Мързеливи красавици - 22

• 33 977
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • варна
Благодаря ви за отзивите за ВВ - честно, съвсем се обърках Crazy Ще взема нещо, от изброените от вас Hug
За пазаруването най обичам сама Blush
Vesseto , много весело си се лакирала Hug

Димяни, пробвала съм ги тези лентички, ама честно не останах доволна Confused

polito_87, хубав шопинг си му направила днес Hug

Миа, я кажи нещо повече за тези лентички - от къде, колко , как , ефект - а не аз не съм любопитна Joy Hug

По темата - маска на лицето , ботокс на косата и оправени нокти Flutter И сега наместена , направена ще пускам прахосмукачка ooooh!

# 631
  • На острова
mimi_82, ето ги: http://www.whitestrips.bg/bg/products/1/26
Хвалила съм ги много пъти в темата, ползвам ги от много години вече..

# 632
Уф,то пАаааа нЕмате изчитане CrazyВместо да се печете на вън,3 листа бърборите Laughing
Забравих на кой какво щях да пиша,ама то това не е нещо ново за мен Whistling

Мрав,да кажем,че вече са добре.Ходих пак на лекар.Ще си правя антирефлексни очила,защото моите се оказа,че само си мисля,че са такива.Поръчвани са преди 7 год и вече били захабени.Не разбрах,как го разбраха в оптиката,ама така ми речУха.Изписаха ми и Визин да си капя 10 дни ,3 пъти дневно по 2 капки.На есен пак ще ходя,да ми направят пак преглед и да видя дали не трябва и диопетр към антирефлекса.Сега заради възпалението,не ми правиха такъв преглед.

Благодаря за отговорите за мечо,който всъщност трябваше да прилича на бръмбър LaughingБузанче си ми е той,по рождение Heart Eyes

minana,честити покупки.Ще чакаме снимки и на твоето морковче Hug

Аз понеже вчера се чудих,чудих и не си взех потурите на Поус/Паус джинс,днес минах след градината през ЛИЛИ и сега вече е сигурно,че няма да си ги купя този месец Laughing
Напазарих си тоУа:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Разните пасти,четки и кърпички няма да ги споменавам Laughing
Добре си ми беше преди,като нямаше ЛИЛИ около нас.Сега ако и ДМ ми направят на близо,ще трябва още една работа да си намеря Laughing

# 633
Добър ден прекрасни   bouquet Hug
На мен тази седмица нещо изобщо не ми остава ред нито да се пудря много, нито да ви чета  Laughing но мисля другата седмица да поправя тази грешка  Heart Eyes Hug

Blondiva добре дошла   bouquet

*Biskvitka* страхотни придобивки със здраве да си ги ползваш  Hug

Vesseto бях видяла, че питаш за 90 дд - много хора около мен я правиха всички са доволни  Peace Майка ми слави 10 кг и вече 5-6 месеца ги е задържала, но тя има възможност да върви по 4 км на ден. за водния ден - тя го заместваше с плодов, наблягаше повече на течностите през този ден, но хапваше по някои плод. Успех ако решиш да я правиш  Hug Peace

mimi_82 понеже изтървах темата  Grinning и не разбрах какво стана с веждичките  Laughing показали снимки  Laughing Hug Виж тази тема за ББ кремовете  Grinning Иначе да си призная и аз много не им разбирам, имам един на Гарниер, откакто пиша в тази тема - реших пак да започна да се мажа с него, но обикновено го слагам като ме мързи да се гримирам  Laughing
Скрит текст:

♥ Димяни ♥ нали в понеделник трябваше да си на лекар? Как мина?  Hug

***Ади*** много ти е сладко детенцето  Heart Eyes

* Боби * моля те сподели ми повече за млечно плодовия си ден, може и на лични.  Hug

Tyra, * Боби * Страхотни стихотворения!

И аз съм в групата на самостоятелно пазаруващите  Grinning Когато съм с моя - мрън, мрън много се моташ, когато съм с приятелки аз им мрънкам че много се мотат  Mr. Green та за това - сама  Grinning

kaly* кажи кои магазини си харесваш в Търново, аз основно там пазарувам  Laughing и аз имам 1-2 в които винаги влизам  Peace

polito_87 как е фитнеса  Grinning започнали го  Hug

Vesseto страхотни нокти  Grinning

minana със здраве да си ползваш новите дрешки  Hug

~Миа~ много ми запали любопитството с тези лентички  Laughing Hug

***Ади*** много хубави неща си си взела, със здраве да си ги ползваш  Hug И аз точно мислех да те питам за очите - но видях, че си казала  Grinning Стискам палци - дано всичко скоро се оправи   Hug

♥ Димяни ♥ дано не ме биеш много за тези лентички за черните точки  Grinning и аз не останах много доволна  Mr. Green

Дами, желая ви усмихната вечер Simple Smile

# 634
Цитат
Vesseto страхотни нокти 
, мерси avenrech Щастлива съм, че доживях да прочета това за моите нокти Simple Smile
Благодаря ти и аз отговора за диетата, ще я почна, само да свършат постите Simple Smile

Оф, мързи ме, измих чиниите и изчистих печката, сега си пия кафето. За днес свърших с разкрасително и разстребително  Mr. Green Утре пак.

# 635
Привет, мързелани  Hug

Стоя си с маската с йогурт. Това ми е първия път с нея  Mr. Green Друго разкрасително - бях на солариум и това е.
Направих два бързи бързи теста в уни-то и там се отчетох.

Пазарувам си само и единствено сама. Няма мъж, няма приятелка, няма нищо, което да издържи с мен. Обичам да обикалям, да разглеждам обстойно, да се връщам по няколко пъти в един и същи магазин и така  Laughing Ужасна работа

Мойто мъж си пазарува от интернет само и всичко  Peace

Миа, подсети ме, че имам петнайсетина лентички и не съм ги ползвала от миналото лято. Не че имам нужда, ефекта от тогава още ми стои, ама ей така. И аз много ги харесвам  Simple Smile

Бъбълче, ти ми беше дала контактите на твоята козметичка, но ги затрих някъде. Ще може ли пак, че мисля да отида другата седмица   bouquet

Гуш за всички останали красавици  Hug

# 636
  • варна
avenrech, благодаря - ще я прочета Hug
Миа, сега ще ме караш и лентички да купувам Laughing

Нещо Боби ми се губи Thinking
На кои бях обещала да пием вино тази вечер Mr. Green

# 637
  • при моите деца .....
Привет!
Бях на разходка - чаках Марти да свърши с танците - в четвъртък ходи и на спортни / латино танци и на народни....
Разкрасително - ходене пеша....
Vesseto, много свеж маникюр! Имаш хубава нокътна плочки!
minana, честити придобивки!
Ади, ти си заложила на козметични придобивки.

avenrech, правя млечно-плодов ден по режима на Байкова, но не съм много стриктна с часовете - ях 1 кг. кисело мляко и до 1 кг. ябълки.
Полито, честити придобивки!
Хубава вечер!
Аз съм на минерална вода!
Утре вечер нещо за НАЗДРАВЕ!

# 638
  • София

Здравейте милички!
 Днес,ходих на козметик да ми почистят лицето и оскубят веждите.После минах през Ремедиум,взех си масло от вечерна иглика и две сапунчета за измиване на лице за пъпчива кожа на Биодерма,както и зелената мицеларна.
 И май това е разкрасителното от мен за днес.

Бъбълче, ти ми беше дала контактите на твоята козметичка, но ги затрих някъде. Ще може ли пак, че мисля да отида другата седмица   bouquet

http://kozmetichni-uslugi.uslugi.catalog.bg/company/%D0%B0%D1%82 … D1%82%D0%B0/18421
 Гинчето търсиш Wink Не знам как й е цялото име на жената,ама аз така я знам и така й викам.

Днес ходих при тази,която ми скубе веждите да ме почиства,тя също е добра,но Гинчето работи с по-хубави продукти (Гернетик и Академи) а моята която ми скубе веждите работи с Колин.

# 639
  • при моите деца .....
Лека нощ, красавици.
Отивам да се приготвям и да се отдам на разкрасителен сън....
Утре имам първи час и ще тръгвам рано.
Лека нощ!
Сладки сънища!

# 640
Ехо, добър вечер, красавички,

Наздраве и от мен с едно зелено чайче!
И аз се опитвам да се диуретизирам, защото сутрин като стана, очите са ми на понички - подути, да не говорим, че грим стои ужасТно. Това ми е голяма болка,момиченца,  ако някоя от вас има идея, моля да сподели, здрава съм като кон, знам, че не е здравословен проблем. Поради тази причина наказах досегашния си крем от охлюви Elyshacoy  и днес се сдобих с нов на Кларънс, против подпухвания и тъмни кръгове, та ще видя утре ефекта.
Tyra, този Initialiste бая си го мечтая, с нетърпение чакам да кажеш как действа, въпреки, че сега съм много доволна от тази програма с розмарина и кокосовото, ама ще дойде време да ги сменя.
siska79, приятно изкарване на концерта!
И аз влизам само целенасочено в магазин, и то в такива, където знам, че има нещо по вкуса ми, купувам за 2 мин., щото знам какво искам предварително и обичам да съм сама, мразя да пробвам и да обикалям с приятелки, които се спират на всеки парцал, мъж ми се мота повече, не мога да го изтрайвам. Явно повечето тук сме така - мързелчето си казва думата.
На Крест лентичките и аз искам за лятото.
Ади, много сладурско момченце имаш, само за щипкане и гушкане! На Паус са ми  много любими дънките, и много качествени, жалко, че не си си ги взела.
Хайде лека ви нощ, то сигурно вече всички сте заспали, и до утре!

# 641
Здравейте  Hug,отдавна не съм се включвала,но и аз нямах нещо настроение нещо,не знам защо така...но времето уж започна да се пооправя и ми става полека-лека по-весело...
*Bubble*,този околоочния на Nuxe за каква възраст е ? Моя е на Galenic и е на приключване,а миналата седмица си взех дневен крем,тоник и масло за коса и кожа на Nuxe и мисля да вкарам и техен за околоочния.Пък има и промоция- при покупка на 6 продукта,получаваш 1 подарък.
Та да ви похваля маслото - уникално е,ползвам го за маски на косата и като нощен крем,много съм доволна.
Биодерма и на мен нещо не ми понася...
Свършват ми шампоана и балсама ( на Matrix ) , та съм в чуденка...Има ли кой да ми похвали Джон Фрейда за къдрава коса ?  Mr. Green май натам клоня.
Аз с моя по магазини ходя,когато ще си купува той - иначе само върти очите и много ме дразни и почти на 100 % имаме кавга после  Joy
Хубав ден   bouquet

# 642
  • София
Аз с моя по магазини ходя,когато ще си купува той - иначе само върти очите и много ме дразни и почти на 100 % имаме кавга после  Joy

Хихихи Simple Smile Аз вече дори не си кривя очите, като е време за неговия пазар Simple Smile Той поне купува много неща и от определени 1-2 магазина, аз задължително трябва да съм там за съдник и помощник с пробването и всичко свършва бързо и безболезнено! Simple Smile

Само че сега съм обещала на една приятелка този или другия уикенд да направим един пролетен шопинг, а тя е като Lorilicious - коренна противоположност на мен.

Аз (новата в групичката ви) ви поздравявам с една шепа топли сутрешни лъчи от терасата и чаша ароматно кафе Simple Smile Душ, гримче и ще пада вършеене по улиците днес Simple Smile

# 643
  • София
Здравейте!

mimi_82,ми никакъ ефект  Peace няма да ги взема повече ще търся друго Simple Smile

avenrech ,не съм толкова лоша  Mr. Green няма да те бия  Crazy

Ние се оправяме за на вън ще ходим да си вземе поръчката от спортсдирект  Party и да си купим нови пантофки  Grinning

# 644
  • в Кошера
Добро утро, лейзи гърлс!

Беки, като го ползвам няколко пъти ще споделя. Казват, че дори след първото нанасяне имало ефект, да видим.  newsm78
Колкото до подпухването - явно задържаш вода. На нефролог ходила ли си? При бъбречни проблеми много често се случва.
Хапваш ли много солено? Пиеш ли достатъчно вода дневно (2-3 литра)?

Вчера си измих косата с Фитовал, постоях 10-тина минути (вместо 5) с него. В резултат косопада наистина намаля драстично. На мене ми действа този евтинджос и съм доволна.  Mr. Green Още 2-3 поредни измивания ще съм с него.  Peace

Реших да сменя Мицеларната Сенсибио и си взех на SVR. Разлика не намирам, освен факта, че не горчи.  Party Харесва ми, ще повторя.  Peace

Миа, сега и за лентичките ме подсети.  #Cussing out Ти нямаш сърце!  Mr. Green
Скрит текст:
И ММ носи главно G-Star и Boss Orange.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт