Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 108-мa тема

• 166 880
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Знаех си, че трябва да вляза след като се навечерям, че иначе не се издържа тук на вашите вкусотийй  Wink
При нас за вечеря спагети с броколи, бекон и сос Горгонзола

# 331
  • Русе
Аууу,разрезите от тортичките на пеп-4о и ani_d направо ми събраха очите  Crazy  чудниии  Hug
  zornitsa и vanillla,страхотни торти и при вас!
lst и labrex,много вкусно!
Capt_Flint,вече не,но следващия път ще ти запазя! Hug Много апетитни питки!

# 332
  • SHOOT ME 10 $
Благодаря на Labrex, alpha_beta и на всички останали за комплиментите!
Плетката на козунаците е показана в рецептата на Еликсирчето за козунак със заквасена сметана.Има специално клипче.
Каня ви в моята градинка под черешата! Party

# 333
  • София

Каня ви в моята градинка под черешата! Party

Оооо, мерсиии, /с оглед на посоченото от теб местожителство/ лятото ще ти припомня тази покана!

# 334
Мерси, момичета!
Zornitsa, Lili 85,07  бутер тесто на квадрати се полага във форми за тарталети, изрязва се остатъка с обратното на ножа по ръба на металната форма. По този начин излишъка се отстранява. Остатъците от тестото се изпичат самостоятелно с малко кашкавал в отделна формичка. В останалите се чуква по едно цяло яйце. Пекат се в силно загрята фурна. Украсете и поднесете.
                                                                        Добър Апетит!
Bombolina, с нищо не го заместих, идея нямам какво е това. Само с  ванилията си беше ок, но аз нямам база за сравнение. У дома всичко с кори и грис се хапва, а в комбинация от двете е супер. Направих само половин доза, че разполагам с малка правоъгълна тава.
Бягам от тук, че много торти съзрях, едни апетитни разрези, а съм с много слаби ангели и лош кантар Joy.

Да си пусна и това по нощите:
Питки с кайма и кашкавал

Питки с лук, гъби и спанак

# 335
  • забравих си мисълта...
Пепи и тук да ти кажа, че тортата е уникална! Още веднъж най-добри пожелания за младата госпожица! 
Селма, разкошни палачинки и медени курабийки.  :
Labrex, разкошна супичка, както е студено при нас, ще е чудесен избор. А чушките ти, ах...  залепиха ме за монитора. 
Mimi0585, току що видях, че си правила козунаци по моята рецепта. Прекрасни са се получили. С много конци, пухкави и неустоими. Радвам се много на успеха ти! 
*sve*, много съблазнителни кремчета.   
Vanilla, още веднъж най-добри пожелания за рождения ден на малката! Тортата е много нежна, прекрасна е! 
Ditsan, отново съблазняваш.
Dopka, чудесни козунаци. Нищо, че козунаците са прегорели малко отгоре, но затова пък сa високи, пухкави и на конци, прекрасни са. Радвам се много на успеха ти и на това, че козунаците са ви допаднали и на вкус.

И за да не е само спам, от мен:

Щрудел с ориз и спанак...

... и Кремки.

# 336
  • В царството на игрите:)
Venetta, моля те дай рецептата за щрудела с ориз и спанак. Изглежда страхотно.
Момичета, правите страхотни неща и е удоволствие да се постои в темата. сега е постно в къщи и за това не снимам и не готвя много, но след Великден ще започна и аз да споделям:))))

# 337
Venetta благодаря за милите думи за мен те значат много  smile3525 lst чудни питки с кайма ще ги пробвам задължително.В къщи любимите палачинки на Селма които много ни харесаха   bouquet

# 338
Едни много сполучливи бананови мъфини от мен - рецептата е веган, ама аз ги правих с краве мляко. Правих ги за моя приятелка, която наскоро роди, но скоро ще направя и само за мен, че много ми се усладиха, хем не съм фен на мъфините. Simple Smile

# 339
Хляб Капама, само че печен в елипсовиден съд

# 340
  • Бургас
mimi0585, чудни изглеждат палачинките!
midkoo, и аз под черешата си запазвам местенце  Simple Smile.

При нас днес едни скромни кюфтенца от лапад.

# 341
# 342
# 343
     Привет !  Party

Дами ,благодаря ви за милите отзиви за скромнейшите ми снимки  Embarassed  Hug

Тук отново виждам прекрасотии !  Heart Eyes
    miriana86, тази питка е цяло произведение на изкуството ! Седя ,гледам и не мога да изчисля как ги направи тази великолепна фантазия!   bouquet

Поздравления на mama Tin за хляба , Катерина за мъфините, на Венета за щрудела и кремките, на lst за интересните питки ,lu4a, zornitsa, ani_d, Anuck, за  тортите , на lst за "яйца на очи" (какви интересни ! ) и розичките , ~Lu чудната паста примавера , на labrex за копривените хлябчета , на иланг-иланг за царевичното хлябче ......
    mimi0585, много се радвам,че ви допаднаха "любимите палачинки" . Откакто измъдрих тази рецепта , други палачнки вкъщи не вкусваме .  Blush

От мен парче вкусна торта " Бялата кралица " . Рецептата не е много подробна ,но е разбираема .  Peace

# 344
  • Варна
Capt_Flint може ли рецептата за кюфтенцата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт