The Walking Dead - Тема 4

• 16 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
аз пък така и не разбрах за кое изображение на Арбалета спорите...
Ама дойдох да кажа, че след тежък размисъл се оказа, че нямам по - малко любим епизод.

# 676
Начи и двете ше ви фрасна! Рисунка е!  hahaha

Недей с лошо, да им купим очила.  hahaha

# 677
  • Ænima/Albuquerque
Не с лошо, профилактично.  hahaha

# 678
Значиии, друго може и да не става от мен, но си виждам пърфект!

# 679
Е, явно не, щото е рисункаhahaha Аре бе, баси, даже аз виждам колко е неестествена косата, да почнем с нея. Обаче пък с Бебето може да рекламирате Фотошоп, като едни евангелисти ще сте - Истина е! Истина!

# 680
  • Ænima/Albuquerque
като едни евангелисти ще сте - Истина е! Истина!

Мруахахаха  Mr. Green

# 681
Мацки имате ли информация, какво ще се случи в четвърти сезон не ми се чака до есента иска ми се да знам горе долу какво да очаквам. Разбрах че щяло да има нов герой който ще бъде важен но само това, вие знаете ли нещо??????
извинявам се ако сте писали вече за това ама нямам много време да изчета всичко

smile3525 smile3525 smile3525

# 682
Единственият нов и важен герой вече се появи - Тайрис. Важен е в комикса, затова е бил очакван със затаен дъх от фенското воинство. За други нови важни не се сещам. Друга конкретна информация за четвърти сезон няма и едва ли скоро ще има. Но пък почват да снимат на 6 май.  Sunglasses

Някакъв военен лекар/войник с медицински опит щял да се появи, но колко ще е важен, не казват.

# 683
  • София
кой е Тайрис?
и какъв уред за масово унищожение ще използва?

# 684
Черния як вол, който се появи първо в затвора, а после и на село, сестра му го занасяше, че не може да стреля, в комиска се залюбва с Мишонката, тук се надявам да се пропуснат пък  Crossing Arms

# 685
 hahaha hahaha hahaha Лоша такава, нима не е достоен за любов?

# 686
  • на кого му пука
Ще станат много очакваните романси.Един вече имаме.Има вероятност за Даръл-Каръл.Тайрийс-Мишон не е лошо, но да е към средата на пети сезон.

# 687
 В комикса Тайръс се подвизава с чук   Mr. Green
Интересно дали и тук ще е така и дали феновете ще започнат да си слагат чукове по аватарите, както стана с арбалета  Laughing

# 688
  • София
Еее, чук няма да си туря. Ама сега като са по-гнили чукът е добро оръжие.

# 689
Да, той си каза човекът, че с чука си му е добре. Ироничното е, че Чад Коулман, актьорът, който играе Тайрис, е бил военен и хич не е като да не може да стреля.  hahaha

Чукът нивга не може да достигне неземния ореол на арбалета, некъв си тъп предмет.  Naughty Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт