Мързеливи красавици - 22

• 34 028
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Аз приключвам с пържене на Чифтета  Mr. Green и почвам салатата, че чакам мъжете да се приберат гладни Crazy
После пак ще пиша  Hug

# 691
Или, ти пък да не чуеш нещо  Crossing Arms Laughing

Солейлче, много са ми приятни градинските занимания  Heart Eyes

Радинка ми изглежда с изцяло смесена предна фасада. Малко неестествено стоят ама пак ми харесва  Flutter

# 692
  • при моите деца .....
Привет!
Момичета, благодаря за коментарите за Марти - най-голямата ми радост е тя.
Днес - невероятна разходка.... екопътеката се оказа по-дълга от очакваното и по дънки отидох следобед на работа.....
Сега съм уморена, но ..... щастлива.....
Невероятна красота е природата в България.
Направих мнооого снимки.
След малко ще излизаме да се видим с кръстницата.
Хапване, пийване....
Доволна съм от съботния ден!
Хубава вечер.
ПП. Бери влиза във форума през 1 ден, но нещо ми се губи повече.....

# 693
Здравейте  Grinning

Днес съм раннобудна. Досега успях да си направя сутрешния тоалет (зъби, кремчета за лице, околоочния и другите стандартни сутрешни процедурки), разходих кучето из квартала   animal037 (много обичам да се разхождаме рано сутрин, когато хората все още спят, защото през пролетта птичетата чуруликат невероятно по това време на деня), взех си един душ  newsm37 хидратирах тялото и сега пия кафе   food010 След това ще се преместя на терасата, за да се лакирам.

Вчера, когато се къпах, отново ми беше на ред Макадамията и искам сигурно вече за стотен път да похваля този невероятен продукт  Heart Eyes Моля ви, видите ли промоция на който и да е продукт от марката, казвайте  Simple Smile Другото, с което мога да се отчета от вчера, е Йогурт маската.

Иначе вчера се възползвахме максимално от деня. Хаправихме се пикник на Панчарево, играхме федербал и футбол с децата и после си направихме мнооооого дълга разходка сред природата.

Мъжът днес заминава за Германия (пак ще има подаръчета после  Mr. Green ), а ние с майка ми и с децата отиваме на гости на баба ми и дядо ми. Ще пътуваме с влак и то близо 7 часа. Много се вълнувам, защото не съм пътувала с влак от над 8 години(като изключим кратките разходки до Банкя с влакчето, вместо с колата за разнообразие на децата). Пътуването е толкова дълго, защото баба ми и дядо ми са от Каспичан. Варненките би трябвало да знаят къде е това  Laughing

Миа,
то прочистването на дрехите си е достатъчно сполучлив фитнес. Аз след такъв ден се чувствам изтощена  Laughing

Радина и аз я харесвам много, но ми се видя прекалено отслабнала. Смятам, че с няколко килца отгоре, изглеждаше по-свежа.

# 694
  • при моите деца .....
Добро утро!
Поли, рано си станала...
Да почерпя - днес моята принцеса има имен ден. Пожелавам й здраве, късмет в живота, добри приятели и незабравими преживявания.

Снощи излизах до късно и днес няма да ми е до разкрасяване, но трябва да сменя, или поне сваля  Mr. Green, лака.
Хубав неделен ден!

# 695
  • София
Здравейте момичета!
 Аз тия дни нямам никакво време да се включа,в момента съм с маска на лицето,възползвам се докато половинката спи да се разкрася малко  Laughing И си пия кафето.
 Сапунчето и мицеларната вода на Биодерма от зелените засега добре ми се отразяват,може би усещам леко опъване,но после мажа обилен слой крем и нещата се оправят,лицето ми засега е в добър вид.Отказах се от трите стъпки на Клиник,не ми се повтарят,по-натам може би пак ще си ги взема.
 * Боби * ,честит имен ден на Марти!Пожелавам й здраве,щастие,късмет и успехи!
 polito_87 ,готина е Макадамията,на мен много добре ми уплътнява косата.

Отивам да мия маската ....

# 696
Добро утро и от мен,много ранобудни има  Hug
Боби,да ти е жива и здрава принцесата и много да те радва!
Поли,ти наистина доста раничко си станала  ooooh!
Аз изпратих любимия на работа и пооправих малко и се пльоснах да пия кафенце...чакам една приятелка да се наспи и да поизлезем малко на разходка,може би до гребната...не искам на центъра,че там работя и ми е омръзнал,а от гребната може да се мушнем в Мол-а...дано времето се задържи така.
Разкрасително при  мен след малко един душ,почистване и хидратиране на лицето и ябълки...днес викам да ударя един плодов ден,пък дано не си остана само с викането  Grinning
Тая маска на Макадамия ще ме зарибите да си я взема,аз съм ползвала продукт за къдрици,но не ми хареса,но явно маската си струва.
Хубав ден ви пожелавам   bouquet

# 697
  • GYM
Добро Утро, и аз от ранобудните Hug
Боби, да ти е здрава и късметлийка Марти, мернах снимки, много красиво дете Hug
От мен нищо разкрасително, като се изключи добрият шопинг тези дни Flutter Купих си много сладко дънково якенце с много капсички, графитено сива туника и едно бюстиенце, шаренко Blush
Искам да се мотивирам да сваля два-три килограма, ама хич не ми се получава. Ядем посред нощ, квот` да е, нямам време за готвене, пък и кухнята е заприличала на бойно поле след бомбардировка ooooh! , нали ще я местим на друго място Whistling
Та това е от мен. Днес ще се спретна поне малко грим да сложа, че ще водя детенце на РД, ще използвам да напазарувам храна, че детският клуб, в който ще празнуват е в мол, с голям магазин за храни:crazy:
Пожелавам ви много хубава неделя Hug Hug Hug

# 698
Много сте ранобудни всички днес, аз още съм в кревата  Mr. Green Не помня кога за последно съм спала до толкова късно  Thinking
Боби, със здраве да си носи хубавото име твоята красавица   bouquet
Велвет, връщаш ме към нашия ремонт - и ние ядяхме боклуци по никое/ всяко време, ама беше вкусно бе, ние изморени, но ентусиазирани и гладни  Mr. Green
Поли, напоследък и ние много се замисляме за куче, но въпреки желанието няма да вземем - ще трябва да стои самичко по цял ден  Outta Joint а и като се помисля зимата рано сутрин в студ и тъмница да излизам на разходка.... Бррррр    ooooh!
Аз се оцИклих  Tired

# 699
  • Варна
Добро утро и от мен  Crazy

Не съм писала скоро ,но нямах настроение .Подстригах се при една некадърница сега косата ми е адски къса ,казах и да я скъси малко а тя ми скъси поне 3 пръста ....не ми се коментира просто  :bad-words  Утре ще си запиша час за ши-лак нищо че са ми къси ноктите ..

* Боби * ,честит имен ден на Марти! Голяма е сладурка  Hug

# 700
Боби - да ти е жива и здрава и много да те радва твоята красавица  bouquet

Аз не съм писала отдавна, но нямам време. Работа и изпити.
Сега пак съм на изпит от 14,30 и изчезвам.

Хубав ден ,момичета Hug

# 701
  • варна
Боби, честито на Марти и от мене Hug
По темата - маска на личето с кал Crazy
Нещо много слаба активност в темата Laughing, сигурно повечето сте по разходки Hug

# 702
  • София
   Здравейте.
Наистина не пишете почти,много скитате Laughing
В това хубаво време обаче няма как Peaceи ние излизаме към 10,30 до  14,00 Simple Smile
По темата ....аз само лакче.

Боби,да ви е много здравичка Hugвесел празник  bouquet

# 703
Честит имен ден на именичката   bouquet

Аз днес мързеливо го карам  Mr. Green вчера свърших всичко. Днес само душче, нали е неделя време е  Mr. Green , ексфолация, маски коса, лице.. пълна глезова програма.

# 704
Аз се хванах днес да оправям гардероба и шкафовете, чакам мъжО да се прибере и да разкара гумите за колата от терасата, че да изчистя и там  ooooh! Освен една маска на лицето и лентичка на носа нищо друго не съм правила  Tired И времето пак се намръщи  Close

Общи условия

Активация на акаунт