Отговори
# 435
Здравейте, слънцето е чудно Simple Smile
Направо е престъпление да седим в къщи  Laughing
Радвайте се на хубавия ден и заради мен , че съм на работа Sad
Усмивки  Grinning

# 436
Свърших с единия зъболекар оправиха ми венеца, изрязаха ненужното сложиха дренче и сега в устата ми е рай. След малко отивам да ми откъснат някое друго нервче Mr. Green Гледам да не мисля,че ще е много гадна а ще е нещо подобно на приятна романтична вечеря.
Благодаря Ви за подкрепата!

# 437
Добро утро  Hug Светът е оцелял, защото се е смял!Днес, на 1 април, хората се забавляват когато успеят да излъжат някого и не се сърдят, ако се окажат те излъганите:)

Честит първи април и внимавай докторът да не те излъже нещо  hahaha

milenkaa_, Anni0422, вашите мъже постоянно ли са по пътищата?
За зъбаря-  Peace

DianaR, вземай спешни мерки. В това време най-лесно се разболява човек Hug

Цитат
Ура ура ура ура! Най-после слънчице!

И аз като се събудих реагирах така hahaha Само дето, аз няма да ходя в парка, а ще гледам да отметна малко задачки у дома. Да ви е хубава разходката!

Diadra356, следващият им курс ще е есента, доколкото разбрах. А този е в края си и няма смисъл да идваш, защото лекциите са логически свързани, а не всяка с тема. Но в сряда съм на лекция на ЛЛЛ, ще се радвам, ако можеш да дойдеш и да се видим. Няма да забравиш - спокойно. Те дават после материали за вкъщи. А и колкото повече коментираш/чете нещо, толкова повече ти се набива в мозъка и ще ти изплува при раждане.

# 438
Здравейте и от мен  Hug
Най-накрая ви изчетох, уикенда сте си пописали  Mr. Green
Аз съм добре, радвам се от прозореца на хубавото време. Удължиха ми болничния с още 30 дни и засега ще си лежа, ноо все повече се проближавам до следващия преглед, има сааамо 2 седмици  Mr. Green Иначе за корема ми пък сега имам чувството, че се е смалил, луда работа...
Pampers, къде и от колко часа е лекцията на ЛЛЛ, мисля да дойда поне това да послушам.
В събота ходихме до Mam's and Me във Варна, малеее голяма депресия вътре, ужас, мисля, че повече няма да стъпя там, много неприятно ми се стори. Но поне си затвърдихме мнението за количката и вече нямаме съмнения.
Хубав ден, момичета   bouquet

# 439
  • Варна
Малко го обърнахме на чат,ама  да си кажа  Mr. Green -най-вероятно  и аз ще се присъединя към лекцията в сряда.А за Mam's and Me  и моя приятелка,също бременна,се е измъчила там.

Момичета,да споделя,чувствам се много погрозняла  Rolling Eyes .Нямам угодия-каквото и да облека и както и да се гримирам,все не се харесвам  Whistling .Дано скоро да си стана поне малко симпатична  Mr. Green

# 440
Здравейте и от мен!
Времето е просто божествено приятно! Най -накрая се задава топлото време. Днес сутринта отивайки към работа усетих мириса на цъфналите дървета и топлия дъжд, които поваля снощи. Толкова свежо утро отдавна не съм имала. Деная е страхотен  и ви пожелавам много настроение и слънчице! Hug
tanishte ти към коя количка се беше ориентирала? АBC design  ли беше? Аз харесах една на Navington - зелена, но трябва да обиколя да видя къде я предлагат за да я побутам малко и разгледам:)  Има ли много колички в Mam's and me ? Аз не съм ходила там.
Сетих се да ви кажа, че в събота от 10 ч. в Гранд Мол - Варна ще има безплатна лекция за кърменето, организирана както всеки път  - първата събота от всеки месец. Ако варненките имате желание ...

# 441
LemOn, първо бяхме харесали АБЦ Дизайн, но сега се спряхме на Тутек Грандер, вече на 100% убедени. Иначе в Mam's and Me e пълна скръб, има магазин Рая и единствено там има колички, но според мен в другия им магазин е доста по заредено. Обаче не знам дали я има тази Navington, може да провериш и в магазин Сладури зад операта, там има доста модели също.
Аз май и в събота ще цъфна в Гранд Мол-а Grinning, да видим как ще съм Simple Smile
Bebitka , направо една варненска среща да направим, така и така сме се събрали  Mr. Green

П.П. Докато не съм забравила да ви питам - вие филтрирате ли си водата? Ние имаме кана с филтри, но не знам дали мога и аз да я пия, не намерих инфо в нета  Thinking

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 11:45 от Tanishte

# 442
здравейте момичета  Wink
и на мен не са ми пускали  микробиология не знам защо. изобщо док. не ме е качвал на магаре,само ехограф и нищо друго  Praynig да няма нищо.в четвъртък ми взеха кръв и утре трябва да ида да видя какво става ,надявам се всичко да е наред.
Лече,честита ти мома  Hug
Шамс, стискам палци всичко да е наред
veni_sf,от Сливен ли си ?
DianaR,пази се много и взимай мерки  Peace
Bebitka,и аз не се чувствам красива ,но нали казват че момичетата взимат от красотата на майка си, е надявам се да не ми вземе цялата  hahaha  hahaha  hahaha

# 443
. Докато не съм забравила да ви питам - вие филтрирате ли си водата? Ние имаме кана с филтри, но не знам дали мога и аз да я пия, не намерих инфо в нета   А защо да не можеш? Тук питейна няма (има но не става ) и всички са с филтри,кани кой каквото си има. Даже е по-добре ,но е важно да следиш срока на филтъра! Naughty

# 444
Здравейте,мацки,пак не съм влизала 3 дни ,а вие сте изписали света.Днес бях на ЖК и ми потвърдиха вече абсолютно категорично че ще си имаме момиченце  Laughing
Връщам се да ви чета Simple Smile

# 445
Благодаря ви много момичета,толкова сте мили Hug
dddidka по принцип не съм от Сливен,но в момента живея тук,заради ММ.

# 446
Енитка честита принцеса!   bouquet

# 447
А защо да не можеш? Тук питейна няма (има но не става ) и всички са с филтри,кани кой каквото си има. Даже е по-добре ,но е важно да следиш срока на филтъра! Naughty
Защото моя приятел ме филмира тук с едни разсъждения, ама май ще го игнорна  Mr. Green
Ени-тка, честитоо Simple Smile

# 448
Свърших със зъболекарката, възвърнах си и старата любов към тях. При миналата излезнах разплакана сега очаквах същото, а цялата болка приключи с едно пощипване. Даже не ме вика 4 пъти като другата ей така за да си вземе парите.
Pampers моя мъж е личен шофьор и нон стоп е по пътищата и доста често ги има и гадните командировки.

# 449
  • София
Здравейте и от мен в този хубав ден  Nature Sunny

Аз се завърнах от Фетална морфология. Всичко му е наред на малкия човек, усещанията ми се потвърдиха и е със  stork-boy гащи. Мъжка майка ще бъда и свекърва след време Mr. Green, но да са живи и здрави.
Както казах всичко иначе  му е в норми на бебо, но не за 17 седмица и 2 дни, а за 18 сед. и 2 дни. Явно наистина съм с много ранна овулация, както и предполагах, в резултат термина ми също се измести за 31.08. С предната бременност термина ми беше 30.08 Simple Smile, та явно на гъсто ще празнуваме рожденни дни август месец Laughing

Честито на всички разбрали пола на бебетата Wink

Общи условия

Активация на акаунт