Мързеливи красавици - 22

• 33 972
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • GYM
Привет Hug
Едвам ви смогвам на писането, изпускам много теми, а не ми се ще подробно да пиша, че ми е кът времето Confused В момента ми слагат дограмите, много красиво ще стане, ама има време до тогава. Пък и колко мръсотия изнесох, не е истина. Та, наред с ремонта, ще спретнем и едно оснооовно почистване и изхвърляне на боклуци Rolling Eyes Та така. Хич не ми е разкрасително, даже от вчера отлагам миенето на косата, че с този прахоляк, няма да има файда особено. Но следобед ще я свърша тази работа, че ще водя малката на РД и няма се излагаме,`начи Laughing
Ако открадна минутка ще ви пиша пак по-късно Hug Hug Hug Hug

# 646
Добро утро прекрасни   bouquet Hug

Снощи - разкрасително за час и половина - пуснах една пералня, направих тренировка, намазах лицето с маска, измих чиниите от предния ден, сложих вечерята, взех душ и хайде пред телевизора да гледам Револуция Z, а през рекламите смених лака  Laughing
А днес сутринта освен обичайните неща - от розовата вода на лицето, крем ББ , спирала, перли и разбира се широка усмивка  Mr. Green си сложих и розова вода на косата - викам си и да не помогне, поне няма да навреди  Laughing

* Боби * благодаря ти   bouquet Сега ще я потърся.

Аз така като гледам, май всички другата седмица ще ходят на козметик, да взема и аз ли да си запиша час, че да не ви грозя тука  Mr. Green

Po3u И аз ти изпращам слънце, усмивки и един страхотен и ползотворен ден!  Hug

velvetvoice спорен ден  Hug

Дами желая ви усмихнат, спокоен и весел петъчен ден, аз ще отида да поработя малко Mr. Green

# 647
Здравейте, здравейте, красиви,

Tyra, ще те наблюдавам за резултатите за косата изкъсо Naughty, щото живо ме интересува. Виж на нефролог, не съм ходила, така да мразя всички доктори, освен зъболекари и кожни, другите хич не ща да ги виждам, ама не е лошо да се самонавия някога си, а пък и не усещам да имам проблеми здравословни засега. Иначе соленко си хапвам, ясно си е, че задържам вода, опитвам се да пия все пак много(вода, де, друго не). Днес се намазах вече за втори път с кремчето против подпухвания, май е по-добре, дано ефекта не е докато го ползвам.

Иначе днес ми е разкрасителен ден - сама в къщи цял предиобед - упражнения, миене на коса, маската с аспирин, която супер ми действа и разкрасителната ни темичка - кеф, кеф, кеф! На всичкото отгоре и пече слънце, това е прецедент, следобед може да му ударим един федербал с детенце, вече ми е достоен партньор, да откриваме най-после спортния сезон на открито.

Хубав петък ви желая, мацки!

# 648
  • Велико Търново
Здравейте,дами Hug
На мен ми е изключително мързеливо в този топъл,пролетен ден Wink и смятам да му се отдам/на мързела/ напълно Wink/с изключение на тренировката довечера/. Имам работа,но нямам муза Whistling мислех да се поразходя по магазините,но тази седмица направих достатъчно високобюджетни покупки и не ми се полага повече ooooh! Трябва да си купя обувки,но утре планирам разходка до Габрово,та може и оттам да си купя-за зимата си бях взела ботуши на габровска фирма-страхотно качество и по нищо не отстъпват на разните му там,чужди фирми PeaceКогато мога и има защо да инвестирам в бълг.производство,го правя с удоволствие Simple Smile В тази връзка,препоръчвам на неизпробвалите,козметиката на Phytocode-ползвала съм серията 35 +-много съм доволна,в дългосрочен план кожата е добре хидратирана и с бистър тен Peace Сега съм решила да изпробвам и новите им продукти за коса-в темата чета само положителни отзиви.
avenrech,следващия път като идваш към Търново,ще се радвам да се обадиш и да се запознаем "на живо" Hug
Сиска,насреща съм за кафе,и без децата Wink

velvetvoice , спорен ремонт ви желая-знам/защото в рамките на две години се местих два пъти/ колко е тегаво докато всичко приключи,но пък после ще се наслаждаваш на хубавото Hug

Tyra, и аз чакам отзиви за Инициалист-а Wink хвърлила съм му око и сигурно ще си го поръчам,но по-нататък Peace А маската Еликсир ултим ползвала ли си,или серията Хронолоджисте Thinking
Бери зачезна и тя...... Thinking
Хубав ден и много усмивки  bouquet

# 649
*Biskvitka* планува в почивните дни между 1-6 май да си направя една разходка в Търново без мъжът ми и ако успея, непременно ще ти пиша преди това за да си уредим кафенце  Hug

# 650
Здравейте!!!

Прочетох ви докато излапам купата с домати Mr. Green

Днес размазах от тичане CrazyПоне времето е приятно,та съм доволна.

Аз също си падам по БГ стоките,които все по-често липсват от нашия пазар Tired

Разкрасително днес само ще се изкъпя,ама ще е довечера.След час ще ходя за дребните и малко ще поседим на вън.От утре пак дават времето да се разваля ooooh!

Тайре,какво е това евтиното,дето ти действа на косата newsm78

# 651
Не съм Тайра, но говореше за Фитовал шампоан Wink
Ох, колко е хубаво времето навън, пък аз вися в офиса  Whistling

# 652
  • в Кошера
Тайре,какво е това евтиното,дето ти действа на косата newsm78

Фитовал - шампоан против косопад.  Peace

Бисквитка, не съм ползвала тази серия, нямам наблюдения. На Керастаз съм ползвала само това и тези. И трите продукта ми харесват.  Peace

# 653
  • На острова
За тези, които нямат фейсбук, айде, весел уикенд и тук  Mr. Green:

# 654
  • София/Горна Оряховица
Набързо минавам да кажа под секрет на Tyra, че и бебешката мицеларна на SVR е хубава  Heart Eyes . Дори я предпочитам пред тази розовата. С невен се води бебешката и според мен наистина действа успокояващо.

# 655
Хилооууу  Crazy

Днес си правя слънчеви бани по кафетата с приятелки Simple Smile Снощи бях в няколко дискотеки, и завършихме в Джим Бийм. Да ви кажа само, не ходете никога в Блендер - скукаааааааа.
В резултат на всичко това сутринта едвам отлепих в 12;30  ooooh!

Ходих и на маникюр. Махнах гела и сега ще се мацотя месец два с новите ми лакове  Flutter

Бъбълче, благодарско  Hug

Ади, аз съм голяма фенка на Паус. Преди няколко дни взех едни потури от там, цвят горчица. Много им се радвам  Simple Smile

Велвет, като приключи всичко ще сте си на новичко и готинко  Heart Eyes

Бай за сега  Hug

# 656
Здравейтееее красавици  Simple Smile

Днес ние си имаме дъжд с гръмотевици, странно но аз много обичам бурите  Crazy

Да се изкажа и аз за ходенето по магазини: не ми харесва да обикалям сама, обичам с приятелка или приятелят ми. Но не съм много по обикалянето. Но се налага, защото не си харесвам толкова лесно това за което съм тръгнала хаха. Щеше да е много хубаво да мога да влизам в един два магазина и всичко лесно да си харесвам и намирам там. Типично като мързелана..... hahaha

От към разкрасяване днес си оправих маникюра и се лакирах с едно розовко бонбонено. И сега само си ги гледам хах, много готино как ноктите ми предизвикват усмивка цял ден   Laughing
Но да се оплача   Sad моята коса много лесно се замърсява, и не мога да пропусна и ден без да я измия.
Знам, че не е хубаво, но просто не мога аз самата дори когато съм вкъщи да я търпя мръсна.
И от много време чета, че сухите шампоани правили чудеса. Та смятам да си купя тези дни.
Да ви попитам, вие от кой сух шампоан сте доволни?

Поздрави: Деси

# 657
  • при моите деца .....
Привет!
Прибрах се от разходката с Марти..... Беше едно лудо подтичване  Laughing
Пих един чай с една майка....
Ще седна на постен ориз с тиквички....., но с бира  Mr. Green като за петък вечер.
Дано и утре времето е хубаво..... ходи ми се до манастира и водопада.....
ето една снимка от пикник миналото лято
http://prikachi.com/images.php?images/513/6120513z.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/520/6120520M.jpg
Ще се включа по-късно отново....

# 658
Lori,и аз ги Аресвам Поус-а ама на,докат се чудя потурите бяха похарчени в ЛИЛИ Blush

Отивам на баня и после ще гледам НикУета как води Къртицата Mr. Green

Боби,много ти мерси....

# 659
  • София
Здравейте милички!
 Днес обиколих две Лилита,три ДМ-а,вчера един Ремедиум и не мога да си намеря озаряващата спирала на Макс Фактор за кафеви очи  newsm78 Какво се случва?Да не ги спират?

Днес щях да минавам през Златна рибка,но един приятел ми се обади да се видим и седнахме в Confetti и открихме сладоледения сезон!

* Боби * ,втората снимка от Крушунските водопади ли е?
Desicat и моята коса много бързо се замърсява.Относно сухите шампоани,действат но са за спешен случай,спасяват положението за два-три часа,косата изглежда ок през това време,но в никакъв случай не могат да заместят измиване.Аз съм доволна от този на Клоран с овес.
Lorilicious ,този Блендер дори не го знам къде е.А за Джим Бийм имах покана миналата седмица,но нещо ме домързя да се вдигна до студентски ... ех,май остарявам,не съм вярвала че може да ме домързи да отида на дискотека,но .... факт!
***Ади***,тази Къртица ми напомня на едно предаване Страх преди около 10 години го даваха,много го харесвах,сега ми се вижда отвратително  Sick Не знам как съм го гледала.

Общи условия

Активация на акаунт