Re: SportsDirect-53

• 38 494
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
tcveteto това с доставка с превозвач или директна от сайта,че не разбрах нещо?
С превозвач да, това което съм посочила(20 лв) е и + куриерската такса. Сега ще е може би малко повече, защото превозвача който използвам когато пусках поръчката февруари имаше прИмоция и бяха свалили малко цените на кг. за доставка  Mr. Green

# 646
  • някъде там
Момичета моля помогнете с кецовете на Lee Cooper
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-denim-hi-canvas-shoes-inf … ?colcode=02804122

Останала съм с впечатление че са уголемени и то доста. На дете което носи С7 маратонки адидас какъв номер да му поръчам от този модел.

Кецовете, според мен, не са уголемени. Поръчах С9 и размера на стелката е 17 см.  Peace

# 647
Много се ядосвам, защо пускат евтини и изгодни неща като не може да се поръча, позволява ми да го сложа в кошницата и там вече е out of stock  #2gunfire #Cussing out Рекламен трик ли е, не мога да ги разбера  Sick

# 648
Здравейте! Имам едно питане към вас, момичета. Харесала съм си едни кецове на Лий Купър, обаче никъде не виждам в сайта на колко см е равен определен номер. В голяма чуденка съм кой номер да взема. Те са високи и не е проблем да са леко големи, но чета, че на тази марка обувките са уголемени и не ми се иска да са ми като подарени. Някой поръчвал ли си е техни обувки? По принцип стелката ми трябва да е 23,5  см., но си зависи и от модела де. Та ако можете да ме ориентирате кой номер, ще съм ви много благодарна.

# 649
Момичета, знаете ли DHL до колко дни се опитава да достави пратката, когато на адреса получателят е липсвал? Преди време направих поръчка до Франция (превозвач SmartDelivery), но при първия опит за доставка е нямало никой на адреса. След това 2 работни дни изписва "Shipment on hold". Да започвам ли да се притеснявам?

# 650
Здравейте!
Искам да попитам за тези сандалки
http://www.sportsdirect.com/karrimor-antibes-infants-walking-sandals-226015
Може ли някой да ми каже за тези или подобни модели дължина на стелки за С8 и С9
По принцип маратонките ни са С9,но до сега не съм поръчвала сандали,какъв номер трябва да поръчам?

Здравей, от този модел съм поръчала С8  и преди време мерих стелката, че някой попита - дълга е 16,5см, измерена с шивашки метър от край до край. По етикет са 13,5 см, но това не е вярно, защото моите ги пробваха и са им свободни в момента, а ходилата и на двамата са по 14,5 см. До лятото ще ни бъдат съвсем точно  Simple Smile
ОК,много благодаря за информацията   bouquet
Нашето ходило е 16см дълго,ако поръчам С9 дали ще са ни добре или ще са малки?Колко см е разликата в номерата?

# 651
http://www.sportsdirect.com/playboy-kerry-ladies-laced-trainers-234180
Здравейте,влизам с един бърз въпрос за което се извинявам предварително : )Някой има ли впечетление да ли си отговаря по - горния модел спортни обувки и от какъв материал са направени?

Имам този модел и си отговарят точно. http://www.sportsdirect.com/playboy-lizzy-v-ladies-trainers-234151
Иначе пише че са кожа отвън и синтетика отвътре.  Peace

Поръчала съм същите като на вторите, само че в бяло, нося 37 и съм поръчала UK4,  малко по-напред в темата питах и съфорумка отговори, че си отговаряли. Надявам се да няма издънка, че съм си сформирала цял комплект от тениска, блуза, долнище и маратонки  на марката. Поръчката ми вече пътува, така, че предполагам скоро ще дам отзиви....

Междувременно, може ли да измериш стелката на твоите и кой UK номер са? Ей така за мое успокоение  newsm78

И моите са UK4 - и аз нося 37. Малко по-късно ще измеря и ще ти пиша, но мисля, че ще са ти екстра. Много са удобни.

Еха, супер  bouquet. Сега ще ги чакам още повече....и ти да си ги носиш със здраве

# 652
  • някъде там
ОК,много благодаря за информацията   bouquet
Нашето ходило е 16см дълго,ако поръчам С9 дали ще са ни добре или ще са малки?Колко см е разликата в номерата?

Надявам се ако някой е поръчвал С9 да измери и да те ориентира съвсем точно, но според мен този номер може и да ви дойде малък, имай предвид, че отпред и отзад на стъпалото има леко задигане на подметката, нещо като ограничителен ръб, така че крачето да не мърда и излиза. Сандалките са и с лепенки отзад, така че ако е малко по-голям номера можете да залепите повече и така да прилепне по крачето. Това е моето мнение, аз когато ги поръчвах нямах никаква информация за да се ориентирам и изходих от това, че има възможност за корекция на дължината отзад. Гледайки таблицата, публикувана с детската номерация в началото на темата и това, че С8 от тази марка отговаря по нея, то С9 би трябвало да е с дължина 16,5 см., което е рисковано при вас да не се окаже малко. Късмет при избора на номер newsm10

# 653
момичета  моля за съвет.Пуснах поръчка до англ.адрес за 150 евро,но на последна стъпка ми начисли 19.99 евро за доставка,това се отрази и в потвърдителния емейл,а в пейпал транзакцията си е 150 евро т.е. доставката от19.99 не е отразена.Това значи ли ще платя 150 , а не 170?

# 654
  • София
Момичета, знаете ли DHL до колко дни се опитава да достави пратката, когато на адреса получателят е липсвал? Преди време направих поръчка до Франция (превозвач SmartDelivery), но при първия опит за доставка е нямало никой на адреса. След това 2 работни дни изписва "Shipment on hold". Да започвам ли да се притеснявам?

Аз знам,че Смарта си сменят склада .Да не би да не са там вече.Попитай в темата за превозвачите от Франция,защото не съм много запозната,но така дочух от позната.
 На мен днес ми дойде първата самостоятелна поръчка и съм много щастлива,че всичко е наред,че много се бях наплашила да няма две леви и т.н. неща. LaughingБлагодаря на всички за помощта при определянето на номерата и изобщо за отговорите на всичките ми въпроси! Hug
Получих си ботите на Golddigga с розите,които много бях харесала.И на живо са много хубави.Поръчах 6,5 и са ми абсолютно точно на дължина.Обаче са за широк крак явно,защото са ми много широки- аз съм с дълъг и много тесен крак.Та леко ми е странно като се гледам отгоре,но ще им свикна.Какво да се прави,като съм с такива плавници. Crazy
http://www.sportsdirect.com/golddigga-patent-boots-ladies-232011.

# 655
здравейте Simple Smile знате ли дали този анцуг си отговаря на номерата
 http://www.sportsdirect.com/adidas-knit-tracksuit-ladies-679131
Аз нося М размер  newsm78

# 656
  • плевен
моля за помощ
исках да пусна една малка поръчка да френски адрес
незнам какво стана ,но получих потвърдителен мейл за съвсем различни от поръчаните неща и нямам толкова пари в картата си какво да правя
къде да пиша да я анулират
като влеза в история на поръчките тази последната фигурира и пише 0  newsm78
направо не знам какво да правя
благодаря мила  vanian   Hug писах и дано съм се справила,че за пръв път ми се случва да и пиша

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 23:58 от evelin8388

# 657
  • София
SmartDelivery  приемат поръчки до 16.04.2013г (вторник) включително.
Преди време, бях пуснала поръчка от фр.амазон до адреса на Смарт. От амазон ми изпратиха писмо, че не са успели да доставят пратката и ще я оставят в пункт. До 10 дни да си я взема. Докато се уговарях със Смарт-пристигна камион и изненада-поръчката ми доставена. В проследяването на амазон си стоеше само с опит за доставка.
DeepSpace Надявам се днес пратката ти да е доставена  Praynig

Ева явно някакъв бъг в системата.
"Може евентуално да се  канселира поръчка  само с мейл до тях  - cancel@sportsdirect.com"

# 658
  • София
момичета  моля за съвет.Пуснах поръчка до англ.адрес за 150 евро,но на последна стъпка ми начисли 19.99 евро за доставка,това се отрази и в потвърдителния емейл,а в пейпал транзакцията си е 150 евро т.е. доставката от19.99 не е отразена.Това значи ли ще платя 150 , а не 170?

Провери си отново адресите в потв.мейл. Peace

# 659
запис и от мен

Общи условия

Активация на акаунт