Какво да правим със старите вещи?

• 5 372
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте,относно старите и може да се каже "непотребни" вещи имам въпрос към вас - Какво да ги правим? Grinning Мисля,че и други хора имат много непотребни вещи,които вече не използват,но и не искат да ги изхвърлят.Мислят си,че все някой ден може да им потрябват - както и аз. Grinning Като започна да изхвърлям старите неща за повечето неща си мисля-"Това може да ми потрябва за нещо" и си го връщам отново на мястото му.И така колкото и да се чисти някои,даже повечето неща не могат да се изхвърлят. Grinning Кажете ми какво да правя с тях!Някои хора ги оползотворяват като от нещо старо направят нещо съвсем ново.И това също е идея,но не от всичко става нещо ново.Затова ми кажете какво да правя с тях!!!  newsm78 Grinning

# 1
  • София
Здравейте,относно старите и може да се каже "непотребни" вещи имам въпрос към вас!Какво да ги правим? Grinning Мисля,че и други хора имат много непотребни вещи,които вече не използват,но и не искат да ги изхвърлят.Мислят си,че все някой ден може да им потрябват - както и аз. Grinning Като започна да изхвърлям старите неща за повечето неща си мисля-"Това може да ми потрябва за нещо" и си го връщам отново на мястото му.И така колкото и да се чисти някои,даже повечето неща не могат да се изхвърлят. Grinning Кажете ми какво да правя с тях!Някои хора ги оползотворяват като от нещо старо направят нещо съвсем ново.И това също е идея,но не от всичко става нещо ново.Затова ми кажете какво да правя с тях!!!  newsm78 Grinning

Аз ги хвърлям. Мои роднини все си мислят, че нещо ще им потрябва и живеят затрупани с непотребни и стари вещи. Чувствам се добре като хвърлям, освождавам място в дома.

# 2
  • Талант на 2012,2013 г.
Дай на нуждаещ се... Peace

# 3
# 4
Вещите, които пазим, често имат сантиментална стойност и това е причината да не искаме да се разделим с тях, не че може да ни потрябват. Аз също не мога да изхвърля някои неща и надали скоро ще се навия на тая крачка.
Та на въпроса – какво да правим с тях – съхранявайте ги и това е. Има кутии, чували, на балкон, в мазе – някъде добре опаковани. Когато им дойде времето – сами ще поискаме да ги махнем...

Като правихме ремонт преди на къщата на моята баба, тя не даваше да се пипнат голяма част от вещите, непотребни, вехти. Качихме ги на тавана и толкова се ядосвах - за какво сега пазим тия боклуци...ама днес разбирам защо жената не може да се раздели...

# 5
Зависи за какви вещи става въпрос. Те са най-различни.

# 6
Изнасям ги на едно шкафче в предверието на входа - върху него обикновено оставят рекламните брошури на супермаркетите - който иска минава и си взема. Аз оставям там дрехи, обувки, омалели дрешки на детето или омръзнали ни играчки, вещи... никога не са изтрайвали до следващото ми прибиране. Който му трябва си ги взема.

# 7
  • ...живея на последния етаж...
.........и после да се чуди той пък какво да ги прави  Mr. Green

# 8
  • Стара Загора
Добра идея-друга форма на актуалните в момента "висящи" неща!! Peace

# 9
Затова ми кажете какво да правя с тях!!!  newsm78 Grinning
Казвам ти- изхвърляй, ако не стават или подарявай, ако са в прилично състояние.

# 10
Добра идея-друга форма на актуалните в момента "висящи" неща!! Peace

По-тъпа идея не бях чувала. Да пълня джоба на търговците – айде, мерси.

# 11
Има един сайт дано не го сметнете за реклама подари.ком в който си публикувате вещите ,които искате да подарите и хора на който им трябват ви пишат.Това е ако искате да зарадвате някой.

# 12
Вещите, които пазим, често имат сантиментална стойност и това е причината да не искаме да се разделим с тях, не че може да ни потрябват. Аз също не мога да изхвърля някои неща и надали скоро ще се навия на тая крачка.
Та на въпроса – какво да правим с тях – съхранявайте ги и това е. Има кутии, чували, на балкон, в мазе – някъде добре опаковани. Когато им дойде времето – сами ще поискаме да ги махнем...

Като правихме ремонт преди на къщата на моята баба, тя не даваше да се пипнат голяма част от вещите, непотребни, вехти. Качихме ги на тавана и толкова се ядосвах - за какво сега пазим тия боклуци...ама днес разбирам защо жената не може да се раздели...

Да , ама те се трупат и трупат и само заемат място!!!

# 13

Да , добра идея!

# 14
Здравейте,относно старите и може да се каже "непотребни" вещи имам въпрос към вас!Какво да ги правим? Grinning Мисля,че и други хора имат много непотребни вещи,които вече не използват,но и не искат да ги изхвърлят.Мислят си,че все някой ден може да им потрябват - както и аз. Grinning Като започна да изхвърлям старите неща за повечето неща си мисля-"Това може да ми потрябва за нещо" и си го връщам отново на мястото му.И така колкото и да се чисти някои,даже повечето неща не могат да се изхвърлят. Grinning Кажете ми какво да правя с тях!Някои хора ги оползотворяват като от нещо старо направят нещо съвсем ново.И това също е идея,но не от всичко става нещо ново.Затова ми кажете какво да правя с тях!!!  newsm78 Grinning

Да , но това е проблема , че ми е жал да ги изхвърля. Но , да някои неща могат да се изхвърлят , а други например могат да се подарят.

Аз ги хвърлям. Мои роднини все си мислят, че нещо ще им потрябва и живеят затрупани с непотребни и стари вещи. Чувствам се добре като хвърлям, освождавам място в дома.

Общи условия

Активация на акаунт