The Walking Dead - Тема 4

• 16 367
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Стига!  hahaha Съсредоточете се върху въпросите!

# 196
  • Ænima/Albuquerque
Казах аз, кво ся?  Crossing Arms hahaha

# 197
Тоя няма да мине цедката - прекалено е общ и не става ясно кво точно се пита. Naughty

# 198
  • Ænima/Albuquerque
Нема кво да измислим, дето да мине цедката, всичко ше зададат, а ти се приготвай да го отразиш подобаващо.  Mr. Green

# 199

О, мемета ако почнем - имам любими Simple Smile

# 200
  • София
Ако оцелее, да го питат за евентуална романтична връзка с Каръл ( ако и тя оцелее), ама това няма да го издадат сигурно Thinking

# 201

Фаворит!!!  Joy

# 202
Има кво, винаги има! Айде, напрегнете се! Дося зададените въпроси са: как ще му се отрази смъртта на Мърл с оглед на битката (тъпо, защото интервюто ще е след епизода), дали му е харесал финала на братските отношения, ще има ли развитие с Каръл (пак тъпо по същата причина) и гениалният въпрос  um yes what is up with his haircut this season?

ПП Моята такива работи не прави.  Mr. Green

# 203
  • Ænima/Albuquerque
Да, прическата, да.  hahaha

# 204
  • София
Кво да питаме като не знаем дали ще пукне Crossing Arms

# 205
  • Ænima/Albuquerque
E, той ше говори след епизода, мъ.  hahaha

# 206
  • София
Да де, ама ние сега трябва да задаваме въпросите Naughty. Мен живо продължава да ме интересува защо не са драснали към някой остров Thinking

# 207
Щото първо трябва да стигнат до крайбрежието, а баш там не се прескачат островите, те са на юг.  hahaha

# 208
  • София
а кой би убил досега собственоръчно от живите или умрелите? имам предвид кой го дразни и не би могъл да намери общ език примерно.

Далеч са островите... проверих в атласа на децата онзи ден. Тамън сме на Северна Америка.

# 209
Според него кой от каста ще оцелее в зомби апокалипсис???  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт