Мързеливи красавици - 22

• 33 974
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Тайричка, извинявам се :* Ако това е успокоително, времето е ужасно! Чакам го да завали всеки момент
Доматче, да, Кари е кучето ми Simple Smile Ти кажи мина ли всичко нормално там дето трябваше да стискаме палци Simple Smile

# 16
Тайра, благодаря  Hug

И за да не е гол запис, да похваля единичните маски на Нивеа, днес сложих поредна и наистина много ми харесват.

Преди 2-3 дни изпробвах новата им овлажняваща ли беше, хидратираща ли  Thinking Първо сложих тази с нийм на Хималая и след нея Нивеята. Резултатът беше перфектно чиста и много добре хидратирана кожа  Heart Eyes

# 17
  • Варна
Ааа, изтървала съм как се казва Grinning

Ти кажи мина ли всичко нормално там дето трябваше да стискаме палци Simple Smile
Ей, страшна си, как си запомнила. Не мога да се похваля, ставаше дума за нова работа, но пък ща излезе нещо друго, не съжалявам много ,тъй като заплатата не беше добра.

# 18
  • варна
Ехе, супер - нова темичка - както винаги много добре направена  Simple Smile Tyra , За тебе   bouquet Hug
avenrech , и аз се надявам миличка всичко утре да мине добре HugА ти гледай да не пропуснеш и таебото Laughing, че ако си като мене - все много се каня и все нищо не правя Joy

Bubble, тази маска на Гарниер е страхотна - непрекъснато си я правя Flutter
Да вярно е , че единичните маски излизат по скъпо, ама кво да направя , все ми се иска от всичко да опитам Laughing! По темата - ходих на фризьор - направих си арганова терапия, козметик - втрива ми някакви маски на лицето, ама даже и не знам какви - важното е, че сега ми е много хубаво лицето, ама съм скромна де hahaha От мене остава сега да си оскубя веждите Laughing

# 19
Много сте бързи Party
Днес ексфолирах тялото и поправих маникюра Peace
Разкрасително поспах и два часа следобеден сън с малчо Heart Eyes
Отивам да си направя кафе и да ви дочета.

# 20
  • Canada
Привет, лейзита!

Тайра, благодаря за новата тема, страхотна, както винаги   bouquet

Мравче, щом имаш и приятели тук направо идвай на гости Flutter Ще си бръмчим с байковете между островите, и без това не намирам достатъчно луди съмишленици  Flutter

Солейче, черният пясък забърсах - Stay the night, имам и червения и викам да ми стигат. Красиво стоят дори на моите отрязани до дъно ноктета Flutter

Бери, за какво им е слънце на френската Ривиера - нали ти си там  Hug

Heart Eyes и  Hug за всички останали красавици!

За днес разкрасяването ми ще е тренировка по кикбокс. В къщи не се гримирам почти никога, но за навън - да. Руса и бледа съм и без грим съм като таласъм  #Silly Обичам и ми отиват силно опушени очи, но напоследък не си го позволявам, предимно с нюд цветове съм. И докато аз си въобразявам, че съм мн по-умерена от преди, вчера щерката ме разкритикува, че съм се намазала много Mr. Green Пък аз се бях хайлайтнала с розовия порцелан, нищо повече Mr. Green Явно вече е в онази възраст, в която съм й конкуренция във всичко  Mr. Green
При нас е грейнало слънчице и е цял градус над нулата, йееее Crazy Ако и малко енергия ми се появи ще е супер!
Хубав и усмихнат ден, мацки!

Редактирам се за да ви подшушна, че в сайта hqhair има разпродажда на продукти Редкен - плащаш 2, взимаш 3 Peace

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 16:46 от Foncé

# 21
avenrech  Hug това е рокличката http://www.asos.com/Opulence-England/Opulence-England-Chiffon-Ba … ;WT.ac=rec_viewed
Изпозлвала съм ампули на ревалид, ампули вида шок, също така тоника на Филип Кингсли, измазала съм стимулантина икаров, тричуп ойлове, бадемови масла и все същата работа.  Joy
А колко шампоани съм използвала против косопад...как не се намери един, който да не прави косата на слама.
Всички момичета, които имат масло на Икаров веднага да си купят натурално кокосово и да припаднат от миризмата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес ми пристигна маслото от един български сайт, след 2 часа влязох в Карфур и го имаше абсолютно същото, при положение, че от 3-4 месеца търся такова там и няма.  ooooh!

# 22
  • при моите деца .....
Привет!
Записвам се да не ви изтърва....
Тайра, благодаря за новата тема    bouquet
Редовно ви следя, но нямам настроение за писане, пък и няма нищо за споделяне....
Хубав ден!

# 23
Най-после и аз се сдобих с маската на йогор по която вие ме заребихте   Mr. Green
и сега нямам търпени да се прибера да я пробвам  newsm44

don domat желая ти успех в търсенето на работа и не губи надежда, тя е сигурно някъде там и те чака  Hug Grinning

mimi_82 страхотно, съвсем друго си казва на настроението и самочувствието, когато човек се поглези  Grinning Hug А треньорката ми е приятелка и днес и звъннах и и казах да не започва без мен, така, че ако няма нещо многоо належащо наистина ще трябва да отида  Mr. Green разбира се това го направих нарочно, за да не се откажа и мързела да не надделее в мен

anonimnite роклята ти е страхотна  мила Heart Eyes Много обичам свежи и не натруфени абитуриентки! Браво!

* Боби * една голяма преградка от мен с пожелание за по-добро настроение  Hug  bouquet

# 24
Благодаря ти много, и на мен това ми беше идеята.  Hug

# 25
Мерси за темичката  bouquet

Аз тази сутрин се събудих в 5 и няма заспиване, но поне си навих косата с преса, като на клипчето и стана супер. На фона на заспалата ми физиономия имам супер прическа и комплименти.

Бери - завид Crazy да покажеш снимки.
Боби - Hug
Мими, Веси - голямо разкрасяване и глезене сте направили.

Голяяяяяяяяяям студ.

# 26
  • Варна
Привет  Hug

Днес голям мързел,мацнах един брокат на перфект и това е чета цял ден,след малко ще отида до магазина че трябва и да се яде  Rolling Eyes Гадно подтискащо време  Tired

Боби  Hug Hug

Бери и аз завид,чакаме снимки  Hug

# 27
  • На острова
Мен пък времето не ме дразни, каквото е такова. Супер си е даже  Laughing

Снощи се отчетох и аз с едно тае-бо.

Ходя си гримирана и аз, особено от както изсветлих косата - без грим не става. Но аз обичам да се мацоткам - и грим и сенки слагам, молив за вежди, винаги руж и метеоритки. Фон дьо тен спрях да ползвам, и ББ не ползвам. Искам от тези корейските, ама така и не открихме по-тъмен.
Мрав, ако видиш, свиркай!

И аз съм фен на единичните маски на Нивеа, даже ме присетихте да мина да си взема.

Нещо много ме боли кръста ли, яйчниците ли, а ми свърши... Whistling

# 28
Някой има ли моя проблем януари да му идва на 1-во число, феврурави на 14-ти, а март още да не е дошъл?  hahaha

# 29
Миа, в процес на издирване съм. В момента съм с една Миша 23. Не е зле откъм цвят, но не еи това което искам, не че знам какво точно искам  Mr. Green . Но някак не я чувствам най-идеалния за мен вариант. Омазнява ми се Т-зоната. То май при мен е неизбежно с каквото и да съм, ако няма пудра отгоре по някое време  Thinking Обаче, мисля че не си въобразявам, тенът ми се избистри откак се мажа с нея. Имах някакви слънчеви петънца и започват да избледняват все повече  Shocked Това с ББ-то на Гарние не ми се случи, което ме навежда на мисълта, че само името му е ББ  Thinking

Фонсе, с най-голям кеф  Crazy но дали ще ме огрее. Даже ми се живее в Канада и то много, но е много далеч, а и френски не говоря  Laughing

anonimnite, на твоята възраст бях същата. Дори и по 2 месеца прескачаше. Бях абонирана за шуър чек, преди да започна да пия противозачатъчни, сметнах, че ще ми е по-евтино и спокойно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт