Мързеливи красавици - 22

• 34 042
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • Street of Dreams
На ви го, ама иска ровене. Peace
http://www.rock-kleidung.com/
Скрит текст:
Изчезнали са ми линковете на джаджите от предния пост, я да пробваме така:

Да ви кажа какво всъщност търсих в нета - искам за пролетта дънково якенце, с ръкави до лактите. Видях някой си по телевизията на някакви си награди с такова и се влюбих...

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 17:47 от OnDiNe_

# 586
  • София
Здравейте, момичета   bouquet

Тотално ви изпуснах, ама при мен няма почти нищо ново. Изпаднала съм в някаква дупка, заради нестигащите доходи, а ми предстои и смяна на жилището + ремонт  Tired Опитвам се да си намеря някаква надомна работа за свободното време, ама няма  Tired Ужасно депресирана съм. Единственото, което ме радва е, че с приятеля ми ще живеем заедно...

Пооплаках се, но спирам да не ви развалям настроението. Ще ви чета от балкона!  Peace

Приятна пролетна вечер!  Hug

# 587
Такааа, измих, оправих прането, намазах главицата и сега ще се ексфолирам, измия главицат, хидратирам  Mr. Green К'во още Simple Smile Ноктите утре, че да не стоя без работа като свърша всичко днес.

Аз си ползвам гарниер и това си е, ама ако си оправя и гадната кожица. Не стига, че мазна, ама и чувствителна, а милото с тази брада  Rolling Eyes

Айде, отивам да се правя красива Simple Smile

# 588
Здрасти бандааааа Hug

Днес беше мързеливо -красив ден Laughing

Сутринта станахме,заведохме дечурлигата и бързо на масаж.Божественоооооооо CrazyНаправо излязох друг човек Mr. GreenСауната не ми хареса много,ама на масаж пак ще ходя.За информация-избрах си антистрес масаж.Единственото неприятно беше изпукването в началото,всичко друго беше дъ бест newsm10

После минахме през Джъмбо,че ми трябваха разни джунджорийки за ДГ и някак си се узовахме в Парадайз център Mr. GreenГоляяяяяяяямо нещо,голямо чудо-фонтани,магазини CrazyКупих си едно коланче и една лятна Джилетка.Зачудих се на едни потурки в Паус джинса,но не ги взех.Ще им се почудя още малко Laughing
Каката и тя намаза с едни къси джинсови панталонки на Ориджинал Мартинес и едно коланче от Зара.За малчо -гумени животни
Прибрахме се в 17 ч-капналииии.

Сега разкрасително ще си тегля един топъл душ и ще подлегна.
Утре съм първа група,с 3-годишните бебета,кееееф Hug

Забравих да ви покажа ситния,който всъщност изглежда малко като мече,в сравнение с децата от яслата Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 19:15 от ***Ади***

# 589
Ахой, прекрасни.
Чета ви, ама толкова депресия беше миналата седмица, че 4-5 пъти почвах да пиша и грам не ми се занимаваше. Пишех "Здрасти" и изтрих и затварях форума. Да си призная гледам да го отварям на два дни по един път и съм щастлива, че успявам. По едно време беше голяма мания и висях 20/7  Joy

Накратко да кажа за вулканичната маска, че няколко питания имаше - WOW ефект на зоната под устните и не толкова WOWефект на носа. Не я слагам в Топ 3 на необходимите продукти, но влиза в десятката.

Феичке, радвай се на хубавото и не мисли за лошото  Hug
Ади, много е готин ситния мечо  Heart Eyes
Весето, хич не ми се струва да си мързелива  Crazy
Велвет, това за принцесата звучи супер  Flutter Ама според мен и при тях пада едно търчане наляво-надясно  Mr. Green То там да не смееш да седнеш в неподходяща поза или да вземеш грешната вилица за вечерята  Mr. Green

Пропускам маса дами, ама наистина не ми се пише. Надявам се да ме извините, за което. Целувки и гушки на всички, особено на тези, които имат нужда  Hug Heart Eyes

# 590
  • варна
Е, няма да се разберем така - на мене някои ще ми отговори ли Hug

# 591
  • София
Здравейте!

velvetvoice,юнак без рана не може Simple Smile Дано не се е изплашила много малката палавница.
Lorilicious,много ясно че ще си хвали продуктите на Милк шейк,нали все пак с тях работят.Които между другото са готини,но все пак не трябва да се отричат и другите професионални серии.
 Мравчето,на живо не съм ти виждала косата,но на снимки хич не ми изглежда като да е умряла,точно пък твоята е толкова далеч от това определение  Joy
 А за изцепките обикновено като отида при фризьор,който не ме познава и винаги изрично казвам че НЕ искам да ми се филира косата,за да не ме изненада някой (случвало ми се е).И една фризьорка като скочи,и с тон все едно ми се кара "Ама моля ви се,не съм си и помисляла да ви филирам и без това тънката коса!" Tired
Тъпи са такива изцепки,на мен поне не ми стана никак приятно.
Да не говорим че накрая един начупен сешоар не можа да ми направи и отново се оправда с тънката ми и мека коса,която не подлежи на интервенция.Аз май ви бях разказвала как докарах след начупения сешоар прическа тип Моцарт  hahaha .Никога не се бях смяла така на себе си и съжалявам че не се снимах.
***Ади*** ,много ти е сладко мечето Simple Smile
В този Парадайс още не съм ходила.Отвориха ли всички магазини?Честити да са им новите придобивки на дечковците.
Феичка13 ,гуш  Hug Я горе главата,предстои ти едно хубаво начало и една голяма крачка напред!
Vesseto ,на тия мъже като им набоцкат брадите и е ужасно,като кактуси са!
mimi_82 с ББ тата хич не съм в час.Аз съм се насочила към тониращите кремчета на Клиник.

# 592
  • при моите деца .....
Привет, красавици!
Чета ви, следя ви, но и аз съм без настроение, но да се разпиша.....
По ред на номерата  Laughing
velvetvoice, надявам се, че принцесата вече е добре. Моята Марти два пъти си е цепила веждата - първия път беше с ме и я шиха, че беше зигзагообразен, дълбок и за да се затвори по-добре я шиха, а втория път я залепиха....
Феичка,  Hug Концентрирай се на приятните емоции, радвай се на хубавото време......
Мими, аз имам на Гарниер ВВ крема за смесена - мазна кожа.... 3 пъти съм го използвала.... Харесва ми ефекта....
Бери, разписвай се.... Аз съм пристрастена към форума.... Помага ми в лоши моменти....
Ади, много хубаво мече.
Скрит текст:
На лично съобщение ще изпратя сценария с игрите
Vesseto, днес водиш класация за най-грижещата се за красотата си мързелана....
Лори, остави ги тези препоръки.... Доброто за един може да не влияе на друг добре....
Пропускам много мързелани, но съм на линия и ще пиша пак....

Я и да се отчета - разкрасителна пералня, ходене пеша около 5 км, танци - 1 час, баня....
Днес отново съм на млечно-плодов ден..... миналата седмица прекалих, очаквам МЦ и задържам течности..... ръце, крака оттекли..... Да ми предложите нещо?
Хубава вечер!

# 593
  • Canada
По темата с ББ-тата да споделя Mr. Green

Хидратиращ съм пробвала този: http://www.ebay.com/itm/BRTC-JASMIN-WATER-SPF30PA-Blemish-Balm-B … sh=item4cfe1b3672
Изравнява тена, позволява напластяване, не стои като маска, комфортен е за кожата  Peace
Регулиращ този: http://www.ebay.com/itm/BRTC-TROUBLE-BLEMISH-RECOVER-BALM-SPF28P … sh=item4cf946dc33
Не пресушава кожата, регулира омазняването, добре се държи при топлина и влага  Peace
Този ми е фаворит, но за тази цена направо Шанел ще си взема  Mr. Green http://www.ebay.com/itm/BRTC-Glamorous-Sparkling-BB-Cream-SPF36- … sh=item2eb40ff1de
Стахотна, нежна текстура, залепва като втора кожа, тенът е сияен и изравнен  Peace

ББ-тата на Скин79 не ги харесвам, мазни и лепкави са ми  Peace Имам и спорадични впечатления от други марки, но не си спомням нещо да ме е впечатлило. Трите споменати по-горе съм ги ползвала достатъчно дълго за да ги преценя  Flutter

От не-корейските ББ-та имам опит с този на Есте Лодер и Boscia. Вторият ползвам и в момента и мога само суперлативи да кажа.
Ако трябва с две думи да сравня: ЗА не-корейските ББ-та съм защото се абсорбират по-добре от кожата, като цяло се нанасят по-равномерно и е по-малък риска от ефекта маска, усещането е като след хубав крем, тена е подобрен. За анти ейдж и подобни ефекти е твърде индивидуално. ЗА корейските съм защото имат по-добра слънце защита, имат благотворен ефект върху пигментните петна /тези, които го обещават, разбира се/. Минус е, че на мен ми запушват порите  Peace
В очакване съм на водоустойчив ББ, покраи него намерих и един минерален, който никак не звучи зле, предолагам, че ще е и по-лек като текстура: http://www.ebay.com/itm/Innisfree-Mineral-Sun-Waterproof-BB-Crea … sh=item257a716e66

И последно - линковете са произволни, ако се спрете на нещо гледайте внимателно цветовете и продавача  Mr. Green
Простете за спама, на някой може да е полезен  Mr. Green

# 594
  • варна
Foncé , благодаря ти - ще ги разгледам Hug
Боби , и аз съм в такъв период - без настроение Confused
Bubble Hug

# 595
  • Street of Dreams
Феичка, стегни се. Hug Искам да ти кажа, че като се обърна назад, в най-щастливият период от живота си бях безработна месеци наред. Но и аз бях прясно влюбена и най-после заживяла с любимия, който правеше най-вкусните сандвичи на света, имах време за него, за семейството си, за себе си. Така че изправи ушите и се наслаждавай на тези възможности, докато си търсиш работа.
Ади, много лошо гледа ситния Mr. Green Heart Eyes
Бъбълче, докато се въртях из новата си кухня (кухничка) се сетих за теб - какво стана с твоята нова кухня?

Кой ме накара сега да отворя пак азиатските парцалки, пак взех да се замислям дали да не рискувам. Ако половината стават за носене, пак ще съм доволна. Изпращам ви списък, да не скучаете, докато аз играя Texas Hold Em Mr. Green

# 596
  • София

Бъбълче, докато се въртях из новата си кухня (кухничка) се сетих за теб - какво стана с твоята нова кухня?
Това на старо строителство основен ремонт да правиш е голямо приключение.Какво стана ... ми голямо разбиване падна,много мръсотия,нерви и пари в крайна сметка се получи така,както го исках! Crazy

# 597
Момичета  Hug

Нямам настроение за писане, но ви чета.
Разкрасително - ходих на козметик за почистване на лице, и докато стигна до колата ме наваля. Сега гледам "Като две капки...." и  кисна крака в морска сол и ще използвам да си оправя ноктетата. Мисля да сложа един лилав лак за настроение.

Феичка - радвай се на хубавите моменти с любимия,
OnDiNe_  - супер са, мирише ми на поръчване Mr. Green
Боби - каква ти е програмата за отслабване?

# 598
  • при моите деца .....
Едно стихче от нета за всички красавици, на които им е трудно
КОГАТО ТИ Е ТРУДНО
Aвтор: Десислава Церовска /Звезда Христова/

Когато ти е трудно, се поспри!
Огледай се с усмивка в полумрака.
Спомни си бързо своите мечти
и смело пак тръгни. Не чакай!

Когато ти е трудно, поплачи!
Сълзите ще измият сивотата.
А после смело пак напред тръгни,
почакай - ще те хвана за ръката.

Когато ти е трудно, полети!
Над облаците има път за тебе.
И този път не свършва призори,
той води до едно безгрижно време.

Когато ти е трудно, дай ми знак!
А аз ще ти изпратя чудесата.
Дори на някой да не си му драг,
усмивка мятай. Давай за отплата.

Кали, не мога да се мотивирам да отслабвам.... поне 4 дни се храня разумно- по режимите на Байкова - предразположена съм към качване, а и съм без ЩЖ......
И аз съм с лилав лак за настроение....

# 599
  • варна
Боби, страхотно стихотворение Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт