Мързеливи красавици - 22

• 33 970
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Мими, Пуфпаф, баздраве от мен с ракийка  Mr. Green
Ще я пробвам Архитекта. Гледах на Адри снимки и много ми хареса как си е извила миглите  Flutter искам и аз, ама си мислех ако стане някакъв фал и ми "огънат" накриво  Thinking
Вкъщи ходя по пижама     Mr. Green

# 46
  • варна
Kiss My, успокой ме, че не съм само аз тази дето се разхожда по пижама hahaha

# 47
  • при моите деца .....
По темата - и аз вкъщи по пижама  Embarassed
Грим - не нося ....
Време е да съм по-редовна с ВВ крема....
Мими,  Hug
Хубава вечер, красавици!

# 48
  • варна
Боби, специално гуш от мене - спирам да спамя Embarassed

# 49
Здравейте,от скоро съм в БГ мама и научавам много полезна информация.  Praynig Записвам се за темата.  Peace

# 50
Привет привет

Разцепиха ме от работа и днес, на ръба на силите си съм. Работя в един склад за обзавеждане на бани (мивки, тоалетни, вани, плочки...). Скука... Компенцасия, парична. Ама мерси, предпочитам да си мързелувам  Mr. Green

Вкъщи не се преобличам като се прибера, то какъв е смисъла за 2 часа?! В неделя нося клинове и спортни тениски.
Не се и гримирам у нас, то едвам едвам се навивам за навън да сложа спирала... веднъж на високосна. За складовите работници ли да съм Убава. Айде нЕма нужда  Stop

Може и още да пиша, но единственото, което искам е душ и възглавница

Лека   bouquet

# 51
 Lorilicious  ще бием твоите шефове.  Hug Twisted Evil

# 52
  • София
Някой има ли моя проблем януари да му идва на 1-во число, феврурави на 14-ти, а март още да не е дошъл?  hahaha
О,аз!Винаги съм била със супер точен цикъл,по часовник и при мен от януари някъде се случват странни работи.Първо че ме зацапва ден преди цикъл,второ че ми закъснява.Два пъти ходих на гинеколог докторът ми да ме гледа на ехограф и всичко е точно!Най-вероятно се дължи на сезона,организмът е в стрес.
 Последните две години пиех противозачатъчни и не съм усетила промените в сезоните,но и по-рано не помня да ми е закъснявало или зацапвало така Tired

siska79 ,много съм доволна и аз от обслужването в МАС,какъв фдт си взе?

Kiss My **,готин е Архитекта,последно ползвах 3Д,минус му беше че ми се ронеше,иначе хубави мигли ставаха.

За дрешките вкъщи,купувам си клинчета,панталончета и блузки и си ги нося вкъщи в Теранова доста често има добри попадения.А по време на намаленията от Oysho си взех много хубави за вкъщи.

По-късно пак ще се включа.

# 53
Момичета,какви ББ-та ползвате? Иска ми се да пробвам и аз,но не знам от корейските ли,не ли... newsm78 Гледах този на Gosh...Чудене голямо.
За Линдинет 20 - пила съм го преди 4 години и бях доволна от тях,но ги бяха спрели,нямаше ги на пазара...явно пак са ги пуснали.Сега съм на Дуфастон,ама такъв глад ме мъчи,идва ми да изям света,надявам се да е временно нещо,но едва ли,аз съм си лакомия.
Лека ви вечер  Hug

# 54
  • * Under the stars *
Ето ме и мен отново Party По ред на номерата:
NoBaby Аз искам по-шантави дрехи,нещо с което да изпъквам пред другите Mr. Green Ако се сещаш за някой сайт,давай го насам Simple Smile
velvetvoice От къде си си поръчала какаовото масло,че и аз искам да си взема Simple Smile Да не взема да попадна на някое гадно..
Гледам споменавате затоплящата маска на Гарниер-мнооооооооого ми харесва.Не очаквах,че ще ми допадне толкова.След нея кожата ми е мекичка и гладка като на бебче Heart Eyes На мен ми стига за 4 пъти.Заслужава си парите според мен.
avenrech Татуса беше една важна за мен дата,но наистина не бях обмислила добре идеята за направата му и избрах грешното място.След време мисля да си я направя пак,но след мнооооого внимателно обмисляне и на някое скрито място,да не се вижда от всеки.
Колкото до фон дьо тена-използвала съм го този на Мейбълин и не останах особено очарована.Затова минах на Римел - http://static1.framar.bg/product/rimmel-fdt-303.jpg  Не е лош,но не знам до колко е подходящ за моята кожа.Иска ми се някой точно за мазна.Благодаря за останалите съвети Hug Днес бях на фитнес и определено ми повдигна настроението и свежнах малко.Колкото до усмихването-забрави Mr. Green Мразя си усмивката....
Дойде ред и на най-хубавата част-роклята Mr. Green Не ставам за фотограф,това е ясно Crossing Arms Цялата красота на роклята развалям..Но все пак:
Скрит текст:
Ето и прическата,която съм си избрала:
Скрит текст:

Въпреки че не съм напълно сигурна.Ако имате препоръки-казвайте.Имам ви доверие на 100% Hug

# 55
Ето ме и мен отново Party По ред на номерата:
NoBaby Аз искам по-шантави дрехи,нещо с което да изпъквам пред другите Mr. Green Ако се сещаш за някой сайт,давай го насам Simple Smile
velvetvoice От къде си си поръчала какаовото масло,че и аз искам да си взема Simple Smile Да не взема да попадна на някое гадно..
Гледам споменавате затоплящата маска на Гарниер-мнооооооооого ми харесва.Не очаквах,че ще ми допадне толкова.След нея кожата ми е мекичка и гладка като на бебче Heart Eyes На мен ми стига за 4 пъти.Заслужава си парите според мен.
avenrech Татуса беше една важна за мен дата,но наистина не бях обмислила добре идеята за направата му и избрах грешното място.След време мисля да си я направя пак,но след мнооооого внимателно обмисляне и на някое скрито място,да не се вижда от всеки.
Колкото до фон дьо тена-използвала съм го този на Мейбълин и не останах особено очарована.Затова минах на Римел - http://static1.-временно недостъпен-/product/rimmel-fdt-303.jpg  Не е лош,но не знам до колко е подходящ за моята кожа.Иска ми се някой точно за мазна.Благодаря за останалите съвети Hug Днес бях на фитнес и определено ми повдигна настроението и свежнах малко.Колкото до усмихването-забрави Mr. Green Мразя си усмивката....
Дойде ред и на най-хубавата част-роклята Mr. Green Не ставам за фотограф,това е ясно Crossing Arms Цялата красота на роклята развалям..Но все пак:
Скрит текст:
Ето и прическата,която съм си избрала:
Скрит текст:

Въпреки че не съм напълно сигурна.Ако имате препоръки-казвайте.Имам ви доверие на 100% Hug
Страхотно свежарска рокля, от България ли е?
Прическата е просто трепач.  Heart Eyes За грим какво си решила?

# 56
На мен пък не ми ги отваря нещо  Sad
anonimnite,твоята рокля наистина е много готска Crazy

# 57
  • Велико Търново
Аз не виждам снимки Thinking
Дайте линк към тази маска на Гарние Praynigсъбудихте любопитството ми Wink
Сиска,похвали се-какво си купи Flutter

# 58
Момичета,какви ББ-та ползвате? Иска ми се да пробвам и аз,но не знам от корейските ли,не ли... newsm78 Гледах този на Gosh...Чудене голямо.
За Линдинет 20 - пила съм го преди 4 години и бях доволна от тях,но ги бяха спрели,нямаше ги на пазара...явно пак са ги пуснали.Сега съм на Дуфастон,ама такъв глад ме мъчи,идва ми да изям света,надявам се да е временно нещо,но едва ли,аз съм си лакомия.
Лека ви вечер  Hug

Днес си взех на Гош и на първо четене ми харесва. Сравнявам с Лореал, Гарние, но пък аз не съм критерий, ползвам много рядко. Друго което си купих е лак и  руж(пак на Гош и много му се радвам) - открих представително магазинче.

# 59
Като цъкнете на цитат и копирате линка се вижда, мацката малко е объркала скриването на текста.
Ако ми позволиш, слънчице
http://prikachi.com/images.php?images/499/6045499O.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/527/6045527y.jpg

Общи условия

Активация на акаунт