С бебевалежа почна се вече, почна да излиза АПРИЛското човече - тема 22

• 26 496
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Ооооо,направо ти завиждам за киселините,а и за това,че успяваш да спиш....

# 76
  • София
Ооооо,направо ти завиждам за киселините,а и за това,че успяваш да спиш....

Хахахаха спането ми е малко проблемно, но просто не мога да стана....нямам сила. Чувствам се като парцал и само ми се лежи. Спането - будя се постоянно като трябва да се завъртя от едната страна на другата и за всеки случай се проверявам да не съм се подмокрила  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 77
И при мен е така,аз правя абсолютно същото.... Joy Joy Joy
Много мина,малко остана.После ще ни се иска да можем поне да полегнем за 1час,но....късмет!!! Laughing

# 78
лошо-не лошо времето - излизам, че вече не ме свърта. можеше поне да не вали, ама карай.

днес и аз станах в ранни зори и после дремах на дивана. нищо не ми се прави, ей!
хубав ден, коремчета и мами с бебоци  Hug

# 79
Аз да се похваля, че бяхме на среща с педиатъра, който ни препоръча една приятелка. Много ни е близо до вкъщи на ул. Здраве е кабинета- д-р Даскалова. Направи ни много добро първо впечатление и се радвам, че се съгласи да ни приеме. Много го мислех този въпрос и сега ми олекна, че имаме педиатър. Утре съм на преглед и ако всичко е наред ще ми намалят за 2 дена гинипрала и после го спирам.

# 80
Нели, стискам палци бебка да е вече по-добре, и да диша сама. Според мен всичко ще се оправи, деца се раждат и в 7-ми и в 8-ми месец, а ти си си била в 9-ти не се притеснявай, ще видиш, че всичко ще е наред!!!!

Момичета, я по-видните нумероложки да се изкажат за дата 15.04. (понеделник), моля Peace

И да ви кажа, че още не сме избрали име не детето, то бива нехайство....ма пусто нещо не можем да харесаме...

# 81
Благодаря ви за вдъхнатия кураж!  Heart Eyes
Днес ми махнаха конците, след това отидох до педиатрията да занеса кърма за изследване и ми казаха, че са й намалили още параметрите на подавания кислород, но все още е на вентилация. Преценили са да я държат така още няколко дни и след това да й спрат кислорода, да видят как ще се справи с дишането сама.

# 82
Благодаря ви за вдъхнатия кураж!  Heart Eyes
Днес ми махнаха конците, след това отидох до педиатрията да занеса кърма за изследване и ми казаха, че са й намалили още параметрите на подавания кислород, но все още е на вентилация. Преценили са да я държат така още няколко дни и след това да й спрат кислорода, да видят как ще се справи с дишането сама.

Монче е права, не се притеснявай...
Ще се справи, а и те няма да я изпишат без да са напълно сигурни, че всичко ще е наред с милата беборанка.

# 83
Nelly, браво, виждаш ли, оправя се вече Simple Smile  Hug док знаят там, когато всичко е наред ще кажат.

Монче, нали знаеш, детето ще си дойде с името, като го видиш и ще ти светне.

dandeto, дано са наред нещата утре при док.

# 84
the_witch аз като си стерилизирах помпата и останалите атрибути,след като ги извадих и няма 5-10мин и бяха сухи.Но аз си използвах старият метод-изваряване 5-7 мин и готово.Имам и стерилизатор,но с тенджерата ми е по-бързо и лесно.
Ти ме разби, как с тенджерата ще ти е по-бързо и лесно отколкото със стерелизатора #Crazy, че тя водата само докато заври в тенджерата..........ехеееееее, а  в стерелизатора шишетата ще са готови......а и колко повече ток ще изгориш+вода
 Моят стерелизатор / не е за микровълнова/ е готов за 5-8 минути, слагам шишетата, затварям и не дебна вода и подобни.......21 век сме все пак.

# 85
Да,в 21 век сме,но какво има да му дебнеш на тенджерата?А и ти го каза-в 21 век сме,котлона ми е бързо нагряващ и точно за 5 мин водата ври,пускам всичко и готово.Няма как да ме убедиш,че това,че е модерно е по-добро от изпитаното.Нека все пак си имаме свобода на избор!Аз така съм преценила,така ми е по-удобно,не си налагам мнението,просто споделям.Различни хора сме,нормално е да имаме различни мнения,но моля,без жлъчни подмятания.Знам,че на всички ни бушуват хормоните,но нека все пак да си имаме уважението!!!

# 86
Ако е от бързонагряващите котлони, какъв пък му е проблема да си извариш помпата и шишетата?
Това че някои си измислил една проста пластмасова кутия, която да се пълни вода и слага в микровълновата, не означава че е по-добра от нещо друго. )

# 87
При нас има много варовик във водата, и ако ги пусна да ги варя побеляват, стават едно бяло-матови, варовика полепва по тях. Аз лично затова ползвам стерилизатор.

Мира, честит му един месец на Борис. Аз докато родя, ти ще си го отгледала Simple Smile)))

Jos, може би си права...накрая на това на което съм се смяла, това ще ме сполети Simple Smile)

# 88
presley-стига се оплаква-на всички ни е тежко-говори с лекаря си за секцио и да се приключва щом не издържаш. Wink
Момичета,мисля,че този форум е точно за това,да се оплачем една на друга,не е нужно да бъдем груби.
presley ,още малко остана,и на мен ми е некомфортно,но само като си помислиш за слънчицето,което ще се покаже след толкова мъки и всичко ти минава.Горе главата,мила!

# 89
Ако е от бързонагряващите котлони, какъв пък му е проблема да си извариш помпата и шишетата?
Това че някои си измислил една проста пластмасова кутия, която да се пълни вода и слага в микровълновата, не означава че е по-добра от нещо друго. )

202uu

Общи условия

Активация на акаунт