Мързеливи красавици - 22

• 34 276
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, мацки,

Днес ме е ударила гримна вълна, вчера си купих гел очната линия на Есенс, и скосена четчица за нанасяне, и искам да ви я похваля, моята е сива, като цвят ми идва малко светла, може би за лятото ще стане, но като издържливост е супер, аз също имам мазни клепачи и трудно задържам грим, но това е бетон, няма размазване и толкова лесно било нанасяне с четка, приятно съм изненадана.
:
Беки, благодаря ти за подробното обяснение   bouquet. Честно казано през ум не ми беше минало  Crazy Имам доста тестерчета, които обмислях да дам на мама, но май и се размина  Mr. Green
Все пак ще се радвам на препоръка за някой хубав околоочен, хидратиращ. На клепача не се слага, нали?

NoBaby, нормално е да не ти е минавало през ум досега, като нямаш проблем, и бръчици.
Аз бих препоръчала, на Биодерма Сенсибио Ай, хидратиращо кремче с леек противостареещ ефект на много добра цена, преди беше около 15 лв., и като качество няма сравнение с масмарките. Да, повечето кремчета се мажат само на долен клепач, на горен обикновено са тези с лифтинг ефекта, за които на теб май ти е раничко.

И аз нямам смс. Дано не се окаже, че чак в понеделник ще дойде, че нарочно не мия косата вече четвърти ден от зор  Mr. Green

С тая каланетика не мож ме зарибите! Мързел съм и туй то  Simple Smile
Същата съм, като искам да пробвам някакъв нов продукт за коса, това жените сме големи картинки, какви неща ни вълнуват, чак си променям плановете за деня заради едната коса.
Ааа и аз си чакам каланетиката да ми се свали с нетърпение. Лори, то зора е да почнеш и човек се зарибява.

Привет-мривет Hug

да се оплача от мъжа ми, карам го да отдем да Швейцария за две седмици- не иска :xarms
Ами понеже живея на самата граница с Швейцария, може би съм субективна,но да ти кажа прав си е мъжа ти. Скъпо, студено, мрачно за какво ти е да ходите, виж ако е френската част на Швейцария, по-съм съгласна, ама като е топло. Иначе за тези пари, които ще похарча за две седмици в Швейцария, бих отишла някъде другаде.

# 166
  • София
velvetvoice,лек път  Hug

Десито-lorenka,успех и на теб утре  Peace Hug

polito_87,дано не е сериозно и бързо да се оправяш  Grinning

Какъв е този сайт на Енцо и колективно ли поръчвате?   

# 167
# 168
  • На острова
Моите Форс Вектори дойдоха, познайте кой утре ще си мие косата с тях, ахахах   Laughing

Беки Б., аз ползвам черната очна линия на Есенс, верно е бетон. Не мръд-ва! Скоро пробвах на сестра ми Инглот-ска, ама не гел, а нормална. Ми тя ми се изтри в ъгълчетата, смях.

Петъчно ми е, няма никой в офиса, направо ми се прилежа.. Но не тук, разбира се, вкъщи, под одеалце, с чайче и филмче...Или новата ми книжка - Как се възпитават момчета  Mr. Green

# 169
  • Варна
Беки.Б. , ама хич не е прав.  Grinning Първо ние ще сме гости у кака ,пари кой знае какви не ни трябват.  Нито за хотел, нито за храна, нито за бензин. сал едни самолетни билети и ако си купуваме разни парцля, сувенири и шоколад.  то само до Гърция да решим да отидем за 5 дни ще ни отидат същите пари. Ако трябваше да сме на собствени разноски за две седмици наистина е много скъпо там. Искам да отедем през май, защото от юни нататък влизат в кампания и  до октомври-ноември няма мърдане от работа.

# 170
  • Canada
Привет, банда  Hug

Миа, като каза четене - това най-много ми липсва тук! Преди, докато учех езика, четях разни книжки, но сега - само учебници Sick Нищо, и това ще мине.
Сподели какво си хареса на Елемис, моля Flutter Това е една от любимите ми марки бяла козметика. В сряда ми доставиха ето тази двойка, дебна ги от много време:
Скрит текст:
За пореден път съм очарована Flutter Но цените наистина са резачка, наглеждай във фийлюник и hqhair, пускат промоционални сетове, а аз понеже имам и регистрация понякога получавам оферти с 15%, 20% отстъпка. Следващата ми покупка ще е тази: http://www.feelunique.com/p/Elemis-Absolute-Eye-Mask-30ml
Простете ми лирическото отклонение, но като видя козметика става страшно  Mr. Green

При нас се задават 4 почивни дни заради Великден, а мен ме чака разкрасяване предимно с учене. Имам 3 екипни работи на главата плюс редовния материал за четене.
Вчера се разкрасих с кикбокс, утре ще е с фитнес Party След дълги душевни терзания и опити с бои около 9-та стигнах до извода, че съм си блонди по душа и ще си остана руса Mr. Green Поръчах Кюн, да видим.
Отивам сега да си направя кафенце, после ще се включа в Диалога, видя се, че съм добра с монолозите  Laughing
Хиляди усмивки да имате, прекрасни Hug

# 171
Привет и от мен Hug Направих си кафенце и сядам да ви чета
Преди малко ми се обадиха от Спиди да ми кажат,че утре ще ми ги доставя  Форс Векторите и си викам така и така ще ги пробвам утре,време е да се пробвам да си направя къдрици Stop
Еми опитът ми е неуспешен ......успях само от едната страна и в един момент спряха да ми се получават къдриците Tired Но пък няма да се дам така лесно,ще има и други опити Flutter
Голям мързел ме е налегнал от към разкрасяване.....нищичко за днес.
От няколко дни се вкарвам в някакви филми за малчо,че е на 2 год и 4 мес. а казва само отделни думи и не прави изречения. Като се разчетох из форумите косата ми настръхна.
Оплаках се, нямам настроение и май е по-добре да не пиша.
Хубав уикенд момичета  bouquet

# 172
  • Canada
pufpaf, не се притеснявай за детенцето  Hug
Аз съм женска майка, но от близки и познати имам наблюдения, че момченцата проговарят по късно.
За твое успокоение обаче, можеш да се консултираш със специалист  Hug
А форумите, извън КМ са вредно нещо, не им се връзвай Hug

# 173
,време е да се пробвам да си направя къдрици Stop
Еми опитът ми е неуспешен ......успях само от едната страна и в един момент спряха да ми се получават къдриците Tired Но пък няма да се дам така лесно,ще има и други опити Flutter
Голям мързел ме е налегнал от към разкрасяване.....нищичко за днес.
От няколко дни се вкарвам в някакви филми за малчо,че е на 2 год и 4 мес. а казва само отделни думи и не прави изречения. Като се разчетох из форумите косата ми настръхна.
Оплаках се, нямам настроение и май е по-добре да не пиша.
Хубав уикенд момичета  bouquet
ох, къдрици..., момиченца, дайте съвет как се задържат къдрици, аз моите ги докарвам, обаче след 1 час нямам и помен, знаете ли за някакви стилизанти, пяни, нещо, което задържа, без да утежнява.
pufpaf, Hug  аз все си мисля, че при момченцетата по-бавничко стават нещата, дано да се дължи само на това, поне по мои наблюдения и при познати, момченцетата, по-късно започват да говорят, но после пък си израстват много интелигентни деца
Доматче, така, като имате къде да спите става,
Скрит текст:
преди 2 седмици имахме гости, самолетните билети наистина не са скъпи - 200 евро София - Цюрих, в двете посоки (за сравнение само билет за влака  в една посока Цюрих-Женева, 2 класа, струва 150 евро), голям смях са тези швейцарци с цените си

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 15:02 от Беки.Б.

# 174
Благодаря ви момичета Hug Аз също знам,че момченцата по-късно проговарят. Проходи рано рано на 10 м и половина.,но явно ще е за сметка на говора Simple Smile Разбира всичко,изпълнява.... имам чувството,че от инат не свързва думички в изречение. Педиатърката ми казва,че няма нищо притеснително и че детето се развива съвсем нормално....Но нали знаете,че ще се намерят хора да ми кажат,че отдавна трябвало да прави изречения и т.н, или пък да го сравянт с някое друго дете на неговата възраст Stop
Беки и при мен се получава така,час два и няма помен от къдрици #Crazy Пробвала съм с лак,но в случая не ми помогна.

# 175
  • * Under the stars *
Момичета,аз минавам с едно бързо въпросче и после ще ви изчета по-обстойно.Преди време се обсъждаха едни лентички за избелване на зъби на Крест.Мен ме интересуват тези,които са за премахване на петна и оцветявания по зъбите.Някой ползвал ли ги е и струва ли си да ги поръчвам? newsm78

# 176
  • Lost in a fairytale ...
Сладурани, ако ви кажа каква съм кукумявкаааа - чак вчера се сетих, че има нова тема

# 177
  • варна
Как сте днес ,момичета  Hug
Днес най после намерих време да си епилирам краката и ръцете Crazy, а в момента съм с маска на лицето с киви Blush
Тука във Варна е голям студ, направо ужас Whistling Много мразя петъците - всеки петък изпадам в депресия и така до понеделник Confused, а в комбинация с лошото време ooooh!
За Форс вектор си говорите , аз вече се повтарям, ама пак да си кажа - ползвам шампоана , маската и термозащитния им крем - страхотни продукти са Peace

# 178
  • На острова
Аз пък обожавам петъците, направо ми иде да танцувам  Heart Eyes И по този повод:
Скрит текст:

Аз съм ползвала нормалните ленти на Крест. Много съм доволна, даже сега пак ще си поръчам.

# 179
  • София
 Ооо гледам получили сте си Лореалските неща,дано сте доволни Simple Smile
Открих един много хубав нов магазин в Сердиката Bra Clinic се казва,взех си един спортен ситуен,сега остава и да си го ползвам! http://braclinic.bg/
 Магазинчето е отворило сравнително скоро и все още не са заредили съвсем,момичетата са много мили,половината магазин ми донесоха да пробвам  Mr. Green Но си имат някаква тяхна си номерация,след като ми даваха да меря чашка C и D,доживях и аз да понося C и D  Joy В магазинчето е много уютно,наляха ми в една чашка розова вода и натопиха едно тампонче вътре за освежаване.

~Миа~,добре звучи плануваната ти почивка!
NoBaby,аз в момента ползва на Нюкс околоочен крем и на Клиник ролчицата отново си взех днес и двете са много леки и подходящи.
pufpaf,детето ти е на две и половина и не трябва да се притесняваш че не прави още изречения,всяко детенце по различно време проговаря.И недей да си внушаваш някои неща,които съм сигурна че си прочела и си се вкарала във филма.Твоето дете навярно всичко разбира като му говориш и ще видиш как в един момент директно ще започне цели изречения да прави,ще ви изненада изведнъж,много такива случаи познавам Peace ,особено като наближите още повече три годишната защоткова възраст ще видиш ти Wink  Ходи ли на детска градина?
 Ако наистина се притесняваш консултирай се,но според мен към този момент нямаш поводи за притеснения.Притеснително щеше да е ако детенцето е на две и половина, дума не обелва,не разбира и не контактува с поглед когато му се говори.

Общи условия

Активация на акаунт