубав Blush) , преди имаше доста пъпки по лицето и бузите му бяха изпити, сега - не.
Може и други да забелязвате тези разлики.
Спирам да плямпа (пиша) глупости!  Flutter  Hug

# 493
Браво на момчето! Направо го покани в темата  Simple Smile

# 494
Здравейте момичета, бих искала да се присъединя към вас! Надявам се съвсем скоро и аз да се оттърва от тази гадост. В момента пуша 1 кутия за два дни, имаше период, в който я пушех за 4, но в момента съм доста изнервена, тъй като опитваме за бебе и не става. И така започнах да пуша доста отново. Дано намеря сили да спра!

Общи условия

Активация на акаунт