Отговори
# 480
Добро утро от мен куклички   bouquet
Аз днес имам доста работа, същевременно от 14 ч. съм на ЖК стискайте ми палчета всичко да е наред  Praynig
Лек ден милички  Hug

# 481
Добро утро от мен!
Вече съм у дома,добре съм/пу пу/.Вече ще започвам с болничните  Confused никак не ми се иска,но много ме боли кръстта и цял ден седнала е абсурд.Детенце си е в къщи сега по сборните групи,та днес планувам разходка.В събота ходих при моята лекарка на частно и ме изненада като ми каза "май момиче".Май-юни ще видим през септември  Laughing
DianaR , аз бях болна преди 3 седмици.Кашлица яка,хрема и болки в гърлото.Личната ми изписа  инфлуцид,ентитус и фитоназал за хремата.От тази кашлица обаче много ми се стягаше корема.В болницата сег ами казаха,че може и оттам да са ми леките контракций.Дано бързо се оправиш.
За мърдането на бебо- аз още не усещам силно,но док каза че ме ритало с краче при един от прегледите.
Лек ден на всички!

# 482
Добро утро!
DianaR, отивай на лекар, но при АГ-то, а не при личната (илипък позвъни). Личните имат навика да не се съобразяват с бремеността. Аз също миналата седмица я прекарах почти на легол (никога не ми се е случвало от една проста настинка), поне Т не съм вдигала много-много, но гърлоболът беше (и все още е) зверски. По препоръка на АГ$то пия Биозин мама за имуностимулатор и Мукосолван и Мукоплант за кашлица. А болките в гърлото ги облекчавам или със сода и сол, директно намазани върху гърлото,или с Прополки.

# 483
Не съм писала няколко дни и сте изписали темата.

Мен ме тръшна страшна настинка и няма минаване  Cry От миналия четвъртък съм така, работих си малко вкъщи, взех си и отпуска. Обикновено ми минава за ден-два с хомеопатични, сега няма минаване. И гърлото ме боли  Crazy За гърлото прополките са много добри, но след час-два пак се почва.

В петък съм на преглед и много се надявам да ми каже пол, ако не ще чакам още месец до феталната  Crazy Пък много искам да знам вече кой се крие вътре  Mr. Green

# 484
Здравейте   bouquet

Лече, за количките пиши в Гугъл Tutek Grander и излизат много снимки и страници. Аз поне вчера така ги разглеждах и да ви кажа доста ми харесват. Цената също е нормална, има комбинирани (към каквито аз съм се насочила), цветовете са хубави и са сравнително леки (шаси+зимен кош мисля, че бяха около 12 кг). Не се знае, какво ще ми хрумне до юли, но засега и аз съм се спряла на тези.

Pampers, не губи надежда за квартирата. Иначе те разбирам много добре. Мен вече доста ме сърбят ръцете да почвам да подреждам детска стая и т.н., но и ние сме в търсене на къща. А докато я намерим, купим и ремонтираме, ще си минат още два, три месеца. Затова и не купувам нищо, защото искам първо да сме се устроили някъде и да знам с какво място разполагам и как ще бъде аранжирано всичко. Стискам ти палци да намерите бързо точно това, което ти/ви харесва и търсите.  Praynig

И аз днес съм на преглед и много се надявам да се потвърди предположението на доктора от миналия път за момиче. Ще докладвам Simple Smile

Хубав ден на вас  Hug

# 485
Ох и аз съм доста нетърпелива да разбера пола, както  и  да видя че всичко е наред с беби и направо до 14 часа ще изкукам  Crazy нищо не ми се прави друго Blush
сега смях не смях ще си напиша какво трябва да питам док. че всеки път забравям  Mr. Green

# 486
Амели, не съм разбрала, че си се записала и по ЗК. Добре се беше насочила само а частно. Не може ли ЛЛ да ти пуска направления?

При болничния ми престой докторът,който ме следеше, ми предложи да ме запише по каса и аз приех. Преди това действително се бях отказала,не виждах смисъл, но като се случи така и той сам ми предложи,викам си,нищо не губя. Обаче сега големи проблеми ми създава. Личната казва,че след като съм регистрирана като бременна, с направление,което тя ми е издала, и по него ми се полага всеки месец кръв и урина,тя ще бъде в нарушение ако ми пуска отделно от себе си същите направления.

Ние подобно на Pampers с квартирата имаме дертове с един недовършен ремонт. Преди две години се преместихме в празен апартамент, обзаведохме само спалнята и свършиха парите. Миналата есен паднаха едни пари и почнахме преустройство - изнасяне на кухнята в хола. Обаче заради некоректност на майсторите ремонтът стигна до средата и спря, а след една седмица баща ми претърпя инцидент и се наложи спешна и скъпа операция. Та сега сме без пари,без кухня,без хол, само спалнята става за живеене и не виждам кога и как ще се оправим и най-вече как ще се наврем четирима в една стая 16 кв.м. само след няколко месеца. Просто ми идва и на мен да се изнесем на квартира, да е уредена и по-широка, а не в жилище от 70 кв.м да прескачам кашони и торби цимент.

# 487
О, колко ми е познато това с ремонтите, до оня ден се прескачах с инструменти, шпакловки и мизерии #2gunfire съчувствам ти силно, Амели Hug
Ние мислим да си освежим стаята само с един латекс, то другото си е добре.
А за квартири сега ще има повече април и май е бума на смяна на квартири не губете надежда ще си намерите новички за бебчовците Wink

# 488
  • Пловдив
Добър ден и от мен. Дано прогнозата за времето не е вярна и не вали следобед. То аз съм на работа, но все пак. Събудих се със зверско главоболие. Пих парацетамол. Не помага. Кръвното ми е 120/80, но пулсът ми е много учестен. Ще питам лекарката в петък. Тя ми каза миналия път, че може и аналгин да пия, ако много ме боли, стига да е веднъж в седмицата.
И аз съм много нетърпелива да разбера пола на бебето. Ако ми кажат момиче сигурно няма да повярвам. А толкова много ми се иска да е. Таткото и той иска момиченце. Дано ни се сбъднат желанията. Каза, че женско е правил.  Grinning
Хубав ден ви желая!

# 489
  • София
Амели, а не може ли мъжът ти и други роднини да се опитат да скалъпят временно нещата? Да имаш поне печка, мивка и хладилник. Другото лека - полека ще го наредите, когато имате възможност. Важното е да имате поне още една обитаема стая.

# 490
Ох, много е неприятно това с ремонтите. Ние имахме възможност да завършим ремонта и тогава да се нанесем,но после все имаше нещо я да се пробива, я нещо друго. Прахоляци, чистене...Част от обзавеждането стана поетапно и най накрая преди 2-3 седмици поставихме и осветлението, което отлагахме 1 година Laughing Вече почти си отдъхвам. Сега обаче ще къртим и шпакловаме малко в детската, че сме на последен етаж и от комина преди 2 години потече нещо жълто и има петно на стената. Слагам едни щори и прключвам. Не, че ще изгоним бебето само в детската стая, но да е оправена,че няма да позволя да се кърти и маже, докато то е там. Ще трябва да купя скрин или да правим висок гардероб за неговите дрехи, че в моя и на милото място няма Simple Smile

# 491
здравейте мами, и ние сме в ремонт. Още преди да разберем за бебо започнахме ремонт на спалнята, защото целия апартамент е стар. Но спланя и гардероб така и не харесахме, или ако харесахме бяха много скъпи. А сега пък не смеем да харчим много, че незнаем какво ще се наложи за бебо. А вече ми се иска целия апартамент да е новичък и ремонтиран  Sunglasses
  И аз чакам да разбера какво ще е бебчето, но то не иска да се покаже... Simple Smile ще сме в неведение още

# 492
Не става,soho doll , старата кухня е изкорубена, стърчат тръби, тоци- това,което трябва да се пренесе в другата стая,за да има там кухня,мивка. Иска си майстори да се хванат. Иначе хладилник и пералня имаме, стоят си в старата кухня, печка нямам,че не стигнаха пари, с едно котлонче само боравя. Брат ми довлече от някъде един мокет, опъна го върху половината под в едната стая и детето там играе,ама там е пак мазилка, хвърчи прашоляк, има кабели да се препъваш, дупки са пробити за разни неща да се прокарват- мизерия. Да имахме  едни 3-4 бона и ще го свършим всичко за макс месец, ама нямаме...

# 493
  • Варна
Добро утро,момичета

Amelly,съчувствам ти ,доста е изнервящо положението при теб в момента,но пусти му пари,никога не стигат Crazy  Hug

Памперсче,а  ти не се притеснявай,наистина имаше едно затишие на квартирите миналия месец(ние по някаква случайност се преместихме точно тогава),но ще се раздвижат нещата скоро.

Болните да оздравяват,а здравите да се пазят много!

Хубав ден от мен,отивам на разходка  Simple Smile

# 494
Здравейте, мами Simple Smile
Успех на всички, които са на преглед днес  Peace
И нас ни очаква доста сериозен ремонт, сигурно след седмица-две ще го почваме - къртене на стена, сваляне на стара боя, пребоядисване и т.н., направо не ми се мисли  ooooh! но няма как, мястото ни е ограничено засега и трябва да направим поне "бебешки кът"  Mr. Green за новия човек.
Pampers, ако говориш за полуавтоматичните малки перални, аз имах такава през студентството си и я мразех буквално. По-лесно ми беше на ръка да пера, отколкото с този модернизиран леген. Не знам твоята как ще е, но при тази, която аз имах ти сипваш водата с праха, пускаш да върти, после източваш водата, наливаш студена, пак върти, после пак източваш водата от изплакване и после трябва да изстискаш дрехите и пак съхнат по 100 дена, защото не са изстискани добре от водата. Общо взето за мен беше безсмислено, много време и вода се губи, поне с този вид, който аз имах като студентка.

Имам въпрос към мамите с едно или повече детенца - кога започна да ви излиза пъпчето напред? Защото снощи забелязах, че от едната страна е излязло и ми стана много странно, защото би трябвало да е още рано  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт