Мързеливи красавици - 22

• 33 986
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Краставички, ето ме и мен Simple Smile
Направих си една маска на личицето, дадоха ми да пробвам на Ейвън с водорасли от мъртво море. Хареса ми и сигурно ще си взема. Оправих веждите и мустачките  Flutter По-късно ще се гримирам с новия молив кафяв на Алверде и ще се пръсна  с новото парфюмче и беж навън на "хубавото" време  Mr. Green

Голямо гуш на всички  Hug Hug Hug Hug

# 76
  • в Кошера
Тайра, давай да ти пратя тая присловута маска Йогурт, на нищо не прилича това  Crossing Arms

Ти откъде си я купи?  Hug

# 77
Ехо, къде се губите днес, мързеланкии,

Изчетох ви с кафенцето, че вчера не успях. Сега си приключих упражненията и много се изненадах от себе си, познато ли ви е чувството, когато усещате, че тялото ви се нуждае да спортувате, и със всяко упражнение се чувствате все едно си храните тялото. Е аз съм хепи, че пак дойдох на това положение, не ми се беше случвало от години и все ми трябваше голямо навиване, докато да си изпълня програмката, дано само се задържи така.

Вкъщи аз пък ходя с пенсионирани дрехи, които са ми били купени за нови, но така и не са ми харесали как стоят или заради нещо не ги нося, важно е да са удобни, ама и като мина покрай някое огледало да не ми се иска да го счупя, просто като си стоя вкъщи ми се иска да си се харесвам. Проблема ми е, че много се цапам като готвя,а това е често, и ще се опитам да послушам идеите ви, за престилка или дрешки за готвене, щото се преобличам по сто пъти.
Хубаво изкарване на остатъка от деня!

# 78
Здрасти на всички в този мрачен ден ooooh!

Мразяяяя такова време.Искам слънце и топлинка Heart Eyes

Днес май няма много красТавички на линия Wink

У дома си ходя по анцунг,през останалото време предимно с дънки Peace

Боби,дано днес се чувстваш по-добре,въпреки подтискащото време на вън Heart Eyes

Разкрасително днес няма да готвя,ще поръчам пица Mr. GreenЩе ходя сега да легна един час,докато стане време за хуните.После ще измия косата с Хималаята и ще и сложа маска от маслиново дърво.Лицето може да поглезя с калната маска....

Приятен следобед,лейдита Hug

# 79
Здравейте, лейзита  Grinning

Аз не можах да се включа със сутрешното кафе, но досега учих за контролно по Управленско счетоводство и решавах задачи  Tired Сега се тонизирам с второто за деня кафе, че това мрачно време ме поприспа.

Днес не съм правила нищо по себе си, освен стандартните неща сутринта след сън. Трябва да се епилирам, но май ще го оставя за утре.

КрасТавички, дайте ми съвет. Искам да се запиша да започна да ходя на нещо за спортуване, защото свободното време ми е в повече, а изтрещявам в нас. Кое действа най-стягащо за фигурата и главно за гъзЕто - аеробика ли, тае бо ли, нещо друго ли? Имате ли впечатления кое действа най-повдигащо за дупето?

# 80
  • в Кошера
Полито, пилатес, стречинг, йога.  Peace Плуване, аква спининг.  Peace

# 81
Тайра, давай да ти пратя тая присловута маска Йогурт, на нищо не прилича това  Crossing Arms

Ти откъде си я купи?  Hug
От Добрич  Mr. Green
Имат щанд в Халите, а в неделя я гледах в едно магазинче на пазара на Младост 1 до метростанцията  Wink

# 82
Полито, като си бях в Пловдив, ходех на каланетика, и бях много доволна, защото съм такъв човек, на който, като му покажат една стъпка не може да я повтори, хората се навеждат - аз си стоя още изправена, хората са наляво, аз надясно, и зумба или аеробика не са за мен. А при каланетиката, упражненията са с по-голяма повторяемост и също са много наторварващи, и досега си правя тези, които са ми харесали. Това за каланетиката ми го препоръча, доста уважаван фитнес инструктор, че било по добре за жени, които искат просто да стегнат и поддържат. Жалко, че тука такова нещо няма.

# 83
  • Canada
ДобърДен и от мен с кафенце  kaffeetrmker_2
Чета ви, но няколко екипни работи са ми застанали ей така на главата tantrum и минавам експресно.

Полито, по-динамични или по-бавни спортове предпочиташ? Аз н.пр. от йога, пилатес и т.н. се изнервям  Mr. Green
БобиHug и от мен! Още мъничко и ще имаш заслужена почивка, задължително си подари и заслужена глезотийка Hug
Мравче, ела ни на гости, пък после ще решиш за другото  Wink Език се учи, но наистина сме страшно далече от България  Sad
И двете ни (засега) абитуриентки ще бъдат прекрасни, сигурна съм  Heart Eyes
Вчера тренировката беше разбиваща - бяхме само 6 човека, точно толкова са и боксовите круши в залата и тренирахме удари и кикове с тях. Рядко ми се случва, но този път ми трепереха бутчетата накрая Mr. Green Мн обичам така  Heart Eyes
Хубав ден, прекрасни Hug

# 84
  • GYM
Беки Б. има вариант да си правиш каланетиката и у дома. Ако имаш желание, метни ми един скайп на лични да ти пратя видеото. Аз си го разигравах преди много редовно и отговорно вкъщи и бях направила страхотно тяло. После минах на йога Wink Сега се наслаждавам на мързел, но е ясно, че пак ще подхващам нещо, липсва ми движението Grinning
Моята дребосъчка ще се изявява с хора, в който пее, та ще трябва да се киприм пак ooooh! Така си мислех, че ще ми се размине днес, ама не би. Отивам да се гримирам, че да имам време да оправя и нея Hug

# 85
Здравейте дами   bouquet
Снощи направих тренировката, после маската на Йогор, но май другия път ще я задържа повече на лицето си  Laughing А вие през колко дни я ползвате?

Скрит текст:
Аз днес съм на вълна осветителните тела  Mr. Green сега разгръщам този каталог http://www.massive.eu/flippingbook/2012%20massive%20cse/index.html
но ще се радвам и на други идеи  Mr. Green, ако някои е на тази вълна, може и на лични

mimi_82 да не забравиш да се похвалиш как е минала срещата днес  Laughing

anonimnite и при мен има същата аномалия с цикъла, през месец януари ми закъсня с 10 дни, направих тест и след 30 мин ми дойде  Mr. Green, миналия месец ми дойде по-рано..... не се притеснявай, според мен се дължи най-вече на променливото време - ту се стопля, ту рязко се застудява...

nety.m привет и на теб   bouquet

Bоryana и аз забелязвам, че последните два дни кожата на ръцете ми е ужасна, с едни ситни червени пъпчици...уж не стоя на студено, слагам разни кремове... сигурно е реския спад на температурата на вън, не се притеснявай  Hug Grinning

*Biskvitka* надявам се, че днес имаш един страхотен ден за компенсация на снощната лоша вечер  Hug Hug Hug

slynchice браво на теб, ти си голям герои с такава тренировка, особено за начинаеща   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

siska79 ако колежката не хареса гланца - да знаеш, че аз няма да го върна  Mr. Green

mimi_82 то последно време имали нещо свястно за гледане, всички започват с едни огромни реклами и обещания, а като започнат.... поредната боза  Mr. Green то вярно, че вече се нагледахме на какви ли не риалита, като цяло според мен е трудно да впечатлиш зрителя с нещо ново и невиждано досега в българския ефир  Mr. Green всяко ново предаване започва с тези думи, и само като ги чуя ми става смешно, и знам, че няма да е нищо особено

MyMakeupCreations добре дошла при нас  Hug Разкажи нещо за себе си.

slynchice  Как така не си харесваш усмивката - аз досега грозна усмивка не съм виждала Naughty Страхотна рокля, къса, свежа, а прическата е трепач  Heart Eyes Hug

За ББ кремовете - аз имам Maybelline Dream Fresh BB 8-in-1 BB Cream

♥ Димяни ♥ добре дошла, тъкмо вчера питах за теб  Hug  bouquet, как си ти , оздравя ли?

*Мария* пожелавам ти страхотно изкарване с родители те и любимия чове, да си починеш и хубаво да си разпуснеш!

Беки.Б. от както си смених тренировката и аз се чувствам така  Mr. Green изобщо не усещам как минава времето, понякога искам да правя и още, но времето ме припира  Mr. Green

***Ади*** ти не беше ли се "похвалила" скоро, че те е съборил вирус, как си, звучиш свежо, дано да си се отървала вече  Hug

polito_87 ходила съм и на йога, тайбо, айробика, кланетика, зумба... Mr. Green
Скрит текст:
понеже и аз имам свободно време и каквото чуя, че организират нещо съм първа кипра  Mr. Green
ако си сериозна и последователна в това което правиш повярваи ми - от всичко има ефект, въпроса е какво на теб самата ще ти допадне, както и на какъв инструктор ще попаднеш, това е много важно  Naughty В нета има много клипове, погледай, виж какво ти допада... ако искаш мога да ти изпратя неща които аз харесвам...  Hug

velvetvoice весело изкарване на забавата  Hug

Момичета, пожелавам ви хубава вечер  Grinning Hug

# 86
И мен бавните групови тренировки мега сериозно ме изнервят. А съм по-скоро между флегматик и сангвиник.  Rolling Eyes
Затова на йога или пилатес, колкото и да ми гарантират, че ще извая тяло, не бих отишла.
Обаче, Поли, на акваспининг с най-голям кеф бих ходила  Wink

Щом се цели стягане, не отслабване, подходящи са интензивни и не толкова дълги тренировки с тежести. И с кардио може да се получи, но по-бавно, предполагам  Rolling Eyes

И сега срам нИ срам - що е туй нещо каланетика, м?  Blush

# 87
avenrech,бях се "похвалила",че окото ми е ужасно червено.Още съм на капки и нещо виждам размазано ,май пак ще ходя на очен лекар ooooh!

Аз защо не видях абитуриентските рокли newsm78Че виждам размазано,виждам,ама чак пък хич да не видя такива красоти newsm78 Laughing

Може ли и аз да нахалствам за линка с домашна каланетика Blush

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 16:45 от ***Ади***

# 88
  • Street of Dreams
Привет и от мен Hug
Взех си две бои, за първи път Olia, десятка и единица Mr. Green Това ми е новата рецепта за пепелно-сивкаво-кафява коса - светлорусо с няколко милилитра черно (още по-добре, синьо-черно). Така и направих, мацахме се в зимната градина с една приятелка, кафета, цигари, поглеждам се в огледалото - катранено черна Shocked Shocked Толкова ли е интензивно това черно на Олиа? Влизам в банята, дано се отмие ooooh! Не искам вече черна Cry

# 89
velvetvoice заинтригуваме и мен с видеото по каланетика в домашни условия, колко време е нужно на ден да се отделя за тях , ще може ли и на мен да ми го изпратиш Simple Smile
благодаря предварително !
много хубава тема ! поздравявам ви момичета Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт