Мързеливи красавици - 22

• 34 247
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Бисквитка,и аз ще го потърся днес  Laughing ако намеря и аз ще споделя  Peace

velvetvoice .честита фризура  Hug

# 541
  • София/Горна Оряховица
Димяни, Бисквитке - аз го имам, номера му е 110  Peace . Стои много красиво, аз го комбинирам като акцент на палеца и безименния с червен лак.

А аз днес съм в много нежен прасковен нюд на ноктите. Лошото е, че като се опитвах събота и неделя да се лакира, в продължение на половин час не съхнеше гадината. Сега от 8часа се лакирам, изчаквам по около час между пластовете, преди 10 минути нанесох третия пласт и чак след час ще го проверя дали не си е заминал  Laughing . Иначе стои много красиво, ако оживее - ще го фотографирам.
Лака е golden rose fantastic color 209 . Точно като листенцата на някоя жълто-оранжева роза е  Heart Eyes . Повече ми харесва от класическите нюд лакове, които карат ръцете ми да изглеждат сиви, а ноктите - неподдържани.

# 542
  • Велико Търново
Бори,благодаря ти,че сподели номера Hug Не че нямаше да го позная Wink и....чакам с нетърпение да покажеш ноктетата-описанието ти звучи точно като за "мой" цвят Heart Eyes

# 543
  • Street of Dreams
Тайричка, покажи, покажи newsm08 Стана ми интересно това скрито огледало къде е скрито Simple Smile Да речем, че в два бютикейса ще събера четки, червила, спирали, моливи, пили. За чекмеджето остават ружовете, сенките, пудрите, скинфинишите. А кремовете? А разгримьорите? Фиби, шноли, ластици и четки? Памучни тампони,лакочистител, острилка... А стоте лака?! Tired ooooh! Joy

Бисквитка, Дамяни - не си купувайте този лак! Naughty Това чудо изглежда супер през шишето и аз го цапнах на мига, скъсах с него 2 чорапогащника и един клин (демек много закача) и просто няма махане - ама никакво! Изхабих цял лакочистител, тези брокати се бяха набили в ноктите ми! Абе аз не ви ли се оплаках тук?

Бис, мерси за линка, макар че поради географски причини не мога да поръчам, със сигурнст ще се огледам за такъв продукт. Добре е, че е помислено за такива случаи. Добре е, че ви попитах  Hug

# 544
  • София/Горна Оряховица
Бори,благодаря ти,че сподели номера Hug Не че нямаше да го позная Wink и....чакам с нетърпение да покажеш ноктетата-описанието ти звучи точно като за "мой" цвят Heart Eyes

Показвам го, с уговорката, че от мерак да снимам не съм изчистила още омацаното и не успях да си пооправя кожичките. Тук е обаче без топ лак, още не го чувствам напълно засъхнал  Blush .

Скрит текст:

А ето една снимка на 110 от блога на Лепи  Heart Eyes
Скрит текст:

OnDinE_ - аз го махам много лесно глитъра на ГР, както и всеки глитър: лакочистител върху тампонче, стои върху ноктите ми в продължение на 5-6 минутки, може и с фолио отгоре, и после махам. С чисто тампонче изчиствам няколкото изостанали броката и това е.
Иначе отгоре му слагам топ лак и нищо не ми е закачал. Обаче аз чорапогащник обувам и насън без да скъсам  Laughing .

# 545
  • Street of Dreams
 ooooh! Бобс, на това ли викаш "много лесно"? Joy Това с фолиото направо ме уби...завиждам ви за какви неща намирате време... Mr. Green

# 546
  • София/Горна Оряховица
Аз всички лакове впрочем така ги махам  Laughing . Само дето стоя около минутка.
Но специално глитърите така се махат - с престояване около 5-6 минутки, някои слагат и фолио, уж за да се задуши.
Парадоксално звучи, но е по-щадящо за ноктите - не се надират от частичките. После обаче са сухи кожичките, аз ги мажа с масълца, да се радват  Mr. Green .
Но иначе с всеки глитър си така, а даже този е с по-дребни частици и го махам по-лесно. Голямо забавление е с един на Пърфект, който е с по-едри частици  Joy .

Ама така е - който си има брада, си има и гребенче.

# 547
  • София
Мерси за номера Simple Smile след малко тръгвам на лов Simple Smile
Седи страхотно,а в нета от същата серия набелязах още два Simple Smileдано ги намеря....
За махането и аз държа тампонче няколки минути.
Боряна,аз с един на  Перфект преди време докато свалих полудях Laughing

# 548
Здравейте  Grinning

Хапвам салатка от домати и краставици, чета си ви и слушам радио Мелъди.

Сутринта се събудих в прекрасно настроение заради един най-обикновен сън. Обикновен, но за мен беше прекрасен  Laughing И от сутринта съм в супер настроение. Мисълта ми е колко незначително на пръв поглед нещо, може да те накара да се усмихваш през целия ден  Simple Smile

Отчитам се по темата: сложих Йогурт маската, измих косата, намазах я с Лореал Интензив, ексфолирах тялото, измих си банята, подсуших косата и я напръсках с Юника. Сега остава да измисля и какъв цвят да се лакирам. Маската на Лореал е страхотна. Редувам я с тази на Макадамия, но колкото и да съм доволна, Макадамията ми е фаворит. Страхотен продукт!

Велвет, честита прическа. Как върви ремонтът?

# 549
Здравейте, най-после съм здрава и съм на работа  Simple Smile
Все още ужасно уморена, отпаднала, но се надявам скоро да успея да вляза в релси. Разкрасително отново се гримирам всяка сутрин, лакирана съм. Довечера смятам да се боядисам и да оправям косата.
От вчера ми започна и Бизнес английския, с голямо желание отидох, много съм ентусиазирана и се надявам да има резултат.
Аз от тези глитъри на ГР имам 110 и 121, но въобще не съм доволна. Впрочем досега съм пробвала само 121, но ми издържа около половин ден без забележки. На следващия изглеждаше като на поне седмица. На всичкото отгоре въпреки фолиото се махна трудно ...  ooooh! Иначе цветовете са много хубави, но трайността  Tired
Издирвам хубав околоочен крем. Свършва ми Нирванекса на Нукс, преди бях много доволна от Пептилите на Уриаж, та сега се чудя дали да не ги взима пак  newsm78
Пак ще се включа, хубав ден на всички  Hug

# 550
  • GYM
Полито, Димяни, мерси Hug
Аз дотук нищо по себе си на направих. Само мих чинии, пазарувах, поизчистих и сготвих.А и две перални пуснах. Май ще се размина с разкрасяването, след малко ще ходя да си видя ДжиПито, че с това кръвно не са добре нещата. Ремонта върви бавно Confused Ама аз днес се скатавам, правя се на домакиня и не припарвам до строителния обект Joy За довечера съм си изстудила бяло винце, смятам да дрънна една чашка, че ми е нервно Rolling Eyes

# 551
Да ви видя набързо, докато съм на работа  bouquet

Намерих нещо за диетите :
Скрит текст:
http://--reklamen-spam--/n6-22699-Как_да_се_стопите_експресно_за_20_дни

Довечера ще пиша повече. Хубав ден  bouquet

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 18:45 от kaly*

# 552
  • в Кошера
Тайричка, покажи, покажи newsm08 Стана ми интересно това скрито огледало къде е скрито Simple Smile

Нещо подобно. Когато огледалото не се ползва, се захлупва. А вътре си е едно прилично голямо шкафче с неща от първа необходимост. Отделно имам две малки чекмеджета, които също съм препълнила.  Mr. Green
Лаковете, дегримьорите, памуци, маски, скрабове, бяла козметика и пр. са в банята.  Peace

# 553
  • София
Намерих лакчето  Party Mr. Green
Ще се мацна тези дни и ще покажа ноо..... трябва да махна гела Laughing а той е на едва 2.3 дни но..... нали сега се уча та що не  bowuu
Намерих го в магазини  Лили  Peace

# 554
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Минавам да се похваля - мотивирах се рано сутринта за пилинг с овесени трици, а сега чакам лака да изсъхне - сложих Зоя Suri, подарък от съфорумка.
Доволна съм!
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт