Re: SportsDirect-53

• 38 450
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ,АКО НЯКОЙ СЕ Е СБЛЪСКВАЛ С ПРОБЛЕМ С ДОСТАВКАТА ОТ SPORTSDIRECT.ОТ 1 МЕСЕЦ/10.03.2013/ СЪМ ПУСНАЛА ПОРЪЧКА, КОЯТО СТОИ НА СТАТУС WITH COURIER И ДВИЖЕНИЕ НЯМА НИКАКВО, А ПАРИТЕ МИ БЯХА УДЪРЖАНИ ВЕДНАГА ОТ КРЕДИТНАТА КАРТА. НЕЗНАМ КОЛКО ПИСМА ИМ ПИСАХ И КОЛКО ПЪТИ МЕ ПРEПРАЩАХА КЪМ DHL, А ТЕ ПЪК ОБРАТНО КЪМ SPORTSDIRECT, ЧЕ ЧАК НЕЗНАМ ВЕЧЕ КАКВО ДА ПРАВЯ. ЗА ВТОРИ ПЪТ ПРАВЯ ПОРЪЧКА ОТ ТОЗИ САЙТ, КАТО С ПЪРВАТА НЯМАХ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ-ДОЙДЕ НА 8-Я ДЕН.
ЗАТОВА ВИ МОЛЯ, АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА МИ ПИШЕ.
Да нямаш нещо Pre-order? в поръчката?
Хм.. или тя е тръгнала вече.. а я няма реално..

Леле напоследък само бели правят тез  ooooh!
Ама така е - като им се струпа много на главата и дават на късо Simple Smile

Ей, ще ги откажем хората да продават  Joy

# 586
vessellinna ,не се притеснявай често се случва. Ако до вторник не се появи и вторият кашон се обади в ДХЛ.  Peace
Здравейте, момичета!
Искам да питам, ако някой има опит с поръчките от сайта с директна доставка до БГ, да ми каже случвало ли се е следното:
следя си аз пратката с DHL-а, в началото пишеше, че имам "2 Pieces" , днес отварям - "1 pieces"
Защо става така? Какво означава? За втори път пускам така поръчка и нямам представа какво става!
Съветвам те да не приемаш единия кашон, докато не намерят другия.

Надявам се да не е като моя проблема - аз вече 10-ти ден си късам нервите с ДЧЛ - явно са ми загубили единия кашон от пратката - всеки ден звъня на ДЧЛ, звънях и в Англия, както и на СД и все още няма разрешение на проблема - чакаме ДЧЛ да си признаят грешката най-накрая, за да може СД да ми пратят нещата наново  #Cussing out
Срамота е такава голяма фирма да  забърка такава простотия - 40 кила кашон така ли се губи   #2gunfire

http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … mp;AWB=5391447950

Ох, момичета, благодаря за отговорите, надявам се да се появи и вторият Praynig кашон......
  bouquet Praynig

И аз така ще ти кажа хич не го приемай докато не ти намерят вторият иначе са големи разправии с тия ДНЛ отвратителни са

# 587
НЯМАМ В ПОРЪЧКАТА Pre-order,А  ВЕЧЕ МНОГО СЕ ЯДОСВАМ И ТЪРПЕНИЕТО МИ Е НА ПРЕДЕЛА, ЗАЩОТО ПОРЪЧКАТА Я НАПРАВИХ ДИРЕКТНО ДО БЪЛГАРИЯ, СЪБРАХА МИ ЕДНА СТАБИЛНА ТАКСА ЗА ДОСТАВКА , РЕЗУЛТАТ НИКАКЪВ И МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ВЕЧЕ, ТЪЙ КАТО САМО СИ "ПРЕХВЪРЛЯТ ТОПКАТА". СЕГА ОТНОВО ПИСАХ НА DHL, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ МИ ОТГОВОРЯТ ОТНОВО И КАК ПАК ЩЕ МЕ ПРЕХВЪРЛЯТ. ВЕЧЕ НЕЗНАМ КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА.

# 588
# 589
НЯМАМ В ПОРЪЧКАТА Pre-order,А  ВЕЧЕ МНОГО СЕ ЯДОСВАМ И ТЪРПЕНИЕТО МИ Е НА ПРЕДЕЛА, ЗАЩОТО ПОРЪЧКАТА Я НАПРАВИХ ДИРЕКТНО ДО БЪЛГАРИЯ, СЪБРАХА МИ ЕДНА СТАБИЛНА ТАКСА ЗА ДОСТАВКА , РЕЗУЛТАТ НИКАКЪВ И МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ВЕЧЕ, ТЪЙ КАТО САМО СИ "ПРЕХВЪРЛЯТ ТОПКАТА". СЕГА ОТНОВО ПИСАХ НА DHL, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ МИ ОТГОВОРЯТ ОТНОВО И КАК ПАК ЩЕ МЕ ПРЕХВЪРЛЯТ. ВЕЧЕ НЕЗНАМ КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА.
[/quo
ако трябва звъни на СД не е толкова скъпо, те почват то 10 наше време и няма много хора на тел. аз така 10 дена чаках да ми отговорят за липсваш кашон а като се обадих и веднага ми пратиха писмо и вече се задействаха нещата, така че по добре звъни утре

# 590
  • София

Аз не разбрах - имаш ли проследяващ № в ДХЛ ?

Не пиши с главни букви ,че трудно се чете. Peace

# 591
Да, имам проследяващ номер към DHL, но стои на датата на поръчката 10.03.2013 и пише къде ще е крайната дестинация за доставка. Обаче движение никакво по дни и часове- поне  при първата ми поръчка преди няколко месеца така беше , можех да си я следя откъде  минава и кога.

# 592
ЗДРАВЕЙТЕ !!! Имам едно въпросче-има ли някаква опция да си запазя артикулите които сам си избрала до като пусна поръчката,че напоследък докато направя поръчката все нещо ми изчезва ???

# 593
ЗДРАВЕЙТЕ !!! Имам едно въпросче-има ли някаква опция да си запазя артикулите които сам си избрала до като пусна поръчката,че напоследък докато направя поръчката все нещо ми изчезва ???
Не, в Спортса не пазят артикули.

# 594
  • София
Да, имам проследяващ номер към DHL, но стои на датата на поръчката 10.03.2013 и пише къде ще е крайната дестинация за доставка. Обаче движение никакво по дни и часове- поне  при първата ми поръчка преди няколко месеца така беше , можех да си я следя откъде  минава и кога.

Скоро имах поръчка за която СД ми бяха изпратили грешен проследяващ № и нямаше никакво движение с дни. Обадих се на ДХЛ да потърсят по име и поръчката ми беше намерена. Странно ми е ,че е минало месец и няма никакво развитие при теб.

# 595
  • София

Стелка с труден достъп много лесно и точно може да се измери със сламка  Laughing
newsm10  202uu

# 596
Да се притеснявам ли , че в сайта на ДХЛ пише, че поръчката ми е доставена, а в спорта пише че е completed, а аз не съм получила нищо?

# 597
Да се притеснявам ли , че в сайта на ДХЛ пише, че поръчката ми е доставена, а в спорта пише че е completed, а аз не съм получила нищо?

Определено звучи притеснително   Confused Я дай линк към проследяването  Rolling Eyes

# 598
Ето http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … mp;AWB=5391869092 Звънях на мъжа ми да го питам дали ми е дошъл кашона, понеже тези дни не съм си вкъщи. той каза, че нищо не е идвало.

# 599
Ето http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … mp;AWB=5391869092 Звънях на мъжа ми да го питам дали ми е дошъл кашона, понеже тези дни не съм си вкъщи. той каза, че нищо не е идвало.

Странно,че не пише фамилията на получателя,на моите пише винаги фамилията на този,който се е подписал.ДЧЛ сега не работят,звънни им утре след 9 ч. и питай кой е получил пратката или е грешка в проследяването,че излиза доставена.

Общи условия

Активация на акаунт