Мързеливи красавици - 22

• 33 960
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • при моите деца .....
Боби,ти ми допадаш не само по стила на писане...,ама това вече си го знаеш Hug
Пусни някое стихче...за Лека нощ Blush
Ади,  Hug
Днес съм на бира......
Мога да пусна един стих на невероятната Маргало.....
Скрит текст:
Не унивай, когато във очите дъжда
се спотайва на среща с тъгата,
и когато се люби със нея в нощта -
не унивай, а изчакай дъгата.
Ето виж - ветровете как докосват света
и във шепи му носят промяна.
Буреносно изглежда и ужасно е - да,
но след тях се преражда Земята.
И забравяме всичко. Как било е - защо,
щом изгрее в очите зората.
Не унивай, Приятелю. Всяко зло - за добро.
Вярвай силно - има смисъл в нещата.
Гледам Денсинг Старс....
Влюбена съм в танците, никога не съм танцувала, от 5 години ходя на танци....
Марти съм й казала, че ще ходи на всичко, което се предлага при нас и й харесва.... Радвам се особено за танците....

# 676
  • варна
Боби, не се подценявай - слаб кулинар, защото не си видяла мене Crazy

# 677
Да споделя моята рецепта за бисквитена торта  Flutter
Скрит текст:
вземам две пакетчета крем Оле на др. Йоткер и разбивам със студено мляко както пише на пакета и ползвам бисквитки Petit Beure , става разкошна  Heart Eyes
И още една бисквитена правя- с компот и бисквити Роден край- крехки и пръхкави са. Редя ред бисквити, ред плодове от компота- обикновено смесвам един от кайсии и един от ягодите... И такс редувам докато напълня иенската тава. Там я правя щото е с капак и не се вмирисва на хладилник. Сока от двата компота с 2-3 пакетчета желатин разтварям на котлона, заливам и оставям в хладилника. Престоява една нощ и става   Crazy Много свежа тортичка- пробвайте  Wink
Изчипках се, направих една Йогурт маска, намазах тук- таме с жожоба, другаде с кокосово и съм полегнала вече, че утре пак на бачкане  Rolling Eyes
Боби, аз също следя стиховете на Маргало  Heart Eyes
Марти е много красива  Hug да ти е здрава!

# 678
  • Street of Dreams
 newsm47 newsm51

# 679
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

Пуснала съм две разкрасителни перални и ще се приготвям за работа.... Трябва вече да оправя веждите.... Махам само тъмните косъмчета извън контура.... оформя ми ги веднъж месечно козметик..... но и това ме мързи, добре, че растат бавно....
Времето е чудесно. Дано не завалим - да осъществим разходката в обедната почивка - имам 2-3 часа за разходка....
Кисче, с Маргало сме родени на една и съща дата.... Често емоционално сме на една вълна...
Ще намина вечерта на отчет.
Хубав, слънчев, мързелив ден!
Лека работа на работещите!

# 680
  • Велико Търново
Добро утро и от мен Hug Боби,благодаря за вкусната закуска-аз съм на диета обаче Confused и хапвам портокал-днес ми е плодов ден и се чудя как ще се справя,при положение,че ще ходя до Габрово,там сигурно ще отиде целия ден....освен да взема някой-друг банан и да подтискам глада Wink Боби,щерка ти е голяма красавица-и каква коса само... Heart Eyes да ви е жива и здрава HugКопнах си стихчето,което си публикувала-страхотно е,и много ми пасва на настроението Hug
Деси,аз си купих сух шампоан на Рене Фюртерер,но честно казано само два пъти съм го ползвала-както казва Бабъл,"замаскира" положението за няколко часа,според мен,отнема част от лъскавината по темето Crazy но чак за обем при мен не може да се говори/предвид някои мнения на ползващите такъв продукт/.
Моят лак на ГР се държи вече четвърти ден Flutter но моята нокътна плочка е такава,задържа дълго лакове Wink
Вчера направих дълга и ползотворна тренировка,доволна съм Simple Smile но до ден-два влизам в цикъл Confused и тогава преустановявам посещенията в залата-не ми е комфортно Confused
Хайде,толкова от мен засега,хубав ден,приятни разходки на всички ,и....довечера на отчет Wink

# 681
  • варна
Добро утро и от мене Hug Днес най после и във Варна има слънце Crazy Смятам да се възползваме с малката от хубавото време и да си направим дългааааааааааааааааа разходка Sunglasses
Друго разкрасително не се очертава Laughing
Biskvitka, задължително слагаи един банан в чантата Hug
Боби, лека работа Hug Heart Eyes

# 682
  • София
Добро и от мен!  Hug
Тук пък слънце имаше до час сега се заоблачава Crossing Arms
Няма да ни попречи да излезнем но ще видим до кога дано задържи до обяд да е хубаво Peace
За днес планувам къпане с маска на косица и обезкосмяване  Sunglasses разбира се и махане на ГР ,че вече на дясната ръка има сериозни паднали участъци  Mr. Green

# 683
  • в Кошера
Добро утро, прекрасни!

Моята бисквитена торта е с маскарпоне. Става чудна. Гепих рецептата от Виктория.  Whistling

Още вчера пробвах Инициалиста, но на суха коса. Сърце не трай!  Whistling Засега мога да кажа само, че има страхотен свеж аромат и рифрешва скалпа.  Flutter След като го пробвам както трябва - на влажна коса - ще споделя впечатления.

# 684
Боби, Марти е взела нещо от теб, но не знам какво точно. Голяма чаровница е  Heart Eyes

Бъбълче, аз за този Джим Бийм на Витошка говорех. От студентски град бягам като дявол от тамян  Mr. Green Провери ли в наш'то си Лили за спиралата?  Simple Smile

Маслото от вечерна иглика го изпих вече, ефект нещо ми се губи  newsm78

Имам оферта за Мавала, всички продукти на цени на едро и сега се чудя от какво да се възползвам. Идеи?  Simple Smile

Къртицата загледах вчера за пръв път и видях моята любимка Радинка  Heart Eyes Много я харесвам  Heart Eyes

Отивам да кося един райграс при бабчето, а тя за възнаграждение ще ме нагости едно хубавичко  Crazy

Приятен съботен ден, красавици  Hug

# 685
  • София
Добър ден и от мен Simple Smile
Моето разкрасително днес е само едно къпане, скубане на вежди и скромно накифляне пред огледалото - спиралка, кремче...
Даже си изтрих лака и мисля да не се лакирам днес, защото смятам да лежа по полянките цял следобед.
С мъжо подреждахме и чистихме сутринта на широоооко отворени прозорци, пихме кафе на терасата (и си говорехме с милите ми доматчета) и сега той ме остави home alone.
Само че аз мисля да напълня къщата с женички и студено вино  Laughing
Даже чакам първата след малко и предстои първия ми тотално мързелив уикенд тази година.

# 686
  • На острова
Бе и аз я видях Радинка, ама какво и се е случило на зъбите  Shocked Сто процента съм убедена, че не беше такъв зъбат кон като я гледахме в Стъклен дом. До верно, че от любов /и други вещества  Mr. Green/ се е стопила, ама...Айде звездните компромати да се включат имда споделят  Laughing

Аз като станах, изкарах си екипа и реших, че ще ида на стадиона да потичам. Обаче почнах да оправм дрехи, да хвърлям стари, преместих се на балкона, продължих да събирам в торби разни стари чанти и обувки, които няма как да нося отново...Та пропадна тичането и фитнеса ми беше разчистването из вкъщи.

Седя с боя на косата, епилирах се още в четвъртък вечерта. Ще се лакирам после, леле, един лак на Флормар ми седя от миналата неделя до днес - ей сега го гледам, че се е залюпил.

И такива ми ти работи  Simple Smile

# 687
Здрасти банда!!!

Времето е страШотно,та си поседяхме на вън с дребните 3 ч.Сега спят сладко,а аз ще си направя разкрасителните упражнения,че после една приятелка ще ми доведе да гледам и тяхното лапе Simple Smile

Боби,хапнах закуската за обяд HugМалката е страхотна Heart Eyes

Зяпам "Топ Гън" и ми бягат мислите,които принципно ме заобикалят.
Ще пиша по-късно.

Слънчев следобед на всички Hug

# 688
Добър ден и от мен  Sunglasses
Аз тъкмо пия кафенце, да почерпя и вас   Hug
Скрит текст:

Благодаря много на Бисквитка и Бабъл
Смятам да си купя и да пробвам, разбира се не очаквам обем, трудно се прави обем на моята коса хах
Но поне да замаскира за няколко часа пак ще съм доволна Party

# 689
Здравейте!

Desicat, много хубава почерпка и аз сега си пийвам следобедното кафе, на двора.

Нищо разкрасително не свърших днес, но направих едно хубаво почистване на къщата и с половинката садихме цветенца на двора, нямам търпение да започнат да цъфтят.

Po3u, направо ти завидях за студеното вино и приятната компания, която очакваш.

Лори, и ти си имала градински занимания днес  Grinning

Боби, прекрасно момиченце си имаш!

Хубав и слънчев следобед мили момичета!

Общи условия

Активация на акаунт