Мързеливи красавици - 22

• 33 989
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Привет на всички!

# 31
И аз съм тук  Hug
Бери, метни после някоя снимка да видим красотите, на които се наслаждаваш  Heart Eyes Enjoy дет' се вика  Mr. Green
Боби, искам следващия път да се запишеш със страхотно настроение, гуш  Hug
Тайра, давай да ти пратя тая присловута маска Йогурт, на нищо не прилича това  Crossing Arms
Мравче, ти от коя спирала беше много доволна  newsm78 че ме мързи да ровя назад  Blush

# 32
  • София/Горна Оряховица
Цоп!

У дома не ходя с грим, ами само по .. кожа  Mr. Green . Каквото си сложа като масло сутринта  - това е. Понякога и крем не слагам, а само мицеларна вода и по някое време решавам, че може да се поомажа с масълце. И нося стари, но запазени дрехи - т.е. такива, които вече ми е писнало да нося. Имам си и омразния на форума анцуг  Laughing .

Иначе навън си ходя гримирана - така се харесвам в момента, така съм свикнала да се гледам. Поне очна линия + спирала + руж и евентуално пудра или нещо за прикриване на кръговете под очите. Иначе съм цигане - синьо, лилаво, тюркоаз, злато, кафяво - всичко има върху мене  Mr. Green . Не наведнъж де. Само жълто не съм опитвала май  Thinking .

Маски почти нямам у дома, имам един буркан хума на Талодерма, няколко етерични и базови масла + розова вода, та всеки път ми е различна маската за лице  Joy . Отскоро и ексфолиант нямам, та сипах в една стара кутийка от маска за лице масло овесени ядки, да се сещам като се къпя да се ексфолирам.

Не знам какво се случи с ръцете ми, но от вчера са се появили нови 5 ранички  Shocked . Не е като да съм се разчистила, ходя с ръкавички, но нещо им се случи. Планирала съм тая вечер да ги омацам с масла, после и с крем здраве, поне да се позаздравят мъничко  Sad .

Туй то. Съжалявам, че не пиша на всеки поотделно, ама няма никога да си нахраня благоверния, ако ви отговоря  Joy . А той горкия след малко ще изяде мен  hahaha .

# 33
  • Варна

Мравче, ти от коя спирала беше много доволна  newsm78 че ме мързи да ровя назад  Blush

Не съм Мравката, но доколкото помня харесва Архтекта на Лореал.
Тази спирала аз също съм си я вземала няколко пъти и хич не беше лоша.

# 34
  • Street of Dreams
У дома съм с долница Адидас и потниче, клинче и дълга тениска, често с дънки. Лятото с къси шорти и дълги поли.
Fonce - страшно ти се изкефих за кикбокса Peace
Shiny,  искам да ги видя тези жес-то-ки ботушки Mr. Green Обувките са ми слабост.

# 35
Тайра, мерси за темата   bouquet

По темата за грима - преди няколко години носех само пудра и спирала. От известно време слагам ББ крем, руж, перли/хайлайтър, очна линия и спирала  Crazy Сенки рядко нося през деня, евентуално нюдови някакви, вечер обаче слагам и се харесвам  Flutter не обичам да нося червила и гланцове обаче  Blush Харесвам се много, но нося вечер само евентуално, защото ме дразни, че лепнат/цапат/оставят следи и т.н.  ooooh!

За у дома аз си купувам отделни дрешки  Blush Обикновено съм с долнище и тениска/суичър.

Днес нищо разкрасително освен каране на колело сутринта. Мисля след малко душче, омазване с най-различни благоуханни нещица, евентуално маска на лицето и в кревата  Whistling Нещо пролетна умора ме е тръшнала и съм по-малко активна от обикновено  Crossing Arms

И последно да се оплача, че под носа ми измъкнаха евтини полети до Ривиерата и се ядосах супер много  Crossing Arms Ми утре ще буквам пък, не мога да се занимавам повече тази вечер  Tired

ПС. Велвет, това все едно аз съм го писала  Mr. Green  Heart Eyes
Искам вече пролет Laughing искам и нова работа, искам и пари Mr. Green

# 36
И аз да се запиша Hug

Тайре,яка тема за готини маНдами.Тебкю ти Heart Eyes

Бабълче,за Сф село иде реч Mr. Green

Бери,Що не ме тУрна в багажа,никой нямаше да разбере.Приятно изкарване,ние тук ще си завиждаме Heart Eyes

# 37
  • в Кошера
След седмица ползване на ВВ-то на Лумене ще дам отзиви. Засега е ОК, да видим.  Wink Кат за 30 левчета викам да е по-хубаво от Гарниерското.  Mr. Green

# 38
  • варна
Боби, то и аз нямам много какво да кажа по темата , ама си пиша - може и да ме намразят момичетата Embarassed , така,  че пиши и ти - слабост си ми , не  един път съм го казвала Hug
На кой бях обещала да пием вино тази вечер Crazy Thinking Hug

# 39
Казвам Наздраве с чаша бяло вино Wine Glass
чакам Гласът на България, после душ и в леглото. И мен ме гони някаква умора напоследък.
Мравче ти какви противозачатъчни пиеш? От този месец съм на Линдинет 20
Аз сега съм с Архитекта на Лореал, доволна съм, но сякаш очаквах по-голям ефект Peace
Грим само навън, ББ крем, руж, спирала и гланц. Имам мерак за очна линия,но за сега не се справям с нея. Whistling
У дома ходя предимно с анцунг и клинчета.

# 40
  • Велико Търново
Тайра,благодаря ти за прекрасната тема  Hug
Мими,на мен обеща да правиш компания с виното Wink Наздраве  на теб,и на pufpaf Hug
Аз имах снощи кофти вечер,още ми държи Confused искам промяна...и трябва да взема мерки Thinking
Хубава вечер на всички  bouquet

# 41
  • * Under the stars *
Цоп и аз в новата темичка Simple Smile Тайра  Hug
Туко що се връщам от фитнес и съм много доволна от себе си newsm44 Избягах 6 км,което за първи път мисля е добре и направих цеееели 50 коремни преси Mr. Green Много съм доволна от себе си,чувствам се изпълнена с енергия и много тонизирана.Нищо,че утре няма да мога да се мръдна.
Отивам да си взема душ и после ще показвам снимки на роклята.До след 30-40 минути  Hug

# 42
  • Велико Търново
Добър вечер,красавици!
Преди малко се върнах от София много уморена и разочарована от това,което ми видяха очите в Дъ мол Crazy
Останах очарована от едната гримьорка в МАК и със сигурност ще се върна пак в този магазин с ваучер за грим Heart EyesКупих си от там ФДТ,а за колежката купих подарък гланц на Пупа-дано й хареса.

Tyra,ако не си си купила още крем утре ще помисля за нещо от нашите марки-на първа мисъл се сещам за Юсерин,защото те имат дневен и нощен,може нещо Галеник или Лиерак.
Да ви кажа,че Виши отново имат промоция крем лице +очи,като втория крем е на 25 %

Съжалявам,че не успях да си купя Пейнт понта на мак,но съвсем скоро ще се поправя,дори без сенки те някакси отварят и озаряват окото.
У нас не се гримирам,но вън винаги Peace
Хубава вечер от мен,утре ще прочета внимателно всичко Hug

# 43
  • варна
pufpaf , наздраве щом си казала Hug
Аз пък гледам къртицата, ама нещо не ми допада - голяма му е само рекламата ooooh!
В къщи ходя само по пижама hahaha

# 44
  • Пловдив
Запис и от мен в новата темичка!
Tyra   bouquet
WomanBerry, "поздрави" на Ница. После да разказваш къде сте били, какво сте разгледали. На мен много ми хареса Кан. Имам огромно желание, мъжа ми да ми покаже и Сен Тропе, но с тези бебета, не знам кога ще ме огрее. За мен там живота е доста скучен, хората са по-затворени. Доста сме разговаряли с мъжа ми, дали да не се преместим в Ница, но аз трудно ще свикна (той е живял 8 години).

Общи условия

Активация на акаунт