The Walking Dead - Тема 4

• 16 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Виж, ако беше бойна брадвичка a.k.a томахавка, можеше и да се позамисля, особено след като вчера си намерих в продавалника стра-хот-на!

# 691
  • София
Виж, ако беше бойна брадвичка a.k.a томахавка, можеше и да се позамисля, особено след като вчера си намерих в продавалника стра-хот-на!
Ама ти сериозно се подготвяш!  hahaha
Аз арбалета за чук не сменям. Пък и тоя дето го държи (арбалета де) не е за смяна. Peace

# 692
Сатърче и аз си харесах, за secondary weapon.  hahaha

# 693
Чук ? Не помня , Тайръс , чукаше ли ги ?
Ако е добър в чукането ще си го сложа за подпис , редом до Арбалета......но на есен !

# 694
Чука ги, когато не ги чука, с лопатето ги фраска.  Тайрис е, хора, ударението е на втората сричка.

Аз гледах Bad seed, защото ютюб любезно ми го препоръча. Признавам, че досега Норман не е умирал толкова зрелищно.  hahaha Също така се поздравявам, защото се насилих да изтърпя физиономията на Люк Уилсън (обожемой, той бил брат на Оуен!  ooooh!) час и половина. Но приятен филм, като цяло.

# 695
  • Ænima/Albuquerque
Обожемой, те са двама!  Shocked

# 696
  • София
добре деееееееее! Защо Джуд няма близнак!

# 697
Обожемой, те са двама!  Shocked

Трима са.

# 698
  • София

пак да пипотам! Защо няма 3 на брой от Джуд..., от Арбалета, от... някой смислен!!!!!!

# 699
Кои са двама/трима?  Crazy Ааа, Уилсъните.  hahaha И аз се шокирах.

добре деееееееее! Защо Джуд няма близнак!

Ване?  Joy

ПП Ох, каква мъка, разбирам. Щото идеалът е единствен и неповторим. Между другото, с чисто сърце признавам, че предпочитам да гледам Оуен пред брат му. Не му е трапецовидно лицето, поне.

Спам, не спам, няма новини около сериала.

# 700
Какви са тия трима Уилсъна и защо са в темата   Crazy изобщо не разбирам за какво говорите .

# 701
Бавно: Гледах филм. С Норман. И Люк Уилсън. Оттам тръгна приказката.  Mr. Green

# 702
Бавно и с нужното неуважение го цъкнах ...Гугъл бързо ме осветли , че са трима братя . Разбрах ! Благодаря ! Толкова съм заслепена от двамата по известни , че не смея да погледна третия. Край на спама  bowuu

# 703
  • Ænima/Albuquerque
Трима?  Shocked

Няма втори Джуд, и трето няма. Един ми е!  Twisted Evil

# 704
Трима! Азаф ти каза, ама ти от шока си пропуснала.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт