Мързеливи красавици - 22

• 34 242
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • варна
Добър вечер от мене Hug

# 556
Добър вечер!!!

Лаковете ми харесват....ама на чужди пръсти Mr. Green

Тоалетките ви са страхотни.Моята е обикновена,с по две чекмеджета от двете страни и по едно шкафче.Отгоре с едно статично и две прибиращи се огледала.Е,все не ми стига д
а си побера боклуците Laughing

Боби,не се притеснявай,когато имаш време,тогава Hug

Бабълче,още преподавам ,да.Сигурно до м.Юни ще ходя на сегашното място,после ще видим..... Simple SmileЩе имам избор м/у 3 градини през м.Септември Peace

Разкрасително- утре съм на масаж,а днес ....нищо,освен каланетиката,душа и кремовете Blush

# 557
  • варна
*Ади*, като каза масаж и на мене много ми се ходи Laughing ти на какъв си?

# 558
Забравих да кажа,че днес беше тържеството на малчо в яслата,но през телефона не мога да ви кача снимка.Утре ще сложа през компа.Много бяха сладки,много.Госпожите са истински ентусиастки,да се нагърбят да правят тържество с две годишни хлапета.

Лека нощ от мен.Денят ми се видя къс от към време и дълъг от към ангажименти Crazy

Мими,на антистрес плюс сауна и релакс зона (за последното не съм сигурна,че ще го издържа Thinking)

# 559
  • варна
Ади, направо ти завидях Crazy - да споделиш после дали ти е харесало и ще чакаме снимки на марката Heart Eyes

# 560
Ето ме пак,

Наздраве има ли на кого да кажа?

Ади - чакам снимки

Боби - звучиш много позитивно Hug

Мими - Hug

Искам и аз на масаж, но ще е чак за Великден, мислим да отидем някъде за 2-3 дни. Сега само работа и изпити всяка събота и неделя-ужасТ, Нямам време за нищо.
Има намаление на Макадамията Mr. Green
Аз си поръчах сетчето за път, че пътувам доста и това ми се видя много удобно.

Разкрасително ходих на кафе след работа.
Скрит текст:
Да ви се похваля преди време си бях купувала един спрей за почистване на велурени боти и имаше томбола с касова бележка.  Днес ми се обадиха, че съм спечелила ваучер за 40лв., утре ще мина да си го взема и да си избера нещо от daichman. Аз до сега не съм пазарувала обувки от там, ама все ще си изнамеря нещо.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 23:13 от kaly*

# 561
  • при моите деца .....
kaly*, честита награда!
А аз се опитвам да звуча и да се чувствам по-добре.....
Не планувам да ходя някъде по празниците..... Може да използвам за разходки с Марти - евтино и приятно.... дори незаменимо....
Ади, да разкажеш за масажа...
На масаж съм ходила само няколко - 2-3-4 пъти, когато се бях схванала.... толкова ме болеше, не можех да спя, че дори не си спомням масажа с добро....
На релаксиращ масаж не съм била.
Много слаба активност в темата.... всички красавици са се отдали на разкрасяване - очаквам ви утре неотразими на отчет.
OnDiNe, според мен филтърчето на чая замества тази специална хартия, която ти е показала ♥ Димяни ♥
Поли,  колко разкрасяване.... браво....

# 562
Здравейте!

Да ви се похваля днес се сдобих с таблет, Димяни да се чувства лично отговорна за това.
Димяниbouquet

Пристигна ми поръчка от Avon, която включваше и една 4-ка сенки, до сега не съм ползвала от техните.Останах много приятно изненадана.
Разкрасителното е маска на косата и лицето.Зарязала съм гимнастиката и йогата си и направо се срамувам от себе си.Утре се надявам волята да надделее над мързела.

Боби, дано скоро не само да се опитваш ами и да се почувстваш много по-добре  Hug Ако знаеш как те разбирам  Sad  различни са ни проблемите, но чувството ....

Лека нощ, мързеланки!

# 563
Здравейте, прекрасници   bouquet

Преди малко се прибирам от една презентация на Авен. Беше много приятно, намазах термална вода  Mr. Green Намерих и маската с йогурт най-накрая.
Днес бях на фризьор, оказа се, че половината дължина от косата ми е пълен демидж и ще трябва много търпение и усилия да я вдигна на крака  Laughing

Намерих ББто на Лумен. Тайра, при теб също ли изсъхва със скоростта на светлината. Едвам го размазах  Thinking

Вили, благодаря ти за инфото, ще го прегледам Hug

Бъбълче, аз мисля да сваля гелиша за месец, два. Натрупах сумати лакове и искам да си ги понося. После пак гел  Flutter Ти ще се възползваш ли?

Бисквитке, този, който си показала на първата снимка не е ли 115. Аз него имам и е много хубав  Peace

Криси, да ти е честито таблетчето  Party

# 564
  • Велико Търново
Привет,дами Hug Наздраве на пиещите Winkи аз съм от тях-все още с червено вино/допивам онова,чилийското Wink
Днес успях да си намеря лака на ГР,Лори,номерът е 110-успях да се намажа вече,дори и детето лакирах/не устоях на горещите й молби/ Mr. Green - засега ми харесва как стои,не ми закача,за трайност е още рано да кажа Wink И при мен ББ-то на Лумене изсъхва скорострелно Crazy-аз си "точкувам" лцето с крема,и докато размажа по бузите,на челото вече е засъхнал ooooh!-пак ми харесва,но си слагам дневния крем отдолу,а и днес си купих една дълго бленувана пудра на Кларанс и ще "запечатвам"ББ-то отгоре с нея Peace Купих си и парфюмче - Narciso Rodriguez Essence и за подарък ми дадоха мини-спирала на Диоршоу,едно антицелулитно кремче на Кларанс и друго такова,анти-ейдж за лице Heart Eyes Нямам търпение утре да се омацотя Crazy
Le Soleil*,честит ти таблет,със здраве да си го ползваш Hug
Доспа ми се от това вино Tired
лека нощ,красавици  bouquet

# 565
  • София

Хоп,да се разпиша за днес!
Лакирах се,ексфолирах тялото,седях около 20 минути с Макадамия на косата,после за финиш ползвах коприната на Чи,досега не съм правила такава комбинация,сега ми е мекичка косата,ще видим утре дали няма да кльофне.Мислих и на лицето да сложа от Гарниерската почистваща маска,но половинката си дойде и ще го отложа за утре-другиден.

Бъбълче, аз мисля да сваля гелиша за месец, два. Натрупах сумати лакове и искам да си ги понося. После пак гел  Flutter Ти ще се възползваш ли?

Не,няма да се възползвам най-вероятно.Нямам време сега да се занимавам и с ходене да ми махат Гелиша (това му е гадното на Гелиша,че идва един момент в който трябва да ходиш да ти го махат).Като знам и че от две седмици си отлагам посещението при козметик и фризьор не искам да си представям какво ще стане ако така направя и с Гелиша,няма по-грозно нещо от обелени нокти,особено в по-силни цветове,каквито обичам  Sick По-натам като се поосвободя с удоволствие ще се поглезя с някоя Гелишче. Heart Eyes

Какво ти казаха за косата и какво ти предложиха?

Le Soleil* ,честит таблет,със здраве и хубави новини да ни се разписваш от него Simple Smile
kaly* ,честито ваучерче,дано си харесаш нещо хубаво и удобно от магазина Simple Smile И да споделиш после отзиви за Макадамийките.
***Ади*** ,чудесно,успех с дечицата!Много е хубаво да се занимаваш с деца  Heart Eyes
 Чакам с интерес снимки от тържеството на малкия Simple Smile
*Biskvitka*,коя пудра на Кларанс бленуваш?

Леле,имах още нещо да пиша,ама ми заспива мозъка,лека нощ! smile3524

# 566
*Bubble*  - Макадамията я ползвам редовно, като редувам с Бамбуковата на  Alfaparf и  серията за боядисана коса на Kérastase. Но на моята коса  най-добре ми се отразява бамбуковата.
Ти доволна ли си от Макадамията?

# 567
  • София
Хелоууу  Mr. Green
Моите заспаха днес по късно и сега намирам време за вас  Hug

Le Soleil*,честит ти таблет миличка с здраве да си го ползваш   bouquetКакъв си взе?  Grinning

Бисквитка,значи и ти си изнамерила лака Simple Smile аз утре сутрин ще пиля гела и ещ си сложа да видим но ще смъкна всичко за да видя устойчивостта  без гел каква му е въпреки,че аз не съм много критерий за издръжлив лак защото мия на ден по 5 пъти чинии  Laughing и с препарата на едно къде ли не  ooooh!

Каква е тази маска Макадамия?

Ади,супер за тържеството прекрасни са били сигурна съм и като са толкова мънички  Heart Eyes да покажеш снимки Peace

Kaly,честита награда  Flutter Сигурна съм,че ще намериш все нещо да си купиш Grinning

На масаж когато бях млада ходех често сега от 7 г не съм стъпвала май  Thinking
Мъжа ми ще ме масажира  Laughing

лека ви красоти  Heart Eyes Hug

# 568
Димяни :
Скрит текст:

# 569
  • София
Kaly, чудесно   bouquet виждам прекрасни продукти и ще поръчам определено след като почета и разгледам! Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт