Мързеливи красавици - 22

• 33 980
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Добър ден! Simple SmileЧета абсолютно всичко,но време за писане,йок Mr. Green

Tyra,аз съм като мъжа ти,в търновските магазини пък до 4 не мога да ги докарам BlushСлед бедния ми пазар в дъ мол  мъжа ми ме прати в Париж или Рим,но пък една приятелка току що върнала се от Париж каза,че нищо като дрехи не си харесала,а само от бутика на Шанел и Ерме май си купила само парфюми Simple Smile
У дома сме на "вълна" правене на ново жилище,но на мен нито ми е тръпка,нито ми се занимава/добре,че мъжа ми не чете форуми/ Blush

Бисквитка,със здраве и много настроение да ползваш Шанелите,а любимия ми Нарциско да си го пръскаш със здраве HugВреме е с теб да се видим без деца Heart Eyes

За ББ кремовете може да погледните и на Виши,а съвсем скоро и Галеник ще изкарат своя Peace

Благодаря ви за споделените стихотворения Hug

Разкрасително утре съм на сешоар за концерта на Ищар-другото си е всекидневно.
Прозорецът ми пак подскача ooooh!

# 616
Благодаря ви момичета! Ох и аз съм много подробна в избора, ходя мисля, вълнувам се  Mr. Green Даже и с приятелки не обичам да ходя. Някакси ми е по-спокойно като съм сама. Установила съм, че така правя най-добрия избор  Peace
Бабъл, аз сега съм с Нирванекса и честно казано, не ми харесва как хидратира, този не съм го пробвала, ще си поискам мостра. Пептилите на Уриаж също много ми харесваха, но ги купувах няколко пъти и ми се искаше да посменя.

# 617
  • Велико Търново
minana,кремчето на Нукс сега е в промоция в комплект с крема за лице.Цената на комплекта е около 56-58 лв. не помня точно.
Тази година Биодерма ще имат много хубави промоции-почти на всеки продукт ще има подарък друг продукт или малка вода,ще има и -5 лв. за върната стара слънцезащита независимо от коя марка е.
Биодерма от серията сенсибио имат хубав околоочен крем,към момента може да се намери в к-т с крем хидратация на цена от около 32 лв.
Околоочните кремове на Плантерс също заслужават внимание,както и тези на Уриаж Peace

# 618
  • Варна
И аз чета,но все ред не остава да пиша  Embarassed

Обмислям да се подстрижа че косата ми вече е ужас,но още събирам сили ,чакам малко да ми пораснат ноктите и ще отида на ши-лак да го пробвам. От 2 седмици голям косопад ме мъчи направо е ужасно.

Отивам да си допия кафето и да ви дочета  Hug

# 619
Редовно чета, но рядко пиша, че то с деца е едно и също ... newsm64 , но за косопада ползвам един шампоан INTRAGEN, който си купувам от вносители на проф. шампоани и балсами и си правя маската с Тривитаминола. Страшно ми беше окапала, всеки път щом прокарах ръка падаха снопове...ужас, но вече само по 4-5 когато се къпя   Flutter

# 620
Бабълче, като каза столичаните- онзи ден Любо Нейков беше с жена си при нас- много сериозен, чак нацупен беше  ooooh! А ми е толкова забавен и симпатичен  Crazy
Тайра, колежката ползва този серум на Керастаз- доволна е, а и аз виждам ефекта върху нея  Wink Дано и на теб ти повлияе добре ! Аз вчера открих още един бял косъм  Outta Joint
За дрехите- мъжО пазарува само от Енерджи - само там влиза, ако избере нещо го взема и излиза. Аз не съм така... Обичам да излизам сама и да имам много време да се чудя и избирам ... и пари  Mr. Green

# 621
И аз обичам сама или с приятелка на шопинг. Че половинаката много ме припира. И той си има 3-4 магазина, които посещава и толкоз.

Сиска, тамън се бях засилила на шопинг към Париж, 'ма щом казваш, че няма нищо интересно  Crossing Arms  Laughing

На Биодерма околоочния Сенсибио на мен ми лютеше на очите жестоко. Който се е засилил за него и има чувствителни очи да го има предвид  Peace
В тоя ред на мисли, Ади , как са твоите?  Hug

# 622
  • София
Я и аз да се разпиша в тая тема, че много я чета Simple Smile
Не мога да се науча да ходя по магазините Sad Изморявам се жестоко!
Предимно пазарувам онлайн, винаги си уцелвам размерите и е страхотно, ама някой път... някой път просто не намирам НИЩО!
Sad И сега е така, искам да си купя нещичко, нова рокличка, потниче, ама... нямам никакво настроение да се мъкна по улиците или в мола. Милия казва, че съм като мъж по магазините - минавам, ако нещо ми грабне вниманието - взимам. А най-добрите ми приятелки - докато аз съм пробвала и съм купила, те още не са минали 1/3 от магазина Simple Smile Кога ще се науча, не знам... Sad

Иначе сега през зимата много зле ми действаше тоя студ, направо ме е срам като какво ходех вкъщи Sad Ама накрая вече не издържах... Сега като подредихме пролетно, поизхвърлихме някои неща, пооправих си гардероба и пак извадих нещата с хубаво настроение Simple Smile

# 623
  • На острова
Ооо, и аз само сама си пазарувам. Иначе цялата енергия отива да гледам на другия какво му харесва, как му стои и т.н. Вчера направих бърз шопинг в Н&М за малкия..скоро и аз мисля да си понапазарувам - искам пантофки, чанта, бяла риза...

Мъжо не можеш го измъкна от магазините..Повече се мота и от мен. Любим бранд - G-star и Boss.

При мен разкрасително - почистване на зъбен камък и...избелващи лентички на Крест. Вчера си ги поръчах днес дойдоха и довечера ги почвам. Хепи, хепи  Party

# 624
  • София
Моят шопинг е отложен за другия месец, заради разходите покрай рождения ден. Предпочитам да пазарувам сама  Peace

Да попитам пак - можете ли да ми препоръчате добър козметик за кола маска в София?  Rolling Eyes

Слънчево настроение в този пролетен ден, красавици!  Hug

# 625
Здравейте и от мен,

Аз съм на работа, но ви чета.
Обичам да ходя сама по магазините. Така ми е най-спокойно и не се съобразявам с никого.
Ама и аз като Сиска, в Търново има точно 4-5 магазина, дето си струва да отидеш.
Искам нова прическа и сега умувам каква да е newsm78.

Миа - кажи повече за това избелване

# 626
Хелоу, лейзи лейдиз  Grinning

Сутринта станах, изпратих децата на училище и на градина, мъжа - на работа, направих си тренировката, взех си душ, хидратирах тялото и седнах да си изпия кафето на терасата. Голям кеф. Сега мисля пак да се прехвърля там  Simple Smile

Днес отидох да си взема пролетно якенце и покрай него си накупих и няколко блузки и потничета. И след като последния път си взех накуп 11 шалчета и ми се натрупаха сигурно 25-30 (трябва да ги преброя) и се зарекох да не си купувам повее, така и влязох в един магазин и си взех още 4  Laughing  ooooh! След това прецених, че нямам достатъчно дрънкулки за вратлето, та взех че си накупих и герданчета разни и сега съм супер доволна, въпреки че останах без главното, за което излязох - ФДТ.

Момичета, да ви кажа, много съм доволна, че се зачетох в нашата тема и покрай вас открих сайта на Златната рибка. Хич не си харесвах косата, седеше ми някак нежива, но от няколко месеца насам, след като вече над половин година ползвам разни продукти от сайта, косата просто ми е друга. Гъста, здрава, доби блясък... пу-пу, да не се самоурочасам  Laughing Сега много ме е яд, че изпуснах промоцията на Макадамия, защото бих ползвала и други продукти от тази марка, тъй като съм изключително доволна от маската за коса.

Моят мъж пък се мотае много по магазините. Аз като си харесам нещо, го грабвам и хич и не обикалям.

Минана, с две ръце съм за околоочния на Нукс. От всички кремове, които съм ползвала досега, Нукс ми е фаворит.

Сиска, сподели къде е промоцията на Нукс.

Лори, и моята фризьорка все ми обяснява, че продуктите от Златна рибка не стрували и че ефектът им бил краткотраен. Вързах се на думите й и си взех разни шампоани и маски от салона й, но не останах доволна изобщо. Единствено Орофлуидото и Юника си заслужаваха от всичко, което ми препоръча.

# 627
  • София
Аз също обичам сама да си пазарувам..... Simple Smile
Опитах днес едни лентички за черни точки Бютик..... нещо си с въглен и нищо  ,промяна никаква Simple Smile
Времето е чудно разходихме се с децата и дори спинкат вече та и аз смятам Grinning

# 628
Айде и тук да се изфукам с ноктетата фук фук:

Скрит текст:

За пазаруването, с милУтУ нямам проблем ходи с мен, мотае се без да  мрънка, пу-пу да не го хваля много, че ще ми завидите и ще го причакате прред вкъщи да го откраднете  Mr. Green
Та без майтапа освен с него предпочитам сама. Така наистина си намирам каквото ми хареса, а аз не обичам много да се чудя. Знам какво търся, намирам го, купувам го и съм хепи Simple Smile

# 629
polito, siska, за кой крем на Нукс говорите. Този, който Бабъл препоръча, че хидратира ли? Аз имам 2 чисто нови хубави кремове за лице, затова питам за околоочен. В интерес на истината на Биодерма околоочен не съм ползвала досега. От Виши и Ла Рош не съм доволна особено.
Благодаря на всички и за отзивите за пазаруването  Hug Мъжа ми също обичаше преди време да обикаля с мен, но сега не го карам вече, защото много го боли крака. Преди много години е имал операция на стъпалото. Като влезе в някой магазин първата му работа е да намери къде да седне.
Купих си набелязаната рокля и една бяла риза. Много съм доволна  Wink Това ми е разкрасителното за днес  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт