Re: SportsDirect-53

• 38 438
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
От 26,03 пиша всеки ден писма на СД за липси в  пратката ми и нямам никакъв отговор!!! Нормално ли е да чакам още?!?! Направо не знам какво да правя вече??????
Аз чаках почти 3 седмици за отговор и после още 1-2 да решиме проблема Peace
Явно са доста ангажирани и трябва повече търпение

Пусни си диспут ако си платила през Пейпал и ще видиш колко бързо ще отговорят. Като са ангажирани да си наемат още хора. Това не може да е оправдание. Съпорта им е под всякаква критика и с всяка поръчка изпитвам ужас ако нещо не е наред как ще се оправям с тях.  ooooh! Скъсяват ми животеца, докато си отметна всичко. Всички ще сме по-спокойни ако реагират веднага и адекватно. Преди 2г. буквално за 3 дни връщаха пари по рекламации, а сега...

# 451
  • Дивия Северозапад
От 26,03 пиша всеки ден писма на СД за липси в  пратката ми и нямам никакъв отговор!!! Нормално ли е да чакам още?!?! Направо не знам какво да правя вече??????
Миличка, трябва да пишеш на този мейл: disclaimers@sportsdirect.com да ти изпратят формуляр за липсите, иначе няма да стане толкова бързо.

# 452
Здравейте , вчера ми донесоха тези плажни обувки но са ни големи .Размер С6 са , а ще ми трябва С5. Някой ако иска да ги разменим , или ако ще пуска поръчка да ми поръча и С5  newsm17
http://www.sportsdirect.com/ocean-pacific-splasher-aqua-shoes-in … ?colcode=22611322

# 453
Здравейте, да се разпиша с 2-ра успешна поръчка, да видим какво ще пристигне  Rolling Eyes Имам само едно притеснение, в бързината и billing адреса е останал адреса на превозвача, пропуснах да го сменя, дали е някакъв проблем?  ooooh!

# 454
Знам, че е писано , но не са за мен и се колебая между тези http://www.sportsdirect.com/adidas-snice-winter-infant-girls-trainers-023326 и тези http://www.sportsdirect.com/nike-lykin-11-infant-girls-trainers-025227 за малко детенце.

Първите които сте показали са с по-дебела вътрешна част, в името им пише че са зимни. Иначе аз от Найк съм доволна  Peace

# 455
Миличка, трябва да пишеш на този мейл: disclaimers@sportsdirect.com да ти изпратят формуляр за липсите, иначе няма да стане толкова бързо.

Този мейл не го знаех,за какво е той,те ли са ти го дали?

# 456
Някой купувал ли е дамски дрехи на Ocean Pacific? Бански? Как е номерацията им, споделете впечатления.  Simple Smile

# 457
  • Sofia
Здравейте,
Искам да помоля някой, получил детски Адидас C12 или C13, да ми каже дължина на стелката, че поръчах едни, оказаха се много големи и тотално се обърках newsm78
Предварително благодаря  bouquet

# 458
Момичета, пак ще помоля ако някоя от вас пуска до петък поръчка в евро, моля да ми пише ЛС  Praynig

# 459
  • Там, където ме обичат
можете ли да ми кажете 37 на найк на кои номер отговарят ? newsm78

Ук 4 по етикет е № 36.5 с реално измерена стелка 23.5  см. Би трябвало 4.5 да е №37,защото ук 5 е №38. Peace
Поръчвала съм маратонки Найк УК 5,5  за номер 39.  Peace

# 460
  • Пловдив
Момичета,

само да попитам - пратката ми от вторник е в два кашона и единият май още си стои в Англия. Как мога да разбера дали има проблем или пък къде да попитам каква е причината?

Благодаря предварително!

# 461
Момичета,

само да попитам - пратката ми от вторник е в два кашона и единият май още си стои в Англия. Как мога да разбера дали има проблем или пък къде да попитам каква е причината?

Благодаря предварително!

Дай линк да видим и ще ти помогнем  Peace

# 462
Здравейте, да се разпиша с 2-ра успешна поръчка, да видим какво ще пристигне  Rolling Eyes Имам само едно притеснение, в бързината и billing адреса е останал адреса на превозвача, пропуснах да го сменя, дали е някакъв проблем?  ooooh!

Абсолютно никакъв! При мен и двата адреса са на превозвача, а имам много поръчки. Не се притеснявай!

# 463
Здравейте ,не съм порачвала от тук до сега, ако може някой да ми каже колко му излиза доставката ако поръчва сам без доставчик, пише в темата 15 паунда минимално, долу горе да ме насочите, от Варна съм ако има някой който поръчва, и за колко време пристигат ?

# 464
  • Пловдив
Момичета,

Благодаря предварително!

Дай линк да видим и ще ти помогнем  Peace

eto: http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … =5391866771%0D%0A

Общи условия

Активация на акаунт