Отговори
# 525
  • До морето :)
Дидка, дано го вдигнеш хемоглобина, стискам палци да не се наложи кръвопреливане.  Hug

happy_day, да не те разочаровам, но на твое място бих си приготвила пари за прегледа. Има толкова нахални доктори. Освен ако не знае, че ходиш при него само фективно, а на друго място те гледат на ехограф.

Sonderzeichen, благодаря, разгледах ги вече. Цената им е хубава, но и те са хубави. Намерих им един кусур де, ама то за моите предпочитания няма идеална количка.  Joy

# 526
  • Gone with the wind
Стана ми любопитно какъв кусур си им намерила Лече

# 527
И на мен ми е любопитно  Mr. Green

# 528
Дидка, хапвай каквото ти е казал лекаря, добави и спанак, коприва и ако си намериш елда - много богата на желязо! Но за да се усвоява добре, трябва да приемаш и витамин С, така че хапвай и плодове с  витамин С!
Защо не иска да ти изпише лекаря хранителна добавка  newsm78 Аз пиех миналата бременност малтофер, после тот'хема - не са български, все си представям, че в Гърция трябва да имат такива...

Между другото мамите с дечица - сега от 19:00 ще има онлайн училище за родители, ще се говори как да се справим с високата температура. Лекцията ще я води вуйчото на мъжа ми, а той е страхотен педиатър! Препоръчвам! http://www.bg-mamma.com/player/stream.html

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 18:39 от kotkincho

# 529
Нямат "масичка" за бебето и майката. Това винаги много ме е дразнело и при моята количка. Няма къде да си сложиш кафето, водата или каквото и да е. Пък за бебето - слагаш му нещо на масичката и си се заиграва.  hahaha

# 530
  • Пловдив
Аз се оправих почти - по бабешката. Шал с ракия на врата, вълнена шапка на главата, чай с мед, гаргара с чай от лайка и сода.  Малко се е възпалил синузита, но до утре ще сме шест, ако пак пекне и слънце ще си направя едно слънчево загряване. Ама си беше страшничко де.
Благодаря ви за загрижеността и съветите момичета.

Моето пъпче си е нормално, не е изпъкнало, но от както ми порасна коремчето вече стърчи.  Grinning

# 531
Аз се оправих почти - по бабешката. Шал с ракия на врата, вълнена шапка на главата, чай с мед, гаргара с чай от лайка и сода.  Малко се е възпалил синузита, но до утре ще сме шест, ако пак пекне и слънце ще си направя едно слънчево загряване. Ама си беше страшничко де.
Благодаря ви за загрижеността и съветите момичета.

Моето пъпче си е нормално, не е изпъкнало, но от както ми порасна коремчето вече стърчи.  Grinning

браво !
Мами ,пазете се,че сега с това измамно топло време  Naughty

# 532
  • Пловдив
 dddidka, дано се оправят нещата без кръвопреливане. Винцето е добра идея. Дроб също, ако обичаш. Аз още не си знам резултатите от кръвните изследвания и съм в блажено неведение бива ли ги.
happy_day, за протокола - не знам още пола. Надявам се на мома. Много плахи едни потрепвания усещам. Може да е мързеливо детето/ няма на кой да прилича такова/  Mr. Green.
nenimira, и аз към Окръжна клоня. Ще съм секцио вероятно отново и се чудя да избирам ли екип или да разчитам на късмет. Не знам още. Има време.
И аз цял живат правя ремонти. Все на чуждо място живея и така до миналата година. Най-накрая си взехме апартамент. Панелка, но си е наша. Голям е, никой не ми се пречка. Отремонтирахме го колкото можахме. Надявам се кухнята да направим тази пролет. Дано успеем, че с моите мъже си прекарвам голяма част от времето в нея.
Bebitka, и двете пий. Няма да ти навредят.
Забравих да питам- болят ли ви още гърдите? Мен нещо поспряха и се притесних.

# 533
  • София
Петя, при мен болките в гърдите са на приливи и отливи - ту болят, ту спират.  Всичко ти е наред, не се филмирай Hug
Знам, че ти е трето дете, но си е рано да го усещаш.  Не е мързеливо детето Wink 

Диана, браво, че си овладяла положението.  Дано утре си съвсем добре Hug

коткинчо, опитах се да гледам лекцията, но дребното не ми позволи.  Иначе лекторът изглеждаше приятен.

Лече е права за масичката - на моята количка това е един от малкото недостатъци, които намирам - липсата на поставка за чаша.  Може да се купи допълнително, но така и не се стегнах да си потърся.  Сега вече ще го направя.

Аз за няколко дни ще съм без ММ.  Естествено, днес точно усещам, че имам контракции, а трябва да се грижа за малката...  Уж редовно пия Но-шпа.  Сега си взех 2, а след като приспя Лора ще полегна и аз...

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 23:28 от Sleeping Beauty

# 534
Дидка, успех със спанака и здрав Попай накрая (или Олив Ойл, нали така беше приятелката му)

happy_day, аз винаги си плащам за ехографа. Нямам против, хем аз съм по-спокойна отколкото само с 2 прегледа (както е по ЗК), хем док е доволна  Simple Smile Другите неща си ми минават по каса и до сега не ми е отказвано нищо.

Eskyto
, с удоволствие ще ти дам координати на фирмата, но ако не бързаш нека видим как ще се представят първо. Днес взеха мерки и утре чакам оферта, ако е ок скоро ще ги правим и после ще дам мнение как са се справили.

# 535
Sleeping Beauty, аз си бях харесала тази поставка и този път може да си я взема. Остава проблемът с масичката за беб.  newsm78

Диана, радвам се, че си по-добре.

Петя, мен ме болят гърдите като съм без сутиен и ги пусна на разходка.  hahaha

За пъпа - предния път не изскочи, надявам се и сега да е така.

# 536
  • Пловдив
Ох, дано сте прави. Връщам се назад към лятото и тогава спряха да ме болят и ... Няма да си мисля лоши неща. Още 3 работни дни и ще си почивам. В петък ще ходя до лекарката да си взема болнични вече. Ще се примоля да ме погледне дали е добре бебето.  Hug

# 537
Днес се поразходих малко по магазини и позяпах колички на живо, че в нета ми харесват ама като я пипнеш и я огледаш си е друго нещо. Да си призная не знам точно какво да гледам , единственото което знам е, че искам да е комбинирана 3 в 1 Laughing Моля ви кажете ми какво гледате вие...например какви трябва да са гумите, триколките или четириколките са по-удобни, гледам и някакви постави коментирате. Много съм объркана с тия колички #Crazy

# 538
Тези "добавки" като един вид масичка предполагам,че не са стандартни. В магазините за бебешки стоки ли да питам за тях? newsm78
Викам на мъжа ми: Намериха кусур на количката - няма масичка  hahaha
И той вика без да е чел коментари : Кафе ли ще сервираш на тая масичка  hahaha hahaha
Ама като се замисля съвсем добре е да има подобна добавка.
Кики, най-вече се ориентирай на какво държиш в една количка и до каква сума. Гумите аз гледах да са по-големи, харесахме си четириколка ние.

# 539
  • София
Аз да се похваля, че днес си купихме количка - не можахме да издържим, въпреки, че майка ми се караше, че не бивало толкова рано. Но офертата беше доста добра - втора упореба Cangaroo Victoria за 170 лв. И това е първата покупка, която правим за бебка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт