Отговори
# 675
О, не не живея в Испания, моя мъж живееше там, а сега сестра му и майка му са там, за това правя сравнения с тамушните нрави, аз съм ходила само на гости Grinning
Племенницата като я питаш за братче и сестриче казва, че ще изяде бебето през нощта, а като разбра, че ще имаме бебе каза, че не иска да му дава играчките си, ама иначе му купува даже биберони Joy
Моя корем си личи, ама никой нищо не ми е казвал още Embarassed
Вие се притеснявате за малките деца, а моята сестра е на 16 и ми израси, че щом бебето ще се роди септември, кой щял да го гледа #Crazy тя щяла да е на училище и имаме проблем, явно мене не ме смятат за човек, пък камо ли за майка и да гледам бебето Mr. Green

# 676
  • София
Моето момче е на 4г и почти 8 месеца и прие новината за бебето с голяма радост.
По-точно още преди да решим за второ детенце все питаше кога ще си имаме бебе. Много сме си говорили как ще помага като ми подава памперси и шишенцето с водата, как ще му пее приспивни песни, как ще го разхожда с количката и други такива неща. Като разбра новината беше много щастлив и съответно всеки ден пита кога ще се роди бебето Grinning
Искаше сестричка детето, но и на братче се зарадва Laughing
Много ми е кротък и послушен, надявам се и номер две да е такъв Rolling Eyes

# 677
моите много се радват, малката като че ли повече, все че пита колко е станало голямо, айде още два дни и да го вадиш, ей такива неща. Питам я ще го обича ли бебето, а тя казва че щом е от моето коремче много ще го обича пък да видим.

# 678
Приятелката ми е бременна в седми месец,а има детенце на 1год и 9 мес-момиченце.Немога да ви опиша малката колко е щастлива че ще става кака,как милва корема на майка си,от сега носи памперс за себе си и за бебето,не си иска вече бибата и го дала на майка си да го прибере за бебето,без да я карат.Гони малките по площадките да ги гушка щото били бебета и те щели да имат бебе,голяма радост е утях  Heart Eyes а у нас...нищо подобно

# 679
  • София
Не знам да ви завиждам или не, че не ви се личат коремчетата. Аз си имам, никой не може да се зачуди бременна ли съм или не. Правят ми място в градският транспорт, от което се чувствам супер неудобно, особено като някоя възрастна женица стане. Отвратителната продавачка в хранителният магазин до нас стана мила и отзивчива, което пак ме кара да се чувствам неловко. Абе, от както свалих зимното яке и тумбакът ми лъсна в цялата си прелест, светът сякаш се промени.
Аз тази сутрин получих някаква бъбречна криза. В 5 се събудих от болки, които в продължение на два часа се усилиха до толкова, че въздух не можех да си поема. Сега вече съм добре, но много се притесних. Надявам се да не се повтаря, беше повече от ужасно.

И пак въпрос за магазини - предстои ми ходене на сватба. Трябва ми рокля, но хубава, модерна. В главата си имам модел, но от бързият преглед по чужбинските сайтове не си харесвам. Идеи?

# 680
  • София
сохо дол, задължително отиди на нефролог!

И аз ще се възползвам от идеите за рокли Wink

# 681
  • София
А, ще ида. Ние веднага започнахме да звъним, с надеждата да си запазя час за днес, но няма. За вторник успях да запазя, но се надявам да не ме заболи никога повече, че беше сташно.

# 682
Soho doll дай описание на модела, така много относително Mr. Green

# 683
  • Пловдив
Големият ми син е тийнейджър и не е особено развълнуван. Съвсем други неща са му в акъла. Малкия е много кротичък и грижовен и се радва. Казах му наскоро, защото лятото като ми се случи случката и беше много тъжен. Така и не можах да му обясня къде е отишло бебето. Той е на 7 г. почти, но сега си мисли май, че чакаме същото бебе. Иначе искали братче, за да си правят футболен отбор.  Shocked
Аз си се боядисвам и то с нормална боя, не безамонячна. Ще ходя и да се подстрижа другата седмица. Имам доста бяла коса и след като приключа с бременност и кърмене ще мина в по-светлата гама, че на 2 с-ци трябва да се боядисвам в момента.
За коремите- моя не е за показване. Спокойно мога да мина за бременна в 7 месец. В 9 направо не знам - ще приличам на косатка. Като родя ще му мисля.  Grinning

# 684
  • София
Ами нещо като гръцка рокля. С едно рамо, дълга, с някакъв набор под гърдите, че да има място за бебето. Пък ако уцеля и в синьо или екрю, направо ще се побъркам от кеф. Имам повече от месец, но предпочитам да ми е сигурна от рано, че с тези мерки в момента е трудно да взимам нещо в последният момент.

Аз се боядисвам, но последният път си взех безамонячна. Не е от разни скрупули, ами от изгаряне на главата Simple Smile Последните пъти всеки път ми се подпалва направо главата, после се люспи на големи кожи и е ужас първата седмица след боядисването. Та просто реших да не си го причинявам и си взех безамонячна. С нея болка и изгаряне нямаше...както и особено покритие. Ще повторя тези дни пак.

# 685
добро утро   bouquet
new leaf,стискам палчета да няма нищо тревожно  Peace
аз вчера бях на друг док.,който ми каза че няма проблем да пия желязо и че няма какво да ми стане от него,ще се мъчат да удържат положението с хапове поне да се върти хемоглобина ми около 80-100. гледахме малката (вече е 100% сигурно че е мома) всичко с нея е наред вече е 13 см ,но каза че отговарям на 17 седмица ,малко по-късно съм забременяла.док.ми каза "лелееее, много голямо коремче"  hahaha лягам на леглото и той ме намаза ниско долу ,викам си тоя пък кво ще прави и след малко оп изненада главичката на бебка вече е над пъпчето ми  Joy успях да го изненадам,но мадамата ми е срамежлива и не иска да си покаже лицето беше го свряла в матката ми  Laughing док.доста се посмя с нас.иска да ме праща в Солун да видят органите на детето,но ние отказахме не че  е лошо да се направи ама струва 200 евро  #Crazy
приятен ден  Simple Smile

# 686
  • София
Здравейте тумбачета!
Искам да честитя рождения ден на Лече макар и със закаснениа...Лече да си жива и здрава и винаги силно обичана жена и мама и едно леко раждане септември ти пожелавам!
Да ви се отчета днес бях но ЖК.Бебчо си е добре разте си,но аз свалям кг.Вече съм минус 3,5.Взеха ми кръв и урина.В понеделник ще видим дали всичко е наред.
Чета колички обсъждате...аз си имам от баткото една бертони плазма модел 2010 и мисля да си остана с нея.Адски съм доволна от нея,не е мръднала въобще,даже не е и избеляла.
Хайде лек и успешен ден момичета кокичета!

# 687
Сохо Дол стискам палци да е била някоя дребна песъчинка и да мине и да замине Hug.

Диди  Hug

При нас с каката всичко е ток и жица. Много се радва и само ме влачи насам натам да купуваме за бебето  Laughing. А вчера като стана ясно, че ще е мома - леле каква радост настана - не е истина. Викам - добре де, нали каза, че ти е все тая а Мария отговаря - е да, ама тайничко исках да е момиченце  Laughing

Ние пробваме за второ бебе от 2 години. Та по тоя повод и тримата го чакаме от бая време. Мария все ни натякваше - айде бе тати - какво се мотаеш - слагай го това бебе на мама в корема вече  Joy
Абе дечурлига...ще видим като се роди конкуренцията как ще е Mr. Green

# 688
Здравейте и от мен  Hug
Довечера съм на изложба, с риск да се разкрия за други читатели, приятелят ми ще участва с четири снимки (мои, боядисана съм в черно цялата  Mr. Green ) в изложбата "Кошмарт", която се открива днес в галерия Графити от 18 часа. На който му е интересно, да заповяда Simple Smile

П.П. Днес официално влизам в 5-ти месец  Mr. Green

# 689
Бях на ЖК днес, но пак не се разбра със сигурност пола  Crazy Седеше със свити крачета и пъпна връв между тях, на скромно ще ми се прави  Crazy Дребната само с дупето към видеозона си седеше, та първото нещо с което почваше всеки преглед беше "добре развити женски полови органи"  Mr. Green  С нея много рано ми казаха пола, още 14та седмица, после се потвърди и от амниоцентезата. Сега явно ще си чакам.

Лекарката го побутна, то от немай къде се поразмести и съвсем за кратко аха да се види, ама много бързо прибра крачетата пак. Каза, че е мярнала нещото между крачетата, но за толкова бързо не може да потвърди  Crazy Сега ще чакам още месец до ФМ, че и лекарката при която я правя ще е две седмици отпуска и чак 22ра седмица ще се случи.

Не знам как ще е с бебето и каката. Ще се роди в много лош момент - дребната точно ще тръгне на градина и то на ново място, все едно ще я гоня заради бебето  Crazy Направо не знам как да действам. Колкото до ревност ще има и то много. Вчера като не ме е виждала цял ден например искаше вечерта да я храня с лъжичка като бебе  ooooh! ooooh! И после вечерта като се лепна за мен няма мърдане. В момента се опитвам полека да я прехвърля на баща ѝ - за къпане, миене на ръце и зъби, той я слага и в леглото понякога сам. Да свиква отсега и да няма там поне рязка промяна.

Общи условия

Активация на акаунт