Отговори
# 465
Амели, ако този продължава така личният ти няма ли да те даде?

Днес излезнах на разходка с една приятелка очите му само в количките и бебчовците Heart Eyes
Мислех че ще съм в кофти настроение но тази седмица започна от добре по - добре.. пу пу..

# 466
  • Пловдив
Добър вечер. Аз се наработих за днес. Хапнах, дремнах. Сега може пак да си лягам  Mr. Green Пратих моя любим да ми купува плодове/няма да казвам какви да не ви дразня/. Не стига, че само ми се смее, че  ми се спи- да свърши нещо и той.
Amelly, гинеколозите и те имат лимит на направленията, които могат да дават, доколкото разбрах от моята акушерка. Но твоят доктор нещо странен ми изглежда. И за болничните също. Откъде накъде пари ще иска?
Не го усещам аз май бебето още и се притеснявам всеки път от преглед- до преглед, дали е здравичко и расте ли. Да почне да мърда вече по-мощно, че да не се шашкам толкова. По едно време ми се струваше, че го усещам, но май червата ми се били. Хем ми е трето, хем не съм сигурна...Голяма бяла птица съм и туй-то.
Bebitka, и аз се чувствам грозна. Не се харесвам, пъпки ми излизат през ден. Ужасно е.  Sad
Мамите от Пловдив- гледам във фейсбук никоя не е писала дали се е насочила къде ще ражда. Имате ли някакви идеи вече?

# 467
  • Gone with the wind
Жива съм, мърдам, минавам само на отчет  Laughing
И да се похваля - 2 дни бях затрупана със супер много работа, но с нещо, което обожавам и ме разтоварва - китки, зарита до уши в пръст и кал под ноктите и адски доволна  Heart Eyes Жалко само, че мога да си върша само по-леката работа, а миУтУ ще се наложи да ми сади и копае, което реално за мен си е големия кеф  Mr. Green

# 468
По едно време ми се струваше, че го усещам, но май червата ми се били. Хем ми е трето, хем не съм сигурна...Голяма бяла птица съм и туй-то.
Май колкото повече бременности, толкова повече несигурност в движенията на бебето Simple Smile Аз също продължавам да не знам. Онзи ден се беше наклонило на една страна и очертало, но въпреки това продължавам да не мога да кажа отчетливо дали съм усетила някакво конкретно движението...

Amelly, мойта лекарка също каза, че като цяло на 3 месеца ги пускат изследванията. Или поне гледаше да минат около 3 месеца от предишните ми изследвания (въпреки че тях ги бях пуснала през личната). Странно, с предната бременност имах чувството, че постоянно ме кара да ходя в тая лаборатория...

# 469
  • Пловдив
При мен няма как да се наклони нанякъде коремът, защото имам доста сланиники. Вечер като легна имам някакви подозрения, че се движи. Дали заради теглото или заради предната плацента, не съм сигурна обаче...Благородно завиждам на мамите, които си ги усещат. Ще кажете- рано е. Може, ама пък не е 1 бременност.

# 470
Момичета, днеска имахме адски тежък работен ден с тежка проверка, така че не можах да се порадвам на хубавото време. И аз да отбележа, че съм с главоболие.
Относно ехографските прегледи и кръвните изследвания : на мен миналия месец ми назначиха, а на 15.03.2013, когато бях  на преглед отново ми дадоха направление за изследвания, но не съм ходила да ги пускам още. ВРЕМЕ НЯМАМ #2gunfire
Бях питала доктора, който ми води ЖК, защо е написано в документите ми, че имам оплаквания и той каза, че иначе няма да мина по Z34 и да ми даде направление.
Относно ехографа - всеки път ме гледа без да ми взема пари затова.
Желая ви хубава вечер  bouquet

# 471
Здравейте момичета!
 Аз пък не съм излизала от нас цял ден. Направо откачам вече.
 Количка, столче, шезлонг, дървена кошара, преносима кошара, помпа за кърма, стерилизатор и уред за затопляне на шишета мисля да купим август месец. Останалите неща лека полека ще купувам от сега.
 4естити гащи на узналите пола мамчета!
 Количката, която мисля да купим е Stokke Xplory. Влюбена съм в тези колички. Още преди да забременея, като видех мамче с такава и  Crazy . Избрала съм си засега и цвят, който е неутрален и много харесвам.
Поздравление за чудесния избор на количка!Уникални са.До момента не се бях замисляла и за тази част,но определено ми даде идея.

# 472
 Съни дей, благодаря! Може да разгледаш и Mima Xari или Mima Kobi, които също са много красиви и са от класа на Стоке.

# 473
Сега ще ги погледна Simple Smile Мерси

# 474
 Пак заповядай! Hug

# 475
  • До морето :)
Амели, не съм разбрала, че си се записала и по ЗК. Добре се беше насочила само а частно. Не може ли ЛЛ да ти пуска направления?

Само аз не намерих тези полските колички да ги видя. Не, че ще купуваме, ама пък да си изплакна окото.

Иначе днес пак ходих при моя лекар. Вчера ми каза, че искал за всеки случай да ме прибере под наблюдения. Накрая след като сам се убеди, че няма изтичане на води склони да ме пусне да си ходя при условие, че днес отида пак, да ме погледне. Значи всичко си е там, бебка плува. Днес не го питах за пола, все пак най-важното е ОК, всичко около бебето е добре.

# 476
Честито  и от мен на всички, които знаят пола вече. Трябва и едно такова списъче да си направим, да видим и кое преобладава Simple Smile
И аз това си мислех докато редактирах списъка с имената  smile3521

Anni0422, и на мен ми обещаха подаръци от други бебета, но още не съм ги виждала. Аз самата първо ще започна с разни по-странични покупки като тензух, от който да си направя пелени и кърпички в различни рамери  Mr. Green В Сф една приятелка ми е намерила английска мини пералня 2 употреба и ми изпрати снимки. Утре ще й звънна да ми я вземе. Ще ми е по-лесно с такава особено с многократните пелени.
Като се преместим някога в нова квартира(вече губя надежда), ще купим креватче и скрин с прилежащата им посуда. А най-накрая ще са количката и дрешките.

Аз хванах слънце в края на деня. Имах среща със сестра ми, че все се разминавахме с нея и не знаеше, че ще става леля. Е, вече знае и искам племенница hahaha

Amelly, на мен всеки месец ми пускат, но аз съм с доплатен пакет и не знам, дали по ЗК е така.  newsm78

Лече-Буболече, радвам се, че сте добре.

# 477
  • Пловдив
Добро утро от г-жа Сова Чучулигова!  Grinning
Позахилих се аз, ама вчера хич не ми беше до смях. Нали ви споменах, че съм настинала. Ами като вдигнах температура снощи и сега на кого да се обадя да питам. И взех един парацетамол. Дали постъпих правилно? А от непрекъснатото кихане - а то е едно яко кихане, така ме заболя корема...Дали бебка е добре?!? Много се притеснявам как му се отразява тази настинка, тези сополи, тези мощни кихавици и парацетамола.

# 478
 Добро утро!
 Диана, няма проблем с парацетамола. Мисля, че можеш да пиеш 3x1.
 Памперс, погледни и тази пералня http://technika.bg/tesy-rosa-06 . Идеална е за малко количество дрехи.

# 479
Коремчета, добро утро  bouquet
Вчера не се спрях и така се уморих, че снощи легнах и заспах на секундата Embarassed
Цялата къща мирише на зюмбюл Heart Eyes направо съм като надрусана, много обичам пролетта flower
Диана, отивай на лекар не се самолекувай, върлуват много болести в момента Naughty
Аз тия перални манинките не им вярвам, като не го пусна аз в голямата да си го изпере. Казвам го, защото сме прали с такива и просто не изпира както автоматичната пералня baby_neutral
Голямата пералня хваща и малко и много нали си има везна вътре да си ги тегли Crossing Arms
Айде милички на кафето, аз вчера не пих и умрях от главоболие Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт