Мързеливи красавици - 22

• 34 239
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, аз съм нова при вас, но ми звучите готини. Предполагам няма да се учудите като призная, че ме домързя да чета подробно 38-те странички тука в темичката. Щеше ми се да питам някоя пробвала ли го е това с меденият антицелулитен масаж и наистина ли са толкова бързи и добри резултатите? Чак 2-3 см...  newsm78

# 571
  • Street of Dreams
Посред нощ ме хвана музата да си "реставрирам" нокъта по системата на Боби и ми изглежда, сякаш да е проработило Praynig Втори пласт хартия не пожела да се залепи, но чувствам нещата значително по-стабилни. Че се олепах цялата, олепах се, че стана криво - така е... но като за първи път съм доволна. Peace Отгоре замазах положението с пясъчен лак и нищо не личи. Simple Smile Даже ви направих снимка, но видях как неглиже съм се лакирала и ме досрамя да я кача. Mr. Green

Тайра, влюбих се в тази маса. Друг свят е тази италианска изящност и изпипаност пред шведската простота и семплост. Все едно си паркира Мазератито до Волвото ми Mr. Green

В банята не държа почти нищо, освен нещата за миене, сешоара и разпределителни фиби. А, и едно венче да не си мокря косата като си мия лицето. Не съм свикнала, не ми е удобно, а и място нямам.

# 572
  • Велико Търново
Здравейте,мързелани Wink  bouquet
Вчера се самоуважих с едни сенки на Шанел-Ilussion D'omre Epatant- и днес не мога да им се нарадвам-страхотно стоят Heart Eyes
Bubble,пудрата на Кларанс е Skin Ilussion- много ми харесва Heart Eyes
Blondiva,добре дошла  bouquet
А на всички-слънчев и усмихнат ден Hug

# 573
  • в Кошера
Хай, прекрасни!  Hug

Ондин, моята е почти същата, но не тази от снимката. Когато правихме обзавеждането казах на проектантите какво искам и си получих Моя тоалетка, уникална дет' се вика.  Mr. Green Не е отделен елемент, а е слята със шкафове и гардероби, стана много интересно. Но не я ползвам много често. Бързайки мацвам крема в банята, малко руж на крак и съм готова.  Wink

Запретнала съм ръкави с педикюра - Динята на ЕссиHeart Eyes

Лори, бързо съхне, да. Не слагам крем преди него, НО след като вечерта съм се намазала с 3-тата стъпка на Клиник/кокосово масло/нощен крем, сутринта измивам само с вода. Така кожата ми не се пресушава и нещата се случват по-гладко.  Mr. Green Пробвай трика с нанасяне на зони - слагаш на челото и размазваш, после на бузите и размазваш...и така поетапно. Това ми беше техниката с Нивейското ВВ, което съхне 5 пъти по-бързо от Луменето.  Whistling
Аз не го нанасям на етапи, НО пък съм супер бърза и нямам проблем с преждевременното засъхване.  Peace

# 574
  • София/Горна Оряховица
Видях го и аз това Луменско ББ, ама ... тъмно бе, хорааа  Shocked . Аз ще трябва да постоя 2-3 седмици под слънцето, за да мога да ползвам това нещо  Laughing .

А нивейското ББ ми скри шапката - прекрасно оранжев цвят  hahaha . Майка ми се пообъркала и си го купила без да се допита до съветите ми и накрая мрънкаше, че й продали нещо оранжево  Laughing .
Не знам защо, но върху мен и майка ми стои откровено оранжево, така с леко напомняне за ягуарче  Flutter .

# 575
  • София
На мен ББ на Нивеа също не ми допада на цвят,твствах и двата.....

# 576
  • в Кошера
Най-светлото ВВ, откриваемо в магазинната ни мрежа, е лайт варианта на Гарние-то за мазна кожа.  Peace Ако и то идва тъмно на някоя от вас, значи по-добре да се насочи към азиатско ВВ.  Peace В съответната тема има доста инфо по въпроса. От нашите момичета  Hug мисля, че Велвет и Мравчето биха се изказали компетентно.  Peace

# 577
Ха, здравейте набързичко, че ме чака яко чистене

Какво ти казаха за косата и какво ти предложиха?

Каза ми, че трябва да се ориентирам към по-лек продукт, след като му споменах Лореал Проф. и Керастаз и каза, че това с редуването не било правилно... Не знам дали защото иска да ми продаде техните продукти (Милкшейк) или какво, но каза, че те щели да ми помогнат много повече  Thinking

Тайра, бб-то го нанасям на етапи. Първо едната буза, после другата и така... но не съм свикнала с толкова бързо засъхване, може би ще пробвам да го смеся с крем. Имам един хидрабио на Биодерма, който не ползвам, та може да влезне в употреба Simple Smile Иначе ми харесва как седи на лицето  Flutter

И аз съм за козметик, другата седмица ще запиша час.

Получих притибокса - 1 цял душ гел и двайсетина тестерчета Simple Smile Ясно е, че няма да се поръчва повече. Глосибокса излиза с 3,4 лв по-скъп, но си заслужава 1000 пъти повече  Naughty

# 578
  • варна
Аз да си призная никога не съм ползвала BB Blush, ама като ви чета и ми се прииска да си взема Simple SmileДа ме ориентирате какво да гледам, от къде поръчвате Thinking
По темата - домашен фитнес с парцала Joy и маска на лицето с банан и лимон Flutter

# 579
  • GYM
Здравейте, милички Hug Hug Hug Hug
Набързо минавам да ви нагледам, че днес голямо търчане напред-назад. Имах ходене до НАП и малсо преди да тръгна се обади сестрата от градината на Дарчето, че паднала и си разцепила брадичката ooooh! Спешно ходихме да я лепят, после до един строителен хипермалкет, да гледаме кухни, после до НАП-а, после да гледаме фурни Crazy направо не знам къде съм. Седнах да попия малко бира hahaha Joy Laughing че да дойда на себе си. Дойде ми новото ББ, пак корейско, ама май ми е тъмно. Ще видя на лице как е, и дано да е по-добре.Дано, ама надали, дет` се вика Пак нищо по себе си няма да свърша, утре имам едно малко участие и трябва да съм добре на вид, ама кой знае, ще сколасам ли. Планирала съм протеинова терапия за косата и поне ноктите на ръцете да си оправя. Ходя си още като Гайтан Веждю, и там имам да се трудя ooooh!
Въобще, всичко на мене чака, голяма лудница. Чак ми иде да зарежа всичко и да стана принцеса Laughing
Цунки и гушки, може пак да мина Hug Hug Hug Hug Hug

# 580
Velvet, я сподели кое ББ получи?  Flutter Ооо кухня ще обзавеждаш - же-сто-ко  Heart Eyes

Лори, от личен опит, на такива тотални отричания на тоя или оня продукт от фризьори никак не се възвам. На мен една фризьорка ми беше казала, че косата ми била като болна, представете си  Shocked и почна да ми хвали нейните продукти колко били уникални. Аз пък си я харесвам косата и не си купих нищо от нея.  Crossing Arms

Бобсън, надникни в темата за ББ кремовете. Като цяло корейските са за доста светла кожа, но има значение и подтонът й. Това се определя по цвета на вените на ръцете. В темата пише точно  кой цвят какво означва, сори, ама помня само за себе си - неутрален, понеже са ми ни сини, ни зелени.  Laughing Използвала съм мострите на скин79, те са си всичките за светла кожа. На мен не ми допаднаха и ги подарих на мацка с поцеланово бяло лице. Тя си харесва розовия скин и си го поръча в голям размер. Миша пърфект кавър 23 става и за светла и за по-тъмна кожа (като моята) добре се адаптира. Но е май по-скоро за по-светла. Май само с това мога да съм полезна Rolling Eyes

Тайра, замисъла на тоалетката е страхотен!! На Ондин също е много готина. Аз пък харесвам и италиянски и скандинавски стил мебели.   Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 16:26 от Мравчето

# 581
  • София/Горна Оряховица
Аз подтона си го знам добре - жълтурка съм  Flutter . Е, не като иконката ...  Laughing .

Ама, ей така, искаше ми се да е от нашия пазар, да не го чакам да идва от Корея.

Така или иначе - за какво съм се затюхкала, като имам още 3фдт за измазване  newsm78 ? Да си начеша крастата сигурно  Laughing . Накрая ще метна един Гарние за смесена кожа и туй то.

Днес си махнах хубавия лак от вчера  Sad . Бях го надрала, разбира се  #Cussing out . Ноктите ми постояха почти час, намазани обилно със сусамово масло  Crazy Flutter . Ще ги видим дали ще са благодарни, сега им метнах един заздравител да се радват и това е  Laughing .

# 582
Ясно, е ти си знаеш, ама ако решиш - не се чака дълго.  В общия случай около 10 дни  Flutter

Проблемът с лака съм си го решила от няколко седмици - не се лакирам, много ми е спокойно  Laughing
Не майтапа настрана, искам да се лакирам, ама мотивацията куца. Все не мога да се пречупя за това занимание. За доста други неща съм много стриктна, но ми доставят удоволствие, а лакирането  ooooh!

# 583
  • Street of Dreams
Днес и утре почивам, връщам се от обяд и кафе, пуснах пералня и ще помързелувам. Имам милион задачки, отлагани за през почивните дни, но пък си ми се полага един ден изключване от всичко.

Велветвойс, какви участия взимаш? Ако съдя по никнейма ти, залагам на пеене? Simple Smile

Корея прави своя бум напоследък. С ББ-кремовете не се разбирам много, защото се чувствам гримирана, а не с крем, но пък попаднах на невероятен сайт за дрехи и бижута. Не мога да ви опиша колко му се радвах часове наред, толкова сладки, различни, красиви и със собствен стил дрешки, чанти и бижута на абсолютно смешни цени. Примерно тези две джаджи в така любимия ми напоследък готик струват няакви центове!

# 584
e, сега с ченгел ли да ти теглим думите  Flutter
Сподели го с нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт