С бебевалежа почна се вече, почна да излиза АПРИЛското човече - тема 22

• 26 538
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте честито на новите майчета да са ви живи и здрави.И аз имам едно слузесто което ми тече от 4 5 дни и от вчера се овеличава.Дали бебчо е на път вече  Thinking

# 646
Здравейте,

Честито на всички, които са родили  тези дни - yara, barbaletka, sweet_maniche, peteto1981
Нека растат силни и здрави, а на мамите бързо възстановяване.

Аз тази нощ се ококорих в 3.30 и стоях доста време будна.
Заспала съм безпаметно, някъде след 6.00, та чак до 10.00.

Незнам за вас, но на мен доста бързо ми мина тази седмица. Ето, че петъкът е преполувен и сме на прага на уикенда  Simple Smile

# 647
Здравейте!
От вчера сме пулен комплект в къщи. Елито я изписаха 3 дни след нас, защото беше по друга клинична пътека , поради по ниското тегло. Вече е с тегло 2400гр. и се надявам да стигне бързо брат си.
Относно раждането и дума не може да става да сравняваме нормалното и секцио. Ако нямаше лекарски причини Елито с овита пъпна връв и Гошко разположен напречно, никога не бих избрала по желание секцио.

Храня ги на адаптирано мляко, защото в болницата ми се възпали ухото и още съм на антибиотици.

Честито на всички мами, които гушкат вече бебета!

Стискам палци и на тези , които чакат!

Прегръщам ви!

п.п. Забравих да ви кажа , че с таткото и баткото се справяме сами.

# 648
Уау, няколко дни не съм влизала, а толкова мами вече са родили. Прекрасни новини, (казвам с лека благородна завист)!
Вече моето и на мъжа ми любопитството са огромни. Искаме и нашата кукла да излиза, но няма никакви признаци  Mr. Green

# 649
  • София
Хайде аз отново при вас,

Ходих все пак до болницата да видя дали наистина не раждам, ами върнаха ме. С 1,5 см. разкритие и на 50% скъсена шийка и контракции на 5 мин. за по 30 сек. Докторката каза като станат на по често и по дълги тогава да отивам и ще ме приемат. Изписа ми да пия но шпа тъй като за мен са доста силни и нетърпими....а просто не ми се мисли какви трябва да са другите. Та сега си пия но шпа-то и малко ми поминава и ще почивам. Надявам се да изкарам до вторник и тогава наистина да родя като ще си е на работа вече моя лекар, при който искам да раждам.

# 650
честити бебчета, много се зарадвах като прочетох!

да са живи и здрави бебоците, на майките - браво!
yara, важното, че сте опитали, не съжалявай за това време! пък секцио щом се е наложило, няма как. бързо възстановяване.

Мъниче, изненада ме приятно! браво и на теб,
и на другите мами Simple Smile

Алекс, май трябва да лежиш повече, ако искаш да изчакаш твоя док. ти обясни ли на док, че искаш да задържиш поне до вторник, за контракциите даде ли ти нещо, щото са ти нагъсто и ако бебето е в таза, родовият процес няма много да се протака.
контракциите ти продължават ли, на колко ги засичаш?

все пак, ако е казал Господ, сега да е, приеми го, раждането си има и положителни страни, нищо, че няма да е при твоя док.
когато и да е - леко раждане ти пожелавам!

# 651
Ето ме и мен.Честито на новите мами!Здрави бебчета и бързо възстановяване ви пожелавам.Аз току що се връщам от 2-часова разходка.Направо кръста ми се откачи.Станах сутринта,една физарядка от 30мин. на пътеката са събуждане и след това като излязох,та до сега.Не слагам във времето и домакинската работа,гладенето,чиниите и готвенето.Направо не се спирам.Нали доки ми каза повече движение,за да помогна на малката и елате ме вижте.....Но сега се спирам за да не направя някоя беля с преуморяване.Вече ми е много любопитно как изглежда малката ми стафидка.Сигурно и с вас е така?!От три дни имам 4 нови цепки на корема-гадост.Но вечерно време така се оформя на топка и се одървя,че не е за разказване.........Още малко,на финала сме!!! Hug

# 652
Леле наистина голям бебевалеж настана да са живи и здрави всички бебоци и майките им. Бъдете много щастливи и бързо възстановяване на всички Simple Smile  bouquet

# 653
  • София

Алекс, май трябва да лежиш повече, ако искаш да изчакаш твоя док. ти обясни ли на док, че искаш да задържиш поне до вторник, за контракциите даде ли ти нещо, щото са ти нагъсто и ако бебето е в таза, родовият процес няма много да се протака.
контракциите ти продължават ли, на колко ги засичаш?

все пак, ако е казал Господ, сега да е, приеми го, раждането си има и положителни страни, нищо, че няма да е при твоя док.
когато и да е - леко раждане ти пожелавам!

jos,

Мерси за пожеланията. Ами не не съм коментирала, че искам да си чакам лекаря. Просто Аг-то, което ме прегледа ми каза да пия но шпа за болките тъй като за мен са доста силни и не мога да ги търпя.
Сега да ти кажа са по поносими като започнах да го пия. Иначе да когато и да дойде здраве да е. Да ти кажа не искам да насилвам нещата и да ги протаквам ако природата така е решила. И този лекар, който ме следи в момента на мястото на моя е добър и даже сутринта след като се чух с него - няколко часа след това той лично ми се обади да ме пита как са нещата.

За контракциите - ами сега стана на 10 мин. и пак са по 20 - 30 сек., и си мисля, че може и да се поуспокоят нещата до довечера....така като гледам как се увеличава времето м/у тях, а не се скъсява както трябва да стане. А и аз лично не забелязах да ми е паднала тапата....а АГ-то нищо не ме пита и не ми каза за нея.

# 654
Честито на мамите, които са родили. Така искам и аз вечее:(( Много искам да си гушкам бебчето, малко остана, но нямам никакви признаци в момента и имам чувство, че ще си остане вътре завинаги  Laughing

# 655
Спокойно,karityyy !Ще дойдат точно когато най-малко очакваме! Joy
Още малко остана,гали коремчето и говори на бебчето колко е хубаво навън,как го чакате.... Hug

# 656
Здрасти и от мен.
Бях на доктор. Тоновете са идеални  Simple Smile Имам лекички контракции най-накрая! Главата на бебка е много ниско, което много ме зарадва. Няма да ходя повече на преглед. Д-р Панова ми каза, ако до 14.04 не сме се срещнали за големия повод, да й се обадя.  Една седмиа щяла да изчака и на 21-ви раждането ми е в кърпа вързано  Mr. Green Нооооо, само като си представя да чакам до тогава... надявам се, че малката ми бонбонка ще дойде даже и преди 14.04!  Simple Smile

bouquet

# 657
Ееее,браво,най-накрая има светлина в тунела!!!Браво щом всичко е наред!Тя слязла ли е ниско,значи е заела стартова позиция!Сега ако можеш се движи повече и ще видиш как много скоро без да очакваш ще си имаш здраво бебче в ръце!!!
Леле навън какво хубаво слънце изгря......май пак ще изляза за малко,как да стоиш вътре при такова време........  bouquet

# 658
Ееее,браво,най-накрая има светлина в тунела!!!Браво щом всичко е наред!Тя слязла ли е ниско,значи е заела стартова позиция!Сега ако можеш се движи повече и ще видиш как много скоро без да очакваш ще си имаш здраво бебче в ръце!!!
Леле навън какво хубаво слънце изгря......май пак ще изляза за малко,как да стоиш вътре при такова време........  bouquet
И мен хич не ме свърта вкъщи.    kyllmg

# 659
И мен хич не ме свърта вкъщи.    kyllmg

и мен момичета, но трябва да ме свърти още 20 дена  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт