Отговори
# 660
Добро утро и от мен куклички   bouquet
Противно на твоя доктор Амели аз снощи се разбих от  Sick, все едно си беше като в началото, ще има много здраве твоя док. аз и с първата бременност си повръщах до последно  Mr. Green
new leaf леглото е страхотно моето е почти същото и е много удобно и за бебче и  за детенце моето вече е на 3год.  и половина и още го ползва  Peace Широко е и удобно, а за дължината моя син все краката са му отвън през пречките от бебе  Joy
Миленка и аз с две ръце съм за арсена  Peace, на една колежка онзи ден така и вадих нерв с упойка ела я виж сега на какво прилича  #Crazy
Амели наистина имаш право на още едно направление за смяна на  гинеколог от личния, възползвай се не се притеснявай всеки път ,че трябва да ходиш на Жк  Crossing Arms, вместо да ти е радостно че ще видиш беб, смени това и не го мисли  Naughty
sonka и се подстригвам и се боядисвам  Naughty, само че с без-амонячна боя  Peace

# 661
  • Gone with the wind
Амонячната боя нали я забраниха, или още не е влезнала забраната?

# 662
Добро утро!
Замислихте ми сега и мен за тези имена. Какви именни дни има септември, защото аз само за Вяра, Надежда и Любов се сещам. Инъче не мисля да се съобразявам с това. Ще изберем име, което ни харесва и то ще си бъде без значение на кой празник се роди.
Сонка аз се боядисвам и се подстригвам и не мисля да спирам, че доста бели косъмчета си имам. Предната бременност също съм го правила, когато има нужда.
Желая ви хубав слънчев ден и драскайте по някой ред, че малко остана до края на темата.

# 663
# 664
sonka , боядисването, ако не е с боя тип левче, няма проблеми. Едно време не са се боядисвали, защото боите са били тъпкани с много повече химия. За подстригването - не виждам логично обяснение, аз не го правя само защото ме мързи и любимата ми фризьорка ми е на 200км  hahaha

Аз от два дена съм с една почти постоянна болка, лека, но досадна и не се влияе от но шпа-то Cry Отделно почна да ми пари леко, като пишкам, та явно днес ще звъня на док да видим каква беля съм си докарала, цистит ли, какво ли  Sad

# 665
Добрутро, дами!

Днес пак отива на към дъж работата  Close Писна ми не, ами писна ми!

New leaf, това ще да са я бактерии, я гъби. Пусни една стерилна урина и док да ти вземе микробиология и да го оправяш бързо, че не е добре.

А пък арсена по принцип не всеки има поносимост към него и не при всеки действа. На мен колко нерви са ми извадени с арсен още от едно време, не ми се мисли... Едва ли не половината зъби са ми мъртви на мен. Мен ме учуди факта, че на бременна жена се слага арсен, колкото и да е - това си е отрова, знае ли се какво може да стане.. Важното е, че краят е успешен и ти е олекнало, Миленка. Дано повече не те притесняват зъби. Аз също плача за зъбар, ама се ослушвам... Досега кърмех и не беше препоръчително, разбрахме се  с моята зъбарка като отбия малката да ходя да се оправям.  Сега обаче се измени ситуацията и не знам какво да правя, да взема да ида, поне да види колко зле е положението и какво можем да закрепим.

Снощи пък ме прищипа един нерв на кръста.. Абе бабешка работа стана, а уж млада права жена. Като си помисля едно време на моите години, хората бременни са работили в полето, гледали са по н на брой дежа и още хиляда работи са вършили, а аз тука се вайкам като някоя старица.  hahaha

Аз като се замислих, миналата година по това време чаках да се роди Стела. Много мило ми стана като се сетих, чак се разчуствах. А ме беше и много шубе де  Laughing Вече си знаех датата за секциото и нямах търпение да идва вече 9-ти. Ох, разчуствах се.

# 666

А този лекар, защо вярно не го смениш?

Няма с кого. Нали ви писах колко трудно се оказа да намеря доктор по ЗК в София в моя квартал. Затова бях решила да не се записвам по ЗК. Имах едно направление от личната, което "изгоря", защото никой доктор тук не искаше да ме запише. После този,сегашния, сам ми предложи след като лежах в болницата. Взех си ново направление и се записах. Сега ако трябва да се откажа, няма въобще да си вадя трети път направление и да се записвам при никой друг, така и така си ходя в Плевен и мисля като излезат децата лятна ваканция,да се установя в Ловеч до раждането. Просто се ядосвам и се инатя за тия направления,защото ми се полагат, а той не иска да ми ги дава, все едно са му лична собственост.

Ходих, дадох кръв, умрях от студ, тук сигурно е минус 5 и пак лаборантката,"Ау, ма как сте пети месец, ма въобще нищо не ви личи!", абе голям мерак имат тия хора да ми личи или по-скоро не ми вярват,че съм бременна! Ето, аз в момента опровергавам твърдението,че втора бременност проличава по-рано. С Ива имах прилично изразен корем чак в седми месец, с това бебе го очаквам в шести,ама той шестия наближил, тъй че.... Laughing

# 667
Добро утро  bouquet,
Гледам зъби оправяте, аз обаче знам, че арсена беше забранен newsm78, не са ми умартвявали зъб с арсен от преди 12 години. С някакво друго лекарство ми умартвяваха нервите и не ме е боляло и упойка не са ми слагали. Аз съм против упойките ама и моите заболекари не са напирали за упойки, напротив само за вадене на един зъб ми сложиха и това е. В Испания слагат упойка за всяко нещо, което не е хубаво Crossing Arms
Тук е слънчево и ще е топло днес  Nature Sunny
Амели, не им се връзвай толкова и аз само се ядосвах, че като ми трябваха изследвания лятото си ги пусках на свободно ама съдба #2gunfire
Да си изпиякафето, пък ако се сетя нещо ще пиша пак , че още спя

# 668
Добро утро Simple Smile
И аз съм на тема зъби - обадих се преди няколко дни на стоматолога. Той ми каза, като влезна в 4 -ти месец да му звъня да ме види. Имам една пломба, която явно съм "изяла" и усещам дискомфорт..
От два дни усещам, че и венците нещо не са ми наред... та ще видим какво ще правя.
Надявам се да не излезне нещо сериозно, за да се налагат упойки и арсен ..
Anni0422 - ти в Испания ли си ...  ех много я харесвам  тази Испанияяя  Wink Били сме там два пъти и много ни хареса.

milenkaa_ мерси, ще пробвам, сега съм с една вода, която нещо не ми харесва и бях решила да я сменя. Мога да я потърся тази.

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 09:59 от Pukanka_

# 669
 Pukanka_  на мен венеца ми беше толко подут че не си виждах зъба от него и се оправих с вода за уста - Корсодил се казва и не е вредна само жабуриш и плюеш, може и да ти помогне  Hug

# 670
Добро утро.

Мойто коремче почна да проличава - децата му се кефят и го отбелязват Simple Smile Зависи и как съм облечена, разбира се, но поне съм доволна, че вече от никого не крия и спокойно си нося и дрешки, които очертават коремчето и изглеждат симпатично, а не размъкнато.
Не знам дали юначето взе да пораства, или взе да ми става една идея по-добре и да ям малко повече... Mr. Green

Щях да питам майките с по-големи дечица, как реагират големите деца? Нашият батко май след последния преглед нещо му прищрака. Нали бях болна, и той болен и при баба си, а аз в това време на преглед - дали нещо не реши, че съм го зарязала не знам, но изведнъж стана много негативно настроен. Преди казваше, че ще става батко, а сега - "Няма да ставам батко", "Няма да пазя бебето". Гледа да се гушка в мен постоянно, почна да си измисля разни поводи да реве като малко бебе... Не мога да си обясня доколко му схваща главицата за какво става въпрос, но татко му твърди, че е почнал да казва, че няма да става батко, откакто съм се обадила да каже, че малкият и той ще е мъж. newsm78

# 671
Лулу, твоят Боил е мъничък и доколкото знам, е нормално на тази възраст да си мени настроенията и може би по-скоро да изпитва ревност към бебето,отколкото грижа. Преди две години на нас ни се родиха двама племенника и Ива беше адски ревнива, хем,че те не живеят с нас и се виждахме макс по веднъж седмично. Толкова страшна ревност, особено по отношение на вуйчо си (бащата на едното бебе все пак),че я водихме на психолог. Ситуацията се успокои,но психоложката каза,че детето ни не е готово за братче/ сестриче и ако плануваме второ дете,да изчакаме. Е, изчакахме  Simple Smile

Моята щерка принципно се радва и очаква бебето с нетърпение,обаче миналата седмица една позната я пита " ти какво искаш- братче или сестриче?" и тя " Ами всъщност, мисля,че предпочитам прасенце"  Mr. Green Гледала нещо по телевизията за декоративни прасенца и явно не прави разлика между човешкото същество и домашния любимец.

# 672
new leaf,количката е страхотна,много ми хареса  Simple Smile
Lulu25 ,моят син е на 4 год и 4 мес и не иска бебе,неще и неще,иначе казва че ще го храни,ще го къпе,ще му сменя памперса,но след тези си думи казва ама не искам бебе.Дори преди седмица ми заяви "Не искам да виждам никакви бебета в къщи!"  Laughing ,така че имаме време до септември да си му говорим.Веднъж видя една майка с количка и ми вика"Ние нали няма да купуваме такава грозна количка за бебето"  Laughing На моменти се съгласява,но като цяло не иска и това е.

# 673
  • София
Моето пък изобщо не се интересува, като се опитам да спомена нещо за бебе...  Другите деца на тази възраст реагират ли по някакъв начин?  Аз предполагам, че като порасне коремчето ще започне да я впечатлява повече...

Според мен хората изобщо не си дават сметка в дадения месец колко трябва да личи един корем.  За повечето щом си бременна, трябва да си с корем поне като в 7 месец Laughing

# 674
Дечица какво да ги правиш  Hug моя син пък е толкова нетърпелив бебето да дойде , че всеки ден ме пита "Мамо бебето ще дойдели сега" Joy направо ме разбива вечер като почне да пита и накрая като се ядоса казва  hahaha"е сега ще ти взема бебето от корема и ще си го сложа на мен" Joy е не смях или пък като му кажем да си ляга в креватчето казва "като дойде бебето ще спинкаме с него там сега при вас" Joy

Общи условия

Активация на акаунт