Мързеливи красавици - 22

• 33 975
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
ББ ползвам на Гарниер за мазна, защото друго не са ми похвалили за мазна кожа Simple Smile
 И аз не отварям снимките  Thinking
Утре ще си взема едно парфюмче от Ейвън нямам търпение  Crazy Дано си намеря накрая моя аромат.

Какаово масло имам таквоз, ама нещо не го ползвам много... http://4.bp.blogspot.com/-0EeXCHJuZJk/UJjLeDNQyWI/AAAAAAAAAqM/N4 … 1600/DSC02233.JPG

П.С. снимките видях и двете са убиец, в роклята се Флюбих  Heart Eyes

# 61
  • * Under the stars *
Охх и на мен не ми излизат така.Ще ви дам директен линк,дано да стане
Рокля - http://prikachi.com/images.php?images/499/6045499O.jpg
Прическа - http://prikachi.com/images.php?images/527/6045527y.jpg

anonimnite - Благодаря Hug От София е роклята.Изръсих се повече,отколкото ми се искаше,но съм на 10000% убедена,че нямаше да успея да си харесам друга. За грим абсолютно нищо не съм решила,нямам и такова намерение,тъй като не разбирам грам от такива неща Mr. Green Сигурна съм в гримьорката си и каквото тя реши-такова ще е.
*Biskvitka* Ето въпросната маска- http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7SNo9fELiWjbrAjWfE2z-0 … QP1KtrW8wx-t-Gphg

# 62
kaly*,благодаря за отговора,предположих,че ще е хубав,макар че всичко е и до кожа де  Grinning.
Не съм виждала тук,в Пловдив,някъде козметика на Gosh,ако ще поръчвам,ще е он лайн,само цвета малко ме притеснява дали ще нацеля,но... каквото,такова.
И роклята,и прическата са много хубави  Hug

# 63
  • Велико Търново
Благодаря ти,Слънчице  bouquet за линка към маската-ще я потърся непременно Peace
Роклята е много свежа-харесвам по-късите рокли за абитуриент,отколкото дългите Wink А прическата е страхотна Heart Eyes жалко,че нямам толкова дълга коса,за да ми я направят и на мен Wink

# 64
  • София
Аз поизчезнах лекинко  Crazy
Здравейте на всички  Hug
Записвам се и утре ще ви чета  Grinning
Много задачки имах тези дни и не остана време ама грам за нищичко  Mr. Green

# 65
  • София
Здравейте, аз днес защо писах, писах и уж бях публикувала, ама нищо не е излезнало накрая  Rolling Eyes.... Мързи ме да пиша пак наново всичко, съжалявам за което. Ама  Hug на всички и наздраве от мен с червено вино! Днес най-похвалното е, че бях на маникюр и сега съм с така нашумелите пясъчни лакове на опи - Stay the night. После пък се сдобих с много приятно коралово червило на Мейбълин - доволна съм определено. Утре заминавам за Германия на гости на родителите ми и ще обикаляме по цял ден наляво-надясно, така че няма да мога да ви чета до вторник, когато сигурно ще има нова тема  Laughing Но ще ми липсвате определено  Blush

Хубава вечер на всички и до другата седмица!  Hug

# 66
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Събудих се и не мога да заспя.... Чувствам се тревожно.... изнервено.....Гадно е да си уморен, а да не можеш да заспиш.... Но..... това не е по темата....
Мария, незабравими емоции и прекрасни изживявания в Германия!
slynchice, и роклята, и прическата ми харесват. И аз харесвам много къси рокли за абитуриентките.
Ще потърся и аз маската на Гарниер.
Сладки сънища.....

# 67
  • * Under the stars *
* Боби *  Hug Hug Hug Каквото и да ти кажа,едва ли ще има особен смисъл.Пращам ти една голяяяяма прегръдка и дано утре да се чувстваш по-добре. Hug

# 68
  • при моите деца .....
Добро утро, КрасТавици!!!  Hug

slynchice,  Hug
Утрото е по-мъдро от нощта.... Уморена съм, но със сили да се боря със себе си...
Още 2 дни  и ще си подаря един ден мързел....
Мисля като взема заплата да си купя нещо дребно и необходимо - дезодорант, маска.....
При нас времето е отвратително.
Днес съм на танци и това също ще ми помогне в борбата с лошото настроение.
Хубав ден, изпълнен с положителни емоции!!!

# 69
  • в Кошера
Добро утро и на теб, Боби! Звучиш по-добре, надявам се и , че се чувстваш така!  Hug

Е, няма такова гадно време. Ужасна есенна история, а е само март.  Mr. Green

Слънчице, прическата, която си избрала е прекрасна. Искам и аз, но косата ми не е толкова дълга в момента.  Crossing Arms
Роклята не е мой тип, но цвета ми харесва.  Peace Анонимке, и твойта така.  Някакси не харесвам толкова къси рокли, че й бухнали в долната част, за мен предела е коляното, стегнат и изчистен силует. Не мога да се пречупя, когото става въпрос за официални рокли. Но това си е моето бабешко мнение.  Peace

# 70
  • Пловдив
Здравейте!

slynchice, прическата е страхотна. Обожавам всякакви плитки. Жалко, че няма да можеш да ходиш на солариум, защото на този цвят така би "ходил" хубав шоколадов тен. Аз не знам, ти може да си имаш малко по рождение, а да не си като мен-млечно бяла.

# 71
  • * Under the stars *
Добро утро! При мен тихо се сипе пролетен сняг Mr. Green , а до преди няколко дни беше +20.Отвртатително време Tired Искам си лятото,плажа,дългите и топли дни,среднощните разходки...
Момичета,благодаря ви за комплиментите относно роклята и прическата Hug От самото начало знаех,че ще съм с къса рокля,тъй като не съм от най-високите(1,60 съм),а и исках преди всичко да ми е удобно,да си танцувам спокойно и да не се притеснявам дали някой няма да я настъпи.
*Biskvitka*  Hug Да си изкажеш мнението за маската. Между другото ще използвам удължения за прическата,колкото и да не исках.Дължината си я имам,но не и гъстотата,необходима за една хубава плитка.
*Мария* Завиждаам.Аз извън България не съм излизала,не че и тук съм ходила кой знае къде,ама както се казва-шанс Mr. Green Приятно изкарване  Hug
* Боби * Толкова да си борбена,възхищавам ти се Hug
Tyra За всичко си има хора Hug А и е хубаво,че не харесваме едни и същи неща,че щеше да е много скучно.Цвета и на мен много ми харесва,а и ми отива Mr. Green
*dreamer* Уффф,остави,че и мен ме е яд ooooh! До май месец има време,може да успея да отида няколко пъти,ама пък и в последния момент да ходя.. newsm78 Вземе да стане някой гаф и ще се чуя къде да се скрия после..Добре,че не съм бяла като призрак,карамелче съм-е,малко светло карамелче  Mr. Green

# 72
Слънчице, страхотна прическа си избрала, наистина  Hug и цветът на роклята е супер, аз харесвам предимно къси рокли. Да не кажа, че с дълга се видях за първи път миналата година. Е... много ми тича, ама не ми е удобно  Mr. Green

Пуфпаф, пиех Логест в продължение на близо 4 години. Откакто  родих не съм го започвала отново  Peace

Илияни, Дон Домат  ( Hug ) ти е отговорила, да, тази спирала ми харесва  Peace

У дома ходя с анцуг и памучен тишърт, суитчър и т.н, клиновете малко ме изнервят, затова лятото нося къси гащЕ, а с клин тренирам или карам коЛЛо. Обичам да купувам спортни, удобни дрехи и си ги нося вкъщи и в парка. Парцалите отиват на боклЮка.

# 73
  • GYM
боДър ден Mr. Green
Снощи беше приятно, натанцувахме се здраво с дребка,  Grinning Днес обаче съм така Tired недоспала и крива, пък и времето много допринася за това Close Много се бях изморила, ама все пак плеснах една сметанена масчица на фейса.
Боби, много ти се насъбра Hug Гуш от мен и горе главата Hug
Противозачатъчни съм взимала много отдавна, помня, че много зле се чувствах от тях и скоро ги спрях Rolling Eyes
Слънчице, от ибей е какаовото. Много се бях разбесняла, че го чаках цял месец, ама пък е много хубаво бе Laughing Като се намажа, няма такава кожа, няма такъв аромат. Може да се яде - има вкус на шоколад, само дето не е сладко Crazy
Аз вчера си поръчах още едно корейско ББ, с висок фактор, че е сега ще напече, а аз съм силно луничава и ставам Пипи Embarassed Дано и това ми хаеса като сегашното ми, голяма зарибявка е тоз ибей Wink
Аз отивам да ровя в джобса, а на вас пожелавам успешен и усмихнат ден Hug

# 74
  • в Кошера
Слънчице, сега видях, че си 160 см - значи това е Роклята без съмнение! Аз ако сложа нещо подобно и съм с високи обувки, ще съм голям смях.  hahaha Joy Кобилеста история.  hahaha Laughing

Велвет, успех с ровенето в Джобс.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт