Отговори
# 690
  • До морето :)
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА! СТРАХОТНИ СТЕ!   bouquet

За каката - прекалено е малка още, за да разбира. Знае, че има бебе в корема на мама, целува го, милва го, гледа го през пъпа, но не асимилира за какво точно иде реч. Септември месец ще ѝ стане ясно де. И или ще е много щастлива, или много ще ревнува. Или и двете, нали ми е Близначе.  hahaha Много е свикнала с мен и когато се радвам на някое друго дете, тя ме дърпа, бута детето, абе ревнува. Не знам как ще е с бебето. Още повече като започне да ми личи и коремът, пък и като започнем ремонта, като подредим за бебето и започне да купуваме биберони, шишета, е гледам активно да я включвам с избора на всички, мисля, че ще ѝ е интересно.  newsm78

# 691
Здравейте мами.Не ми остана време да драсна нещо тук последните дни,но ви чета редовно!Искам да ви попитам един малко неудобен въпрос.Има ли от вас някои,които са били страстни пушачки преди да забременеят?Аз съм такава и сега се ограничавам в бройката цигари,но мисля че е по-добре да ги спирам.Дайте ми съвет,вие как постъпихте?Относно коремчето ....ми имам си,но незнам дали е от бебо или от качените кг още Simple Smile

# 692
  • Варна
Лече,Честит рожден ден на патерица!  Hug

milenkaa_,радвам се ,че се приключиха неволите ти с тоя зъб!

Amelly,нямам думи за твоя доктор...
Другият път да се постараете да направите прасенце на малката hahaha

Sonka,това "с името си идва" аз лично не го признавам  Crossing Arms .А и през цялата бременност като си говорим за бебока,ние употребяваме бъдещото му име.Не мога да се съобразявам  с това  на кой ден ще се излюпи  Mr. Green

New leaf,на цистит ми намирисва твоето.Урината ще покаже.Това ми напомни профилактично да пия известно време червена боровинка,че бъбреците сега с това натоварване може би ще се обадят по някое време.

Soho,и ти дай стерилна урина.Дано да са наред нещата и да не излезне някоя ешерихия  или друга гадина  Peace .

Момичета,не мога да си намеря дрехи! Confused .Много съм разочарована от това,което се предлага...

Tanishte,безпроблемен 5-ти месец!

Моите контракции си продължават и наблягам на почивката,но явно ще е така до края.

sunny_day_82,тук няма да намериш единодушие по въпроса  Wink.Аз бях дългогодишен пушач,но сега категорично не помирисвам дори дим!

# 693
  • Пловдив
sunny_day_82, аз ги бях понамалила, заради работата. Няма как за две почивки по 15 минути да изпушиш 10 цигари, а и на студено...След теста пуших 1-2 пъти. Единия път бях много ядосана и това ме провокира да запаля. Беше началото на февруари. И изведнъж просто започна да ми се гади от дима, сърцето ми взе да прескача и край с цигарите. Надявам се никога повече да не пропуша. Все още ми става лошо от миризмата на тютюн, от други миризми също. С първата бременност бях така. С втората пушех през цялото време по 2-3 цигари. Не се гордея с това. Ако можеш- спри ги .Няма нищо по-хубаво от това. За разходите няма да говорим. За здравето на бебето- също. Знаеш много добре колко е вредно. Успех!  Hug

# 694
 Здравейте момичета!
 Лече,  newsm59 !
 Пиете ли още фолиева киселина или само витамини? Все още приемам Огестан заедно с фолиева киселина.

# 695
Здравейте момичета!
 Лече,  newsm59 !
 Пиете ли още фолиева киселина или само витамини? Все още приемам Огестан заедно с фолиева киселина.
Весе аз пия от три дни Огестан, но моя док. не ми  е казвал и с фк да продължавам.  а и до колкото знам в Огестана съдържа необходимата дневна доза фк . Така че аз пия само него Peace

# 696
  • До морето :)
Ни витамини пия, ни ФК.  Mr. Green

# 697
Здравейте,мами Simple Smile
Взехме си най-трудния изпит  newsm44
аз пия само Огестан,май се пие до края на бременността,та чак и след това  newsm78
Май месец имаме абсулвентска с моя мъж,пък и малката ми сестра е абитуриентка,така,че и мен ме интересуват роклите,но нз каква да измисля с коремчето  #Crazy
Ще видим
Аз още не съм се боядисвала,но е станало време и няма да е с безамонячна,взимам си една професионална на Алфапарф  Embarassed
   bouquet

# 698
sunny_day_82, аз ги бях понамалила, заради работата. Няма как за две почивки по 15 минути да изпушиш 10 цигари, а и на студено...След теста пуших 1-2 пъти. Единия път бях много ядосана и това ме провокира да запаля. Беше началото на февруари. И изведнъж просто започна да ми се гади от дима, сърцето ми взе да прескача и край с цигарите. Надявам се никога повече да не пропуша. Все още ми става лошо от миризмата на тютюн, от други миризми също. С първата бременност бях така. С втората пушех през цялото време по 2-3 цигари. Не се гордея с това. Ако можеш- спри ги .Няма нищо по-хубаво от това. За разходите няма да говорим. За здравето на бебето- също. Знаеш много добре колко е вредно. Успех!  Hug
Така е Петя, за съжаление на мен още от самото начало не ми ставаше неприятно от мириса на цигари или от самите тях.Ще се опитам да ги спра напълно.

# 699
 Рая, Лече, Ненимира, благодаря за отговорите! Имах за още два дни фолиева, но няма да купувам.

# 700
Здравейте момичета, не съм писала скоро, но просто няма с какво да се похваля, а да се оплаквам не ми се иска. Въпреки лекарствата и почивката , болки пак имам и ми писна вече  #Cussing out   Все се надявам да минат скоро.
  Съни и аз бях супер страстен пушач- кутийка на ден. И то доста годинки, но бях обещала ,че забременея ли ги спирам. И го направих от раз, защото не мога иначе. Дори сега мисля, че ако изпуша една цигара и после пак само за това ще мисля. Както казват хората : Без една мога, с една -не. Този момент съвпадна и с началото на бременността- направо кошмар беше. На  мен ми се пуши , заедно с това ми се повдига, беше ми нервно.....направо кошмар. Но след една седмица започнах да свиквам без тях. Скоро даже сънувах, че пуша и се ядосвах на себе си как съм ги почнала. Затова те съветвам хвърли всичко което ти напомня за тях- кутии, цигари, пепелници... И УСПЕХ. Да си кажа честно-заслужава си!

# 701
Здравейте,коремчета Laughingи аз като Мая нямам  нещо ново с което да се похваля,но ви чета редовно Mr. Greenминавам само да ви се оплача,че въпреки постоянното лежане и хаповете дето пия от два дни съм с болки ниско долу, но ще дочакам прегледа във вторник,да видим какво ще излезе.да ви кажа май вече усетих бебо,нещо като побутване беше Rolling Eyesвеселотои аз откакто пия витамини Преднакер спрях фолиевата Peace

# 702
  • Пловдив
Аз пък направих една глупост и сега рева и ме е яд на мене си...
Трябваше да мина каско на колата и т.к. нямаше кой да вдигне капака на колата взех да се напъвам аз... хубаво, че се усетих навреме и пуснах капака....
Просто ми идва да си забия главата в стената от глупост...
Дано не съм направила някоя беля, че направо ще се гръмна.
Минаха вече два часа чувствам се добре ама онова вътре знам ли го какво съм му причинила...

# 703
  • София
Диана, е какво да му има на онова вътре Laughing  Щом на теб ти няма нищо, значи всичко е наред.  Един капак не тежи чак толкова Hug

# 704
Здравейте момичета, да ви се похваля – днес влизам в 5ти месец...ей не остана хихихи.  Grinning Grinning Grinning

Tanishte, Честито влизане в 5ти месец и на теб! Hug

-Petia- , не се ядосвай за пъпчиците, сигурно бебчето ни взима от красотата и ще е много красивичко.  newsm32

Лече-Буболече, Честит рожден ден на патерица! Бъди жива и здрава, много усмихната и обичана мама.  newsm59

soho doll   Напълно те разбирам и моето коремче е доста голямо и определено си личи. Даже на работа има още няколко бременни колежки и като се мотаме някъде заедно само ни базикат, че си правим парти, а ние им казваме, че и подаръци приемаме.  Laughing

veselotof Днес звънях на лекарката ми да я питам за магнезия, увеличи ми дозата 3 пъти по 1 на ден заради болките ниско в корема, каза да продължавам да си пия и фолиевата киселина, че няма да ми навреди.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт