Мързеливи красавици - 22

• 34 036
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Хайде, има ли кой да каже "Наздраве"
Мими, Боби - хайде на винце

# 601
  • при моите деца .....
Кали, от мен НАЗДРАВЕ  с вода! Аз днес съм на млечно плодов ден....
Никакъв алкохол  Mr. Green
Някакъв съвет за природен диуретик?
Билкови таблетки?....
Сега като се затопли и ще стане страшно....
Мими, много ми хареса и на мен....

# 602
Аз с ракийка, наздраве !
Гледам Столичаните, а трябва да се къпя да пусна пералня , да се изсуша, да оправя дребния  ooooh!

# 603
  • при моите деца .....
Кисче, и аз гледам Столичаните....
Винаги ми оправят настроението...

# 604
Добър ви вечер  Crazy

Цял ден имах гости и не можах нищичко да свърша вкъщи и върху себе си. Имам чувството, че откакто напуснах работа и съм свободна по цял ден, все не мога да се организирам да свърша всичко, което искам  Crossing Arms

Фризьора ми сто процента има задни мисли, но мисля да пробвам с още някой продукт на МШ, освен млечната маска...

Велвет, да се оправя бързо детенце. Юнак без рана не може. Аз като малко бях нон стоп с рани, шевове. Сега целите ми крака са в разни белези, ама какво да се прави, детска му работа Simple Smile

Ади, това мече страхотни бузки има, да го нащипеш от мен  Crazy

Боби, всякакви билки, сварени на чай разхлабват. Пробвай със зелен. На мен преди малко ми казаха, че хита в момента било джинджифил с мед за укрепване на имунната система  newsm78

Феичке, не унивай  Hug Предстоят ти толкова хубави моменти

Казвам ви лека вечер и отивам към банята  lovekiss

# 605
  • Vienna
Здравейте, красавици  Hug
Как сте? Мързелувате ли  Mr. Green ?
Днес прекарах целия ден навън, голям ентусиазъм ме е обзел да пробвам нови неща, особено в гримирането  Mr. Green Сложих си доста розов руж, погледах се малко, обмислях дали да не го изтрия, а то взе, че много ми хареса  Flutter Общо взето стане ли по-топло и слънчево и ме обзема желание всичко да ми е цветно  Mr. Green
Отчитам се с редовното разкрасяване - упражнения, кремове и т.н + тичане и сладолед  Mr. Green
Боби, много хубави стихотворения слагаш винаги   bouquet
Ади, малкият е голям сладур, а и с тези бузки  Crazy
МимиHug Гони я тази депресия.  Hug Hug

# 606
  • София
Благодаря ви за подкрепата, момичета  Hug

И искам да ви питам можете ли да ми препоръчате добра козметичка за кола маска - в центъра или около кв. Гео Милев? Rolling Eyes

# 607
  • варна
kaly* , тази вечер бях на студен чай Hug, ама нищо утре ще ти правя компания Hug Heart Eyes
Боби , чета го вече за 10 пъти - наистина е страхотно - благодавя , че го сподели Heart Eyes
NoBaby, от всичко което си правила днес - най ми хареса сладоледа Mr. Green Hug

# 608
  • в Кошера
Добро утро!  Hug

Мимка, аз съм пробвала Нивеа, всички варианти на Гарние, Лирен, Ла Рош, Лумене. Ако те интересува нещо за някой от изброените - питай.  Hug

Боби, много силни стихове. Пускай по-често, ей така, да нахраним душите.  Peace

Скрит текст:
Една от любимите ми творби на Радой Ралин:

Безглаголно стихотворение

Градина, пролет, май, цветя,
    скамейка, шепот сладък.
    И сред цветята Той и Тя,
    любов и тъй нататък.

Поля, природа, красота,
    река, гора, нататък,
    природа, сбъдната мечта,
    възторг и тъй нататък.

Годеж, венчило, поп и брак,
    момент безумно кратък,
    после проза, скука, мрак,
    деца и тъй нататък.

Курорт, море, приятен смях,
    простор, вълни оттатък,
    възбуда, трепет, сладък грях,
    рога и тъй нататък.

Полуда, нежност, сълзи, плач,
    плесник и писък кратък,
    багаж, билет, дете, носач,
    развод и тъй нататък.

Нахалник, пари, кола,
    вертеп и той сред мрака,
    кафе, билярд, квартира, ключ,
    жени и тъй нататък.

Бастун, легло, юрган, приют,
    глава с перчем окапъл,
    цокало, карти сноп, албум,
    легло и тъй нататък.

Наследници, камбанен звън
    и яма сред цветята,
    лопата, кирка, поп и кръст,
    ковчег без тъй нататък.

Днес мисля да поръчам Initialiste, заредили са в Рибката.  Flutter

От седмица ме мъчи косопад, сезонен най-вероятно. Има ли някой като мен? Как се справяте?  newsm78

# 609
Добро утро!

Тази нощ съм спала само 4 часа и сега съм си сложила една огромна чаша с кафе пред компютъра и дано не заспя докато пиша  Tired

Димяни, таблетът е Acer, аз понеже нищо не разбирам, казах до колко пари и ми предложиха този.Подозирам обаче, че и момчето, което ми го продаде не разбираше много повече от мен.

Лори, аз не го поръчах този месец притибокс-а и не съжалявам, въпреки, че този път кутията е по-хубава.Дано стават по-добри с времето.

mimi_82, за ББ бих ти препоръчала като за начало на Лореал нюд меджик, лесно се нанася, не е силно покривен, но изравнява.

Велвет, дано му е минало на детенцето!Дръж ни в течение с ремонта........ как обичам ремонти  Grinning

OnDiNe, защо трябваше да го споделяш този сайт, сега ще ми отиде половин ден Mr. Green Шегувам се , мерси, че ни го показа!

Феичка, радвай се на хубавите неща, които ти се случват!Финансовите проблеми ще се оправят, ще видиш.

Ади, много сладки бузки има твоето мече!

За всички, които не споменах  Hug

Аз сигурно нищо разкрасително няма да свърша освен, ако детето ми позволи ще взема един дъъъъълъг ободряващ душ.

Хубав и слънчев ден, момичета!

# 610
Здравейте красиви  Hug
Минавам с малка молба. Мъжът ми много мрази да ходи по магазините, за да си купува дрехи, за други неща обича  Mr. Green Опитвам се да го накарам да отидем, защото има нужда от доста неща, според мен. Моля ви да споделите откъде пазаруват вашите мъже, за да не се шляем много и той да се откаже  Laughing Аз лично мога с часове и с дни да обикалям, но той е ...  ooooh!
Ади, мечето е разкошно  Heart Eyes Вчера получих поканата за нашето тържество в яслата. Нямам търпение да го видя и моя малък мъж. Ще бъде морков  Laughing
mimi_82, аз си купих ББ на Гарние за смесена кожа, не съм много впечатлена, но ще си го ползвам  Peace
Разкрасително съм с боядисана глава. Обмислям една рокля, която видях вчера, днес ще отида да я пробвам и съм почти сигурна, че ще я купя  Mr. Green
Повтарям си и въпроса за крем за около очи, да е добре хидратиращ.
Слънчев ден ви желая  Sunglasses

# 611
  • София
Добро утро!

Le Soleil* ,хубав избор сте направили за Асера  Peace не си сгрешила определено аз имама лаптоп от същата марка Grinning идеални са!С здраве!

Снощи се лакирах с новия лак на ГР 110 много е хубав да видим и колко ще държи Mr. Green За сега имам едно къоане с него и едно миене на сумати чинии Laughing не е мръднал  Peace
За днес друго не планувам ...освен разходка с децата но готвя и към 11 ще е  Sunglasses

Хубав ден Hug

# 612
  • в Кошера
Минана, отидете в Peek & Cloppenburg, има огромен избор на марки.  Peace

ММ е супер бърз в шопинга, ходи в 3-4 магазина.  Peace За разлика от мен... Mr. Green Whistling

Поръчах си серумчето на Керастаз, нямам търпение да го пробвам утре.  Crazy

# 613
ДУбрЮтрУ   bouquet
Още си пия кафето и така поне още час. За днес, ноктетара решила съм да ги направя на точки, весело ми е Simple Smile. Друго, малко да пооправя къщурката.

С моя мъж обичаме и си пазаруваме от Пиротска Simple Smile има един магазин, в който той си харесва и дънки и блузи, защото са класически и нормални.

# 614
  • София
Здравейте момичета!Аз днес добре се наспах и се чуствам перфектно,колко му трябва на човек.Следобяд съм на козметик за вежди и почистване на лицето.
Tyra ,май всички мъже са бързи и моят влиза и все си намира неговото,даже понякога дори не мери,казва "Това ще ми стане!" и взима.Затова с него хич не обичам да ходя по магазините,аз съм бавна,искам да гледам,да обикалям.

minana ,аз също бих ти препоръчала Peek & Cloppenburg,Зара,Кенвело,Колинс.
 Относно кремчето за околоочен,ако е само за хидратация бих ти препоръчала на Nuxe:

Столичаните и аз много ги харесвам и ги гледам с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт