Re: SportsDirect-53

• 38 406
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Колко пари беше колелото, докато е било налично?

elen4eto5, мерси  Peace

# 16
# 17
  • Пловдив
Записче,

Тедичка, благодаря!   bouquet

# 18
  • Бургас
Благодаря за отговорите ви  Hug

# 19
В друг сайт може ли да се види модела?Не мога да го открия...

# 20
  • София
Запис,мерси за темата!   bouquet

# 21
  • София
В друг сайт може ли да се види модела?Не мога да го открия...

Аз като отворих линкаq вече го нямаше. Предполагам, че е това:
http://www.shopmania.bg/vielosipiedi-i-vielo-iekipirovka/p-maxim … ike-girls-7805195
или

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 14:19 от Evа

# 22
  • на село
Безпроблемни поръчки Hug  bouquet

# 23
albena....не се опитвай сама да го махнеш(може да се скъса),иди в някой голям магазин,който има такъв магнит и ги помоли да ти го махнат,на мен също ми се е случвало..най-вероятно е било в техен магазин,едва ли в склада имат такава система за сигурност на всички артикули Hug

# 24
Ужас!!!!!!! Току що си получих пратката и половината липсва. Пише че е един кашон кг и тн. като отварям половината обувки ги няма. ПОМОЩ

Никой ли не е имал такъв проблем, отметнах фактурата и половината неща липсват. Дали има вариянт СД да са нагласили двата кашона а да е тръгнал само един и другият да се подмята някъде там.

Какво пишеше на етикета на кашона - 1 от 1 или?
На проследяването сега какво пише - доставена или частично доставена?

Пише 1/1 и 28 кг а жената от ДНЛ ми каза че при тях е отбелязано 18 кг то той си тръгна един кашон така си пишеше. Сега отметнах всичко по фактурте и половината неща липсват.

Звънни първо на ДХЛ да търсят още, но според мен проблемът е в Спортса и ще трябва и на тях да звъннеш - случвало ми се е и са огромни разправии. Ще ти искат списък с номерата на липсващите артикули
Говорих и с Петлето, според нея проблема е в ДХЛ  звънях и казах че държа да направят проверка и да ми търсят кашона писах и на спорта ще чакам. Голяма гадост!!!!!!!!!!!
оф и такъв случай имах в началото на годината. При мен се оказа грешка на Спортса. Пратих им мейл с всички липсващи артикули, както са си по фактура. Около 10дни ги чаках да си направят проучването, при мен липсите бяха за около 350паунда. След това без да ме питат какво искам, ми бяха изпратили липсващите артикули. А за тези които не са били вече налични ми върнаха парите. Страшно много нерви и притеснения ми костваше, тъй като нещата не бяха за мен.

# 25
  • Пловдив
Мда, и при мен беше така.
единият път получих пък 1 кашон с поръчани и 1 кашон със съвършено различни неща от поръчаните - отново си беше грешка на спортса - на етикетите си беше моето име...

# 26
  • БГ
Тедичка, благодаря за новата тема! Желая на всички безпроблемни поръчки и бързи доставки!   Peace

# 27
Ако на кашона беше отбелязано 1/2 съм склонна да вярвам, че грешката е в ДХЛ. И такова чудо ми се случи съвсем скоро. Но при положение, че в тракинга е заведен един кашон, толкова е и дошъл, според мен грешката е в Спортса.

# 28
Ако на кашона беше отбелязано 1/2 съм склонна да вярвам, че грешката е в ДХЛ. И такова чудо ми се случи съвсем скоро. Но при положение, че в тракинга е заведен един кашон, толкова е и дошъл, според мен грешката е в Спортса.

Не е задължително.Имала съм случаи,и други в темата също са писали за такива,да пише 1/1 и да се води като кг и т.н. 1,а да са реално два с еднакъв номер.И е много лесно такъв да потъне в ДЧЛ,защото знаят,че единият никъде не се води.Трасето е дълго и може да има и недобросъвестни служители.

# 29
  • Дивия Северозапад
Ужас!!!!!!! Току що си получих пратката и половината липсва. Пише че е един кашон кг и тн. като отварям половината обувки ги няма. ПОМОЩ

Никой ли не е имал такъв проблем, отметнах фактурата и половината неща липсват. Дали има вариянт СД да са нагласили двата кашона а да е тръгнал само един и другият да се подмята някъде там.

Какво пишеше на етикета на кашона - 1 от 1 или?
На проследяването сега какво пише - доставена или частично доставена?

Пише 1/1 и 28 кг а жената от ДНЛ ми каза че при тях е отбелязано 18 кг то той си тръгна един кашон така си пишеше. Сега отметнах всичко по фактурте и половината неща липсват.

Звънни първо на ДХЛ да търсят още, но според мен проблемът е в Спортса и ще трябва и на тях да звъннеш - случвало ми се е и са огромни разправии. Ще ти искат списък с номерата на липсващите артикули
Ще ви кажа момичета, вече имам сериозен опит в това отношение, че според мен проблема е изцяло в DHL. На няколко пъти ми се случва да тръгва 1/1 при голяма поръчка от поне 3 кашона. Ако предупредя DHL, че няма да взема този един кашон, те ми доставят цялата поръчка от 3,4 или там колкото трябва да бъдат кашоните, като казват, че поръчката пътува цяла, но не е коректно маркирана. Ако не ги предупредя - доставят само един кашон, като пише - 1/1, а другите не знам какво ги правят. Спортса възстановява парите и сигурно и те имат вина, заради неправилно маркираните кашони, но винаги изпращат цялата поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт