Re: SportsDirect-53

• 38 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Най-добре пробвайте утре. При тях е все още Великден. Почиват хората.
В тази връзка да питам пусналите поръчки до англ.адрес в четвъртък ,петък, какво им изписва тракинга?

Не са доставени  Peace

We are sorry, but it appears your parcel has been delayed. Please find details below.

If you are out we will leave your parcel with a neighbour, or in a dry, safe place out of public view.

# 391
  • Дивия Северозапад
Момичета, пишете им да активират кода на стената им в facebook, че мен са ме блокирали. Не мога да публикувам нищо на стената им.

# 392
Момичета, пишете им да активират кода на стената им в facebook, че мен са ме блокирали. Не мога да публикувам нищо на стената им.
трябва да са го пуснали, това е от фейса:   Hey guys- the April catalogue code should be working now! Sorry about that!

# 393
трябва да са го пуснали, това е от фейса:   Hey guys- the April catalogue code should be working now! Sorry about that!
Все още не работи...

# 394
  • Дивия Северозапад
Все още не работи...
Кодът работи - RZA0505C20XT
Направих поръчка преди час време.

# 395
Някой скоро да е поръчвал риболовни принадлежности?
Преди няколко месеца последно поръчвах такива,защото няколко поръчки,в които имах,ми бавеха пращането с около седмица.Затова спрях да ги поръчвам.Но ме помолиха сега да поръчам,затова се интересувам така ли е още  Rolling Eyes

# 396
  • Дивия Северозапад
Преди няколко месеца последно поръчвах такива,защото няколко поръчки,в които имах,ми бавеха пращането с около седмица.Затова спрях да ги поръчвам.Но ме помолиха сега да поръчам,затова се интересувам така ли е още  Rolling Eyes
При мен пътуват винаги отделно и винаги изпреварват останалата поръчка. Почти във всяка поръчка имам, даже сега поръчвах цял комплект. Не ми забавят поръчките.

# 397
Здравейте,дами! Simple SmileИмам въпрос-относно номерацията- на дънките,примерно,понеже си поръчах 12 размер,което според таблицата е М-ка-та някой ако е пазарувал,това на кой размер отговаря,аз нося 29-30 номер дънки-повечето са ми на Madoc,тук в Бг?Та дали ще ми стават 12-ката от тук?
Благодаря предварително!

# 398
При мен пътуват винаги отделно и винаги изпреварват останалата поръчка. Почти във всяка поръчка имам, даже сега поръчвах цял комплект. Не ми забавят поръчките.

Да,единия път ми ги бяха пратили с експресна доставка тях.Не ме притеснява разделянето,само забавянето,затова питах тук.Благодаря ти  Grinning

# 399
Здравейте момичета, миналата седмица пуснах поръчка, пристигна ми имейл с проследяващ номер, но като цъкна за проследяване на пратката в Yodel ми излиза съобщение Your reference and postcode don't match. Please check your details are correct, писах на СД - пак същия тракинг номер ми изпратиха, пощенският код е същия - използвам англ.адрес на фирма доставчик. Някой имал ли е подобен случай?

# 400
  • Пловдив
Дами, да питам детските анцузи LONSDALE струват ли си? Трябват ми за баткото за детската градина, че унищожи Ларедутските вече. Rolling Eyes

Малко са дебели за градината, то на нас и ларедутските са ни дебели, но като закъсам на долнища и ползвам от тях.

Аз имам Slazinger и са много подходящи за сега - не са дебели.

# 401
Здравейте момичета, миналата седмица пуснах поръчка, пристигна ми имейл с проследяващ номер, но като цъкна за проследяване на пратката в Yodel ми излиза съобщение Your reference and postcode don't match. Please check your details are correct, писах на СД - пак същия тракинг номер ми изпратиха, пощенският код е същия - използвам англ.адрес на фирма доставчик. Някой имал ли е подобен случай?

Ако е пратена четвъртък-петък е нормално,от петък до днес бяха неработни дни за тях и реално не са поети пратките от куриерите.Утре или в сряда ще има раздвижване.

# 402
  • Русе
Дами, да питам детските анцузи LONSDALE струват ли си? Трябват ми за баткото за детската градина, че унищожи Ларедутските вече. Rolling Eyes

Малко са дебели за градината, то на нас и ларедутските са ни дебели, но като закъсам на долнища и ползвам от тях.

Аз имам Slazinger и са много подходящи за сега - не са дебели.

Може ли да кажеш кой модел горе-долу, че ей сега ще дойде есента и пак ще се гласим за градина?

# 403
в този код за отстъпки влизат ли и маратонките ? newsm78

# 404
в този код за отстъпки влизат ли и маратонките ? newsm78
Някой модели за бягане да Peace, пробваш Wink

Общи условия

Активация на акаунт