Отговори
# 495
Здравейте мамчета, и аз да се запиша в новата тема .
Аз преди 10 дена бях на преглед и не можахме да видим пола Cry
Относно жилищата,ние с ММ преди 10 дена си купихме апатрамент ,но търсихме ремонтиран , дори този който купихме е с ново обзавеждане.Нямахме само посуда и ел. уреди , но и това купихме.Сега остана да купим голям гардероб и детско креватче мислим да е от комбинираните със скрин .
Пожелавам на всички в ремонт бързо приключване и настаняване. Hug

# 496

Имам въпрос към мамите с едно или повече детенца - кога започна да ви излиза пъпчето напред? Защото снощи забелязах, че от едната страна е излязло и ми стана много странно, защото би трябвало да е още рано  Thinking

Мисля,че и това е индивидуално- както повечето неща.
При мен първия път въобще не ми изпъкна пъпа, остана си хлътнал нормално, а имах огромен корем. Забелязвам,че нещата,от които ме е страх,не ми се случват- примерно като съм гледала бременни жени с изпъкнали пъпове, съм си мислела "колко грозно!" и на мен ме ми изпъкна Simple Smile

# 497
Привееет Simple Smile как сте мами Simple Smile
Стискам палчета за днешните  прегледи - ще чакаме новини за цвета на гащите  Laughing
Ох как искам да дойде и моя ден за преглед и да го видим вече мъничето Simple Smile
Амели - много гадно това  Tired мога само да предположа колко е тягостно положението.
Памперс - не съм наясно с квартирите, но ви желая  да намерите в най -скоро време желаното жилище и да се настаните бързичко  Peace
На останалите в ремонтни дейности - присъединявам се към silvi26 бързо да се настанявате и да се радвате на новите придобивки  Peace
Ох и на мен вече ми е болна тема ремонта  ooooh! но поне преди месец приключихме с коридора (който оставихме за последно) от две години ремонтираме апартамента и сега вече приключихме, но само като си помисля да се прави нещо ми призлява. Всички  ст. материали, прах  и т.н. направо ми дойдоха в повече.
А само като си помисля, колко бях ентусиазирана като започнахме.... #Crazy

# 498

Имам въпрос към мамите с едно или повече детенца - кога започна да ви излиза пъпчето напред? Защото снощи забелязах, че от едната страна е излязло и ми стана много странно, защото би трябвало да е още рано  Thinking

Мисля,че и това е индивидуално- както повечето неща.
При мен първия път въобще не ми изпъкна пъпа, остана си хлътнал нормално, а имах огромен корем. Забелязвам,че нещата,от които ме е страх,не ми се случват- примерно като съм гледала бременни жени с изпъкнали пъпове, съм си мислела "колко грозно!" и на мен ме ми изпъкна Simple Smile

Амели, и на мен ми е малко неприятна гледка, но май аз няма да се размина  Mr. Green

# 499
  • София
Аз мисля, че ако по принцип си с изпъкнал пъп, ще изкочи. Има хора, на които им е вдлъбнат и не мисля че биха изпъкнали. Аз едно време много завиждах на тези с изпъкнало пъпче, защото смятах че той е идеален вариант за обеца.

Амели, това със стърчащите кабели, тръби и мазилка ми е до болка познато. Само като се сетя и ме стяга нещо за гърлото. Добре че останаха дребни неща за дооправяне, които разбира се са обвързани с пари и си чакат реда. Ти поне котлонче си имаш  Simple Smile Ние я карахме на сухоежбина доста време, ама пък дете нямахме, а това при теб си е проблем.

# 500
  • София
Моят пъп по принцип е много вдлъбнат, но изскочи при предишната бременност към 7-8 месец.  Сега вече е започнал да изпъква отново.  Грозно или не, няма какво да се направи по въпроса Wink

Успех на всички, които се захващат с ремонти.  Ние минахме по този път, когато очаквахме да се появи дъщеря ми, много е неприятно, но после е голямо удоволствие, когато видиш крайния резултат.

# 501
  • Пловдив
хайде и от мен добро утро Simple Smile))
Моя пъп е вдлъбнат, имам обичка...но го забелязвам че се е разширил. Кой го нзае какъв ще стане до края Simple Smile
Ооо говорите за ремонти - една от най - ужасяващите теми вкъщи. Майка ми и баща ми са луди фенове на бетон, гипсокартон и майстори да има...ама постоянно. Ние имаме 2 къщи в 1 двор. Едната къща 2 години я ремонтираха (изолация,нови дограми,кухни бани и т.н). Сега правят другата за младото семейство (аз и мъжа ми Simple Smile) Е немога да ви опиша колко ми е писнало да се размотават разни чичковци(майсторите), да прескачам на двора врати, изкъртени прозорци, стари мебели. Ужасно е. Ние сега сме на стените. Правим гипсокартон с изолация и е ужасна мизерия. Добре че е в другата къща и нищо не ми прече из краката. Остава паркета, тапети, мебели и ел. уреди. Иначе съм много щастлива, че си го правя както на мен ми е кеф и всичко си избираме ние с ММ. Татенцето е банката. Само дава парички, а ние си правим каквото искаме. Голям кеф Simple Smile Надявам се до септември всичко да е готово и да сме в новата къща.
Ох аз 2-3 дена не се спрях. Пътувахме 2 дена подред и снощи вече ме заболя коремчето от ляво. И тази сутрин пак ме наболява, но мисля след малко да ставам и да почна да прибирам зимни дрехи и обувки и да вадя пролетните. Нямам търпение Simple Smile
И мойта мишчица в корема не иска да се покаже...още незнаем момче ли е, момиченце ли е. Чак на 29.04 съм на АГ и то при двама един след друг, та все един ще ми каже най - сетне. Все пак ще съм в 20г.с.
Ехеее аз пак се почнах с романите...еми хайде мами аз заминавам да оправям дрехорите а на вас слънчев ден

# 502
Здравейте, мами Simple Smile
Успех на всички, които са на преглед днес  Peace
И нас ни очаква доста сериозен ремонт, сигурно след седмица-две ще го почваме - къртене на стена, сваляне на стара боя, пребоядисване и т.н., направо не ми се мисли  ooooh! но няма как, мястото ни е ограничено засега и трябва да направим поне "бебешки кът"  Mr. Green за новия човек.
Pampers, ако говориш за полуавтоматичните малки перални, аз имах такава през студентството си и я мразех буквално. По-лесно ми беше на ръка да пера, отколкото с този модернизиран леген. Не знам твоята как ще е, но при тази, която аз имах ти сипваш водата с праха, пускаш да върти, после източваш водата, наливаш студена, пак върти, после пак източваш водата от изплакване и после трябва да изстискаш дрехите и пак съхнат по 100 дена, защото не са изстискани добре от водата. Общо взето за мен беше безсмислено, много време и вода се губи, поне с този вид, който аз имах като студентка.

Имам въпрос към мамите с едно или повече детенца - кога започна да ви излиза пъпчето напред? Защото снощи забелязах, че от едната страна е излязло и ми стана много странно, защото би трябвало да е още рано  Thinking
Отосно пъпчетата това си е доста относително Танче, аз имах голям корем но моето си беше все така хлътнало, а моята свекърва всеки ден ме питаше изпъкнали ти пъпа  Mr. Green така и неразбрах какво значение има това  newsm78

# 503
Pampers, ако говориш за полуавтоматичните малки перални, аз имах такава през студентството си и я мразех буквално.
Този леген е още по-модернизиран - има центрофуга и може дасе върже към водопровода  smile3534 Макар, че ще си помисля за второто, защото не ми се пере със студена вода, но ако е трудоемко да наливам - направо я връзвам и ще разчитам на добър прах hahaha

Bebitka, обяви има, но с аобзаведени до кафемашината чак  ooooh! Бюрото с компютъра няма къде да си оставиш, какво остава за другите ни неща. Ние искаме да е необзаведена или полу. Излезе една такава обява на пазара, но хазаина искаше 1000 лв. депозит и му теглихме една  #Crazy Така, че обяви има, но не са подходящи. Сега излезе и една идеална, дори с гараж, ама са прекалили с наема. И търсенето продължава.

После пак ще пиша, че сега трябва да изляза спешно. Хубав ден!

# 504
Здравейте, много е неприятно това с ремонтите на нас ни предстои освежаване ама като знам как искача едно след друго.
Сега навивам моя да си вземем по голям апартамент във Перник, 3стаен съм харесала след основен ремонт сваляш си обувчиците и почваш да живееш за 36 000 лева, а тука ги гледам най малко за по 40 000 и всичко му е за ремонт.
Мене пак ме заболя дисковата херния като тръгна да ходя съм бърза колкото разярен охлюв, а не минава вече 3ти ден...
Честито на мамите разбрали пола, ние на 19 сме на преглед и се надявам поне този път да не му гледаме дупето на 3Д  Laughing

# 505
Pampers, aaa за тези по-модерните нищо не мога да кажа, но звучи по-оптимистично  Mr. Green

# 506
 bye Здравейте и от мен!

Вчера прекарахме хубав ден на слънчице, наваксахме доста неизлизане Simple Smile Днес пак съм му се наканила!

За сметка на това, звънях на лекарката ми и се оказа, че съм завъдила гъби  Close Сега ще трябва да ги моря 10 дена и после пак да ме ръчкат за контролната проба  Rolling Eyes Една приятелка пък се шегува кат си ги завъдила тия гъби, вземи, че ги обери Crazy
Разтуших се с една лятна рокличка,която бях поръчала онлайн за 18 кинта. Дойде и О,чудо! наистина е това, което трябва, че и ше става за шкембак! Доволна съм много.
За пъпчето - на мен по принцип ми е доста вдлъбнато и въпреки това беше изскочило, може би някъде към средата на бременността. Сега още не е.
Честити ни нови девойки, започва да наваксва нашия пол. Аз още не знам със сигурност, а съм на преглед чак след около 2 седмици. Все пак дано е момче Simple Smile
А за ремонтите... Ние си купихме апартамент ранната есен, сега ремонтираме още. Аз обаче изобщо не се занимавам, мъжа ми всичко следи и прави. Аз само си избирам и викам да и не.  Sunglasses Все пак очаквам до 2 месеца да можем да се преместим - само кухнята, спалнята и банята да са готови изцяло - другото като е с основен ремонт може да почака с мебелировката.
  bouquet

# 507
Момичета, трябва да ида на преглед на ендокринолог, моля, препоръчайте ми някой добър в София (по ЗК, за да ми пусне хормони, които док няма право да ми пусне).

Аз си ви следя редовно, но няма нищо ново при мен - все още не си личи, че съм бременна. От вчера нещо ме подръпва ту от ляво, ту от дясно, но за сега не е толкова силно и се надявам да си е нормално. Утре съм на док и ще видим.
Иначе ми се спи зверски и днес дори си дремнах 20мин на бюрото в офиса Laughing А довечера чакам поредните майстори и след като вчера им писах черна точка (не се явиха и не благоволиха да се обадят, а аз ги потърсих, за да разбера да ги чакам ли) днес мисля да не им се връзвам много. Ако им се работи да заповядат, ако ли не - прав им път!

# 508
Пъп не ми е изскачал на мен с първата бременност, по-принцип си ми е малък и изцяло хлътнал - по време на бременността само се беше уголемил, но си остана хлътнал (за щастие, че и на мен не ми харесва на някоя блузка как се вижда един щръкнал пъп отдолу).

Локреция трябва да си благодарна на вашите, че вършат всичко около къщата за вас. Това да се разправяш с майстори е ужасна работа, да не ти казвам пък как все се намира някой да си остави ръцете, колкото и пари да взема  #2gunfire

Ние апартамента си го взехме като бях бременна и се разправяхме и с обзавеждане, че и викахме "майсторите" още няколко пъти след като така ни бяха сглобили мебелите, че един празен рафт за малко да падне върху нас докато спим  ooooh! ooooh! Леглото се счупи почти веднага, а за гардеробите не искам и да говоря, че само да ги видя...   #2gunfire #2gunfire
Така че съчувствам на всички, които в момента се разправят с майстори, дано поне ви свършат качествено работата  Peace

# 509
Днес няма да се отчитам. Так се бях настроила... но както и да е. Отложи ми се прегледа за четвъртък (имам чувството, че е след цяла вечност  Crazy). Така че в четвъртък ще ви докладвам  Peace

Аз също съчувствам на тези, които трябва да правят частичен ремонт. Моето детство и юношество премина в подритване на цименти и шпакловки  Mr. Green Тъй като живеехме в къща, все имаше нещо, което да се прави, та мине не мине и се почваше ремонт. Ужас е. Затова сега реших- купуваме къщата, ремонтираме всичко наново и чак тогава се нанасяме, на чисто така да се каже. Иначе не си е работа. Малко ни притиска времето, защото моят план беше до март да сме намерили къща, а вече е април, но не губя надежда  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт